Fenerbahce, fanatizim ve Galatasaray nefreti

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Cagirirsin tum medyayi, canli kameralar sarar, cagirirsin istanbul polisini..

İste o zaman belli olur, Cerrah efendi vuruyor mu vurmuyor mu.

Buyuk buyuk kolonlari da cevirirsin denize, bizim taraftan duyulur. :)

Asil gonlumde yatan CL on eleme turunda FB ile eslesmektir.

Zarar ziyan artik kime olur sa,

Iste o hic cikmaz,

Ne UEFA kupasi ne super kupa
Ne 16 dakika sonra gelen sampiyonluk,
Ne de TD siz sampiyonluk geyikleri.

Allah'tan baska ne ister bu yurek
TRUST GALATASARAY
MGC
Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Post by Alpay Dedeoglu »

Yalniz ne hikmetse bu tip haberleri yazan arkadaslar
Hurriyette ve Milliyette haberlerin altina isimlerini yazamazlar.
Ertugrulami yarandin, bedava kombinenimi hakediyorsun,
sirtinimi sivazliyorlar yazda ismini bir gorelim. Yazdiginla kalma, yiyorsa birde kutlamalara gidip mudahale ettiki
buyuyunce sanada Passat versinler.

Haberi duyanda Samandira tesislerinin giris kapisinda Adnan Polat davul zurna bayrak sallayip gobek atacak sanir. Kalamis GS tesisi, hemde yillardir, sizinle yarisan sporcular oradan yetisiyor. Istanbulda en cok GS'lide Kadikoyde var.
NO ADNANS, NO CRY !!
Salih Bora
Posts: 785
Joined: Thu Jun 14, 2007 10:47 pm

Post by Salih Bora »

Oh olsun bunlara.
Haberi okuyunca gülmekten karnıma ağrılar girdi. Halen gülüyorum.
Bizden bu işi kim ayarladıysa elleri dert görmesin.
Sen kalk FB TV'ye sız, dakikalarca Galatasaray temalı Cola Turka reklamını, GS logolu Taraftar PC reklamını, Abdürrahim Albayrak'lı Alpet Torojet reklamını yayınlat.
Yetti mi? Hayır.
Ondan sonra da GS-Oftaş maçının ikinci yarısını koy, dakikalarca Fenerlilere izlet.
Yanlış okumadınız, olay aynen böyle.
Antu'da keyifle okuyorum. Çıldırıyorlar. Bizim şarkıdaki gibi.
AYRILMAZ İKİLİ
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Bayan Basket Takiminin FB ile Caferaga'daki macta DEDEHAYIR'a edilen kufur ve sonraki olaylar konusunda dun FB bir aciklama yapmisti.Bizimkilerde gecikmemisler.Gece yarisina ceyrek kala cevap gelmis.

Biraz internet atismasina donmus is. :)

20.05.2008 23:45


Galatasaray Spor Kulübü'nden Zorunlu Açıklama

Fenerbahçe-Galatasaray Bayan Basketbol takımları arasında oynanan final serisinin son karşılaşmasıyla ilgili olarak, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi sitesinde 20.05.2008 günü yaptığı açıklamayı üzüntüyle ve hayretle okuduk.

Hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla, aşağıdaki hususları spor kamuoyuyla paylaşmayı bir zaruret olarak değerlendiriyoruz.

Yapılan resmi açıklamada, Fenerbahçe Yonetimi, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Sayın Ahmet Dedehayır’ı spor kamuoyuna adeta bir "provokatör" olarak itham etmeye cüret ettiği gibi, Fenerbahçe taraftarlarına da bir hedef olarak göstermiştir. Bu, fevkalade sorumsuz bir tutumdur. Böylesi bir resmi açıklamanın ardından doğabilecek sonuçlardan söz konusu açıklamanın kaynağı olan Fenerbahçe Yönetimi sorumlu olacaktır.

Galatasaray’ın misafir takım olarak Fenerbahçe ile oynadığı Bayan Basketbol Final maçıyla ilgili durum son derece açıktır: Mızrak çuvalda saklanmaz.
Maçın bandları mevcuttur. Müsabaka baştan sona Fenerbahçe seyircilerinin (taraftarı demiyoruz) küfür ve agresyonu altında oynanmıştır. Sayın Dedehayır söz konusu maçta yalnız da değildir. İki yönetici arkadaşımız yanında, diğer yöneticilerimiz (kendilerine yer ayrılmadığı için) tribünün çeşitli yerlerinden maçı izlemişlerdir. Küfürleri dinlemişlerdir.

Fenerbahçe yönetimi “tribünde küfürle mücadelede biz başarıya ulaştık” diyor. Bravo!
Öyleyse yaşadığımız Galatasaray’a özel bir uygulama mıdır? Kulübümüze ve oyuncularımıza ismen kişisel tacize giren aşağılık küfürlü tezahüratlar Fenerbahçe yöneticilerinin de gözü önünde yapılmıştır.

Kulübümüz Türkiye Basketbol Federasyonu nezdinde müracaatını yapmıştır. Türkiye Basketbol Federasyonu, Caferağa'da yaşananları değerlendirmeli ve bunu cezasız bırakmamalıdır. Kulübümüz uygulamanın takipçisi olmaya kararlıdır.

Fenerbahçe seyircisinin küfürleri altında oynanan maçın ardından 1 hafta geçmiş olmasına rağmen, şimdi resmi ağızdan bir iftira kampanyası açılmasını anlamakta güçlük çekiyoruz. Spor, nereye götürülmek isteniyor? Spor, hangi mecralara sürüklenmeye çalışılıyor? Bu tutumdan umulan nedir?

Galatasaray Spor Kulübü Yönetimi olarak, bu son derece düşündürücü durumu
başta Fenerbahçelilerin ve spor kamuoyunun dikkatine getiriyor; Fenerbahçe yöneticilerine, daha önce de ısrarla söylediklerimizi tekrar ediyoruz:
Galatasaray, sporu fair-play ile yapmakta kararlıdır.
Her iki kulüp de küfürlü tezahürata karşı duruşunda hem tavizsiz davranmalı, hem de yönetimler seviyesinde seyircilere örnek olacak karakter bütünlüğünü iyi niyet içerisinde sergileyebilmelidirler.
Gelin ezeli rekabetimizin güvencesi olan ebedi dostluğumuza yeniden adım atalım. Tepkilerden ve kimselerden çekinmeyin. Bu konuda yürekli olmak farzdır. Merak edilmesin; size de bu tutum yakışanı olacaktır. Bunun tersini savunmadığınıza inanıyoruz.

Çağrımıza cevabınız inancımızı doğrulayacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü

NOT: Ozgur (Boztepe) su basliga bir el atsana, Galatasaray'da bir a eksik :)
TRUST GALATASARAY
MGC
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Bu olayin tek cozumu var. Eger gorevliler ve emniyet gucleri salonda mac oynanamasi icin yeterli guvenlik ve spor yapilmaya musait sartlari saglayamiyorsa kavga gurultu yerine takimini salondan ya da staddan cekersin. Ondan sonrasini federasyonlar dusunur. Ya adam gibi bu maclar oyananir ya da oynanmaz. Versinler bakalim siki ise otomatik yenilgi cezasini. Mahkemelik olurlar. Bu kadar mi beceriksiz bu herifler. Oyuncuya sise atilacak ve ana avrat kufur dinmeyecek sen de o maci oynayacaksin. Nerde gorulmus bu yahu? Dag basi mi burasi? Elbette senin yaptigini sana da yapacaklar. Sen de kendis stadini ve salonnu sikayet ettigin kosullarda tutamazsin. Bunun baska onlenme caresi yok. Ya boyle esek gibi itile kakila dovule sovule maci oynayacaksin ve seninkilerde ayni seyi kendi evinde yapacaklar ya da sicarim boyle ligin icine diyerek insan gibi soyunma odasinin yolunu tutacaksin. Bak bakalim ne oluyor boyle denersen.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Post by Alpay Dedeoglu »

Milliyetten Yusuf Kobal incilerine devam ediyor.
Yuru be Yusuf , Passatcilardan neyin eksik? Oyle kombineyle,
sirt sivazlamayla yetinme , hakkini iste.

Fenerbahce Burnu, Besiktas ensesi, Trabzon sirti, gibi cografi yerlerimizde varmisda biz bilmiyoruz. Bilgilendik.

Yalniz gundemi degistirmeye calismanizi yemedik.
Aziz Yildirimin istifasi daha yaraticiydi.
Yakub Yilmazin ablasini cagirin, PR ekibini toplayin,
daha yaratici olun.
Soyleyin bakalim simdi? Scolari turnuva sonunu bekleyin mi dedi?
Eliniz kolunuz baglimi?
. Zico kaliyormu? Serdar gittimi?
Kaleci kim? Antrenor kim? Aurelio, Onder, Kezman, Appiah ne olacak?
SLde on eleme oynayacaksiniz, takimin antrenoru en az 1 ay yok
paniktemisiniz?

Ne demis Khalkedoniali unlu bir dusunur:
''Ajda Hanim, sizi cok gergin goruyorum, hayrola''




Gergin bekleyiş
YUSUF KOBAL

Galatasaray Yönetimi’nin 23 Mayıs’ta Fenerbahçe Burnu’ndaki tesislerde şampiyonluk gecesi düzenlemeyi planlaması sıkıntı yarattı. Sarı-lacivertliler hareketi provokasyon olarak değerlendirdi

Tesisleri burun buruna olan Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bundan birkaç ay önce de bayrak krizi yaşanmıştı. Sarı-kırmızılı ekibin şimdi de burada şampiyonluk kutlaması yapmayı planlaması bir krizi daha doğurdu.
Lig şampiyonluğunu Fenerbahçe’nin elinden alan Galatasaray’da yönetimin, şampiyonluk kutlamalarından birisini de Fenerbahçe Burnu’ndaki Galatasaray Tesisleri’nde yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
Sarı-kırmızılı yöneticiler, 17. şampiyonluğu bir kez de 23 Mayıs’ta Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nin yanında bulunan kendi tesislerinde görkemli biçimde kutlamayı planlarken, Fenerbahçe cephesi bu hareketin tahrik olacağını savundu. Sarı-lacivertliler, “Bu tercihin nedenini merak ediyoruz. Olası bir gerginliğe zemin hazırlanıyor. Bu seçim, ortamı germekten, provokasyondan başka bir şey değildir. Galatasaray Yönetimi’ni bu açık provokasyondan vazgeçmeye çağırıyoruz. Aramızdaki rekabete yeni negatif boyutlar katacak olan bu gereksiz programı lütfen durdurun. Türk futbolunun gerginlikleri arttıracak bu tür eylemlere değil, huzura ve barışa ihtiyacı var” diyerek kutlamaları engellemeye çalıştılar.

Sarı lacivertli taraftarlar ayakta
Fenerbahçe cephesinden gelen bu tepkilerden sonra Galatasaray Yönetimi’nin kararından dönüp dönmeyeceği merakla beklenmeye başlandı. Sarı-lacivertli kulübün taraftar sitelerinde de organizasyonun sıkıntı yaratacağı görüşünü savunanlar bir hayli ağır basıyor.
NO ADNANS, NO CRY !!
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Milliyette mi ne Serdar'in GS'li manajerinin yaktigi filan gibi ipe sapa gelmez bir haber var. Yahu Serdar benim fazla parada gozum yok derse, manejeri ne diyeblir ki? Bunlar iyice kafayi yemis vaziyetteler. Nasil oluyorda manejer GS'liligi yuzunden boyle comak atiyor Serdar'a anlayan beri gelsin.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Osman Kiciman
Posts: 397
Joined: Wed Dec 24, 2003 10:22 am
Location: Atakoey, IstanbuI / TR

Post by Osman Kiciman »

Bahsettikleri GS ın ex 3. kalecisi the menajer Bulut efendiden en çok hangi kulüp muzdarip olmuş acaba 8)
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

KALAMIS'taki kutlama icin FBliler internet sitelerinde protesto yuruyusu yapalim felan demisler.

Yigit SARDAN cevap vermis
"Biz o tesisleri yaparken FB daha oraya tesis yapmamisti ,Kalamis bizimdir ,yollar yurumekle asinmaz" :)

Bak bu ikinci baskan cok terbiyesiz :)
TRUST GALATASARAY
MGC
Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Post by Alpay Dedeoglu »

Mehmet Gurdal Cetin wrote:KALAMIS'taki kutlama icin FBliler internet sitelerinde protesto yuruyusu yapalim felan demisler.

Yigit SARDAN cevap vermis
"Biz o tesisleri yaparken FB daha oraya tesis yapmamisti ,Kalamis bizimdir ,yollar yurumekle asinmaz" :)

Bak bu ikinci baskan cok terbiyesiz :)
Birde branda asmislar.
''Tarihi Galatasaray yazar, sampiyonlugu Kalamista kutlar''.


Cahillik iste. Bilmiyorlar oranin ismini iste, tutturmuslar Kalamis diye.
Olurmu canim? Munir Nurettin bile sarkiyi yazmis ''Bir tatli huzur almaya geldik, FB burnunda ah FB burnunda''. :lol:
NO ADNANS, NO CRY !!
Post Reply