Yeni teknik patron kim olacak - Hürriyet'ten

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Alper Zengin
Posts: 33
Joined: Mon Feb 24, 2003 12:41 am
Location: Istanbul
Contact:

Yeni teknik patron kim olacak - Hürriyet'ten

Post by Alper Zengin »

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/8919782.asp

"Yenit teknik patron kim olacak
12 Mayıs 2008


Teknik Direktör Feldkamp'ın istifasından sonra Cevat Güler'le devam eden ve sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın yen teknik patronu belli oluyor.


Sarı-kırmızılı yönetim Lucescu, Deschamps, Laudrup ve Hagi ile görüşmeler yapacak ve yeni teknik direktörü belirleyecek.

Galatasaray yönetimi teknik direktör arayışlarını en kısa sürede bitirmek için kolları sıvadı. Bu görev için dört teknik adamın ismi geçiyor. G.Saray yönetimi, ön görüşme yaptığı Fransız Deschamps ile bu hafta içinde masaya oturacak. Laudrup’la da temas kuran yönetim, S.Donetsk’i çalıştıran ve Ukrayna’da ligi hafta sonu bitecek olan Lucescu'yla da bir görüşme yapacak.

Öte yandan Galatasaray'ın yeni teknik direktör adayları arasında bir dönem sarı-kırmızılı takımı çalıştıran ve unutulmaz futbolcuları arasında yer alan Hagi'nin de ismi geçiyor. "

Başlıktaki yazım hatası tamamen Hürriyete aittir 8)

Bando "Eski açık sarı deseneee" mi çaldı ne :wink:

Selamlar, Saygılar
Eski açık sarı deseneee!
Post Reply