Arda Turan

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Can Ergun

Arda Turan

Post by Can Ergun »

cimbom.org forumlarında futbolcu adına başlık açılmıyor gibi anladım ama durum biraz istisna...

Arda'yı Gerets hatta V.Manisa döneminden beri heyecanla izliyoruz.Gerek genç yaşında yaptığı işlerden,gerek aldığı üst düzey sorumluluktan dolayı hayranlık ve gurur duygularımız tavan noktasında.

Şu sıralar İngiltere'ye transferi konuşuluyor ancak seneye Şampiyonlar liginde oynayacak Galatasaray dururken,Newcastle United gibi istikrarını orta sıralarda kalmaktan öteye götürememiş ve götürmesi pek muhtemel görünmeyen bir takımda heba olmasına gönlümüz izin vermiyor.

Daha Galatasaray ile pek çok başarıya imza atma potansiyeli var ve böyle bir oyuncuyu kendi "arka bahçemizde" yetiştirmişken satma taraftarı değilim.Zaten Galatasaray önümüzdeki dönemde uluslararası başarıyı hedefliyorsa Arda,Uğur,M.Topal gibi yıldızlarını elinde tutabilmesi gerekmekte.bu tip yıldızlar kolay yetişmiyor ve bu kadar kolay elden çıkarılmaması gerekir.

Burda cevaplanması gereken soru,GS sağa sola oyuncularını satan,kiralayan bir alt yapı kulübü müdür yoksa kadrosunda birçok yıldız barındıran bir üst yapı kulübü müdür? 2009-2010 yılında,yeni stadımızda,bir UEFA başarısı kazanmış Arda veya Uğur'un kaptanlığında yeni bir Galatasaray hayal ediyorum.

*Tuncay'ı gönderen fb'nin halini bu sezon gördük,aynı durum bizde olursa sinir katsayısı tavan yapar.
Can Ergun

Post by Can Ergun »

Sivastaki hat-trickten sonra,Milli takımda da ilk golünü attı dün akşam.
Yavaş yavaş C.Ronaldo gibi "total footballer" oluyor.
Kanatta,forvet arkasında adam eksiltip,pas ve orta işlerini yapıyordu,şimdi goller gelmeye başladı.Ayrıca birçok yıldızda olmayan defansif yanı var,kayarak aldığı topların haddi hesabı yok.

forma yaptırıp Ardaspor'u tutacağım bu gidişle.
Last edited by Can Ergun on Mon May 26, 2008 1:20 pm, edited 1 time in total.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Can Ergun wrote:Sivastaki hattrickten sonra,Mill, takımda da ilk golünü attı dün akşam.
Yavaş yavaş C.Ronaldo gibi "total footballer" oluyor.Kanatta,forvet arkasında adam eksiltip, pas ve orta işlerini yapıyordu,şimdi goller gelmeye başladı.Ayrıca birçok yıldızda olmayan defansif yanı var,kayarak aldığı topların haddi hesabı yok.

forma yaptırıp Ardaspor'u tutacağım bu gidişle.
Haklısınız Arda oynadığı süre içinde en iyi oyuncuydu. Top kapma konusunda da çok gayretli.

Allah yolunu açık etsin..
Can Ergun

Post by Can Ergun »

07-08 sezonunda Arda'nın en büyük problemi kaleciye gönderdiği korner ve serbest vuruşlardı,arada bir adrese teslimatlar yaptı ama genelde bu konularda sıkıntı yaşadı diye hatırlıyorum.

Bir de şut konusunda sıkıntısı devam ediyor.Önümüzdeki sezon bu konuları da hallederse inanılmaz olacak.
Can Ergun

Post by Can Ergun »

Bu akşam İsviçre maçında bir kere daha ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterip beni zevkten 4 köşe eden bir performans sergilediği için teşekkür etmek istediğim futbolcu.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Arda tam bir reklam yıldızı oldu çıktı :)

Az önce, Nike!ın reklamında gördüm.. Başka milli futbolcuda yoktu üstelik..

Bunun haricinde:

Coca-cola reklamında var

Ülker'in reklamında hepsi var zaten..

PO'nun reklamında var.. (Başka bir benzin firmasıda olabilir)

Garanti'nin reklamında var..

Bu reklamların çoğunda ön plana çıkan yüz Arda'nın yüzü.. Arda, GS için büyük şans.. Ali Gürsel abimiz hatunlarla takılsın, düşe kalka öğrensin desede, böyle şeyleri gözden ırak yerlerde yaparsa kendisi için iyi olur :)
Elin oğlu değil Arda yazılı formalar giyecek ilkokul çağındaki çocuklar.. Arda GS'nin yüzü olacak.. Tabi yönetim FB medyasının gazına gelip, ilk teklifte satmaya kalkarsa hata eder. Arda sadece çok yetenekli bir futbolcu olmanın çok ötesine geçti bile..
Can Ergun

Post by Can Ergun »

Herif golcü oldu çıktı sonunda her maç atıyor koç,keyiften ölüyorum.
Bu sene takımda kalacağını ümid ediyorum ve gidecekse de kesinlikle Barca,Man U,Real gibi bir takımda görmek istiyorum.
Can Ergun

Post by Can Ergun »

Futbol otoritelerinin Arda hakkındaki bugünkü yazılarından alıntılar.

Rıdvan Dilmen : Arda'ya hayran kaldım

Günümüz futbolunda çok önemli yıldızlar var ama o yıldızların arkadaşlarına ihtiyacı var. 70’li yıllarda tek başına maç aldı derlerdi. Arda kimseden destek almayarak Çekler’i paramparça yaptı.

Yazının aslı:
http://www.sporyazarlari.com/FFutbol/fu ... 16621.aspx

Mehmet Demirkol: Efsanevi Arda Turan

Arkadaşları kusura bakmasın, onu bu efsanevi zaferde başka bir yere koymak zorundayız. Futbol bir takım oyunudur evet ve takıma takım olduğunu hatırlatan birileri gerekiyor bazen. O adam Arda Turan’dı. Genç yaşında artık çok büyük.

Yazının aslı:
http://www.sporyazarlari.com/FFutbol/fu ... 16619.aspx

Hatta Selçuk Yula bile turnuvanın yıldızı olduğunu "itiraf edebilmiş".
Post Reply