Bu isi kendin arandin - ben sana davetiye gondermedim...Ozan Ersoy wrote:Hey Allah'im... Isimiz is...
1. Benim Ayhan ile ilgili gorus belirttigim kesim kendisinin ipiyle kuyuya inilmeyecegi - dolayisi ile ima edilen onun ipiyle kuyuya inenin enayi oldugunu dusundugumdur. Bunu da sen Ayhan ile ilgili hicbirsey yazmadan evvel ima ettim. Sen bunu gorerek ve bilerek "saglam" Ayhan'i en basta takima koyarim savinda bulundun - yani ben sana enayi demedim, sen benim enayice oldugunu bastan dusundugum bir pozisyonu kendi kendine sectin.
2. Ayhan'in ipi ile kuyuya inilmez - Ayhan'a guvenmiyorum demek... Neden guvenmedigim de acik... sinirine hakim olamayip fevri hareketlerde bulundugu icin... Son macta kirmizi karti gorene kadar ki zaman dilimi de dahil olmak uzere Ayhan'a cok kez katkilari icin kredi verdim bu forumda. Sen buna ragmen kalkip benim lafimi alip cevirip Ayhan'i cabuk astina getirdin. Benim verdigim en buyuk tepki buna... Ben Ayhan'a fevri hareketlerinden oturu guvensizligimi dile getirdim - yoksa takimdan kovulsun, satilsin edilsin demedim. Ustelik sen kendin ayni sozleri (ipiyle kuyuya inilmez) Sabri icin kullandin daha birkac ay evvel --- ben senin bu lafini cimbizla cekip ne cabuk astin bu adami dedim mi?
3. Sen once benim enayice oldugunu dusundugum bir pozisyonu kendi kendine sec ve bana verdigin cevap da benim lafimi cevirip yapmadigim birseyi (Ayhan'i asmak) yapmisim gibi goster - sonra da ben sadece elestiride bulunuyorum sen kisisellestiriyorsun diye uste cik - ben bu foruma dun gelmedim Ozan...
4. Murat abi deyince akan sular durmus bakiyorum... Bunu bildigim icin yazdim zaten... Senin hedefin bastan belli... Benim anlamadigim neden benim yazdigimi "quote" ediyorsun da asil hedefinin soylediklerini etmiyorsun. Yazilanlara tekrar git bir bak. Sen Ayhan hakkinda yazana kadar benim tek lafim "ipiyle kuyuya inilmeyecegi" - eh bu lafi yaptigi hareketten sonra da hak etti bana gore... Murat abi benden daha ileri gidip takim kaptanliginin elinden alinmasini istedi, kendisini tiksindigi bir oyuncu olan Ayman'la bir tuttu, hakareti kendisi etmek istemedi pasi bitiriciligi daha iyi oldugunu dusundugu Cengiz abiye gonderdi. Cengiz abi de aldigi guzel pasa dayanamayip - biraz da abartip - havada donerek rovosata cekip golunu atti. Yani Ayhan konusunda ben daha ileri gidenler mevcut, sen onlarin degil benim soyledigimi sectin. Hedefinin aslinda Murat agabey olmadigini da kendin soyluyorsun - eh geriye bir tek kisi kaliyor...
Haklisin ne diyeyim - hedef Cengiz abi olunca isin is...