GS Sezon öncesi hazırlık maçları (BURSA - GS 0-0)
Moderator: Staff
-
-
evet dspor u dsmart yatilar gecen hafta.. benide sasisrtti. ilk maci vermemisiti.Baris Tokat wrote:D Spor mu veriyor maci? Yani canli olarak.Ozgur Ozanguc wrote:www.secveseyret.comBaris Tokat wrote: netten veriliyor mu mac?
aylik 9.95 dolara uye olunuyor spor paketine
ilk 25 dakka topalin uzun toplari, lincoln kewel ve ardanin koordinasyonu ve sabrinin defansif oyunu cok iyi gozuktu...
guven, topalin biraz daha onunde oyunuyor..
-
-
aciklama icin sagol. ben de üye olayim o zaman. biraz takimizi izleyelim.Ozgur A. Boztepe wrote:evet dspor u dsmart yatilar gecen hafta.. benide sasisrtti. ilk maci vermemisiti.Baris Tokat wrote:D Spor mu veriyor maci? Yani canli olarak.Ozgur Ozanguc wrote: www.secveseyret.com
aylik 9.95 dolara uye olunuyor spor paketine
ilk 25 dakka topalin uzun toplari, lincoln kewel ve ardanin koordinasyonu ve sabrinin defansif oyunu cok iyi gozuktu...
guven, topalin biraz daha onunde oyunuyor..
Quo vadis, Galatasaray?
-
-
-
-
tamam sagolun. buldum. sayfa biraz kötü yapilmis ama oldu.Ozgur Ozanguc wrote:Kredi karti odemesi falan yaptin mi?
bu arada golu yedik. ulan topun carpipta birisini oldurdugunu daha once hic gormedim. niye sabri kiz gibi ziplayip kicini doner topa?
görüntü biraz aksaklik yapiyor. sizde de öyle mi?
Quo vadis, Galatasaray?
-
-
cografi olarak kendine yakin bolgeyi sectin mi?
Gozlerime inanamadim, Lincoln istekli oynuyor. Allah Allah hayirdir insallah.
Ilk yari hakkinda soylenecek en onemlisi buydu.
Ikinci onemli olan, Kewell tam bir profesyonel tahta bacak gibi oynuyor. Iyiyiz iyiyiz ama Umit Karan arkadasin her zaman ki gibi lig'in ikinci devresine kadar acilamayacagini dusundugumden Nonda ilk 11 baslasa daha iyi olur.
Ikinci onemli olan, Kewell tam bir profesyonel tahta bacak gibi oynuyor. Iyiyiz iyiyiz ama Umit Karan arkadasin her zaman ki gibi lig'in ikinci devresine kadar acilamayacagini dusundugumden Nonda ilk 11 baslasa daha iyi olur.
Milyon dolarlik sirketler yonetip, futbol klubunu yonetemeyen arkadaslari cani gonulden kutlarim.
-
katiliyorum...Ozgur Ozanguc wrote:cografi olarak kendine yakin bolgeyi sectin mi?
ayrica; Lincoln kuvvetlenmis, irilesmis gibi, sanada oyle geldimi? Hep ayakta kaldi ikili mucadelelerde.
cok guzel paslasiyoruz. topak, balta defanstan iyi top cikartiyor. Sabri defansta cok iyi. 1 kere geldi sagdan ondada cok guzel 2 ye 1 yapti.
orkun 1 karsi karsiya kaldi iyi cikardi. Uzun sure arda sagda kaldi. Lincoln ve kewell yer degistirdi. sonra kewell a arda yer degistirdi 40. dakikada.
Umit'in asiri istekliligini cok iyi anliyorum. Hakan yok artik ve kendini gostermek istiyor. Kendine ve bana gore cok hasizligi ugradi ve ezildi. Yine kendine ve bana gore oynamasi gerken yerde oynatilmadi, cok gol atmasina ve cok formda oldugu zamanlarda bile. Umit'in gecen sene kac gol attigini, ondan onceki iki sene neler yaptigini unutmayalim. hele hele 2006-2007 de (2. gerets donemi) sakatlanmasi bize sampiyonlugu getirmisti. Umit cok iyi bitiricidir, artik cok yok boyleleri... Bu sabahki antremanda 30 metrede takimin en hizlisida oymus, formda bir umit avrupanin en iyi forvetlerinden biridir.
-
firat
emrah emre ahmet anil
baris ayhan
ferdi irfan aydin
nonda
edit: evet katiliyorum kesinlikle Lincoln guclenmis istekli derken onuda kastetmek istemistim. Ayakta kaliyor dusmuyor ve bu hazirlik maci sadece.
emrah emre ahmet anil
baris ayhan
ferdi irfan aydin
nonda
edit: evet katiliyorum kesinlikle Lincoln guclenmis istekli derken onuda kastetmek istemistim. Ayakta kaliyor dusmuyor ve bu hazirlik maci sadece.
Milyon dolarlik sirketler yonetip, futbol klubunu yonetemeyen arkadaslari cani gonulden kutlarim.
-
-
firat
erhan---emre asik---ahmet(paf)------anil
-------irfan----baris-------------
aydin------ayhan--------ferdi
----------Nonda---------------
ikinic yari... erhan bilmiyenler icin bu arada pafin santraforu....
anil gecen sene paf maclarinda cok umit vermisti, 1 sene kiralanip geri geldi...
aydin 3 sene oncenin yildizi... umit milli ve belediye maclarini izledim, cok umutlandim..
ferdi hakkinda kafam karisik. Bir tarafim Ozan'a katiliyor, diger tarafim ajax altayapisindan bir adamin nasil fundamentali olmaz diyor...
BASTIR NONDA BASTIR NONDA HAYDIII
iki kadro ve Guzel futbol beni heycanlandirdi...
erhan---emre asik---ahmet(paf)------anil
-------irfan----baris-------------
aydin------ayhan--------ferdi
----------Nonda---------------
ikinic yari... erhan bilmiyenler icin bu arada pafin santraforu....
anil gecen sene paf maclarinda cok umit vermisti, 1 sene kiralanip geri geldi...
aydin 3 sene oncenin yildizi... umit milli ve belediye maclarini izledim, cok umutlandim..
ferdi hakkinda kafam karisik. Bir tarafim Ozan'a katiliyor, diger tarafim ajax altayapisindan bir adamin nasil fundamentali olmaz diyor...
BASTIR NONDA BASTIR NONDA HAYDIII
iki kadro ve Guzel futbol beni heycanlandirdi...
-