Vikipedi'de futbolcularla ilgili bir bilgi alışverişim yok, benim güldüğüm viki'de böyle yazıyor diye forumlara taşınan hikayeler. Bazen kullanırım da viki'yi ama uyduruk bilgilerin silinmesiyle kimsenin boyunun ölçüsünü alacağını da düşünmüyorum.Murat Kara wrote:Gordugunuz zaman boyle seyleri gidip silin siz de. viki'ye ekleme yapmak kolay ama silmek daha da kolay. Boylece viki'yle dalga gecenler boylarinin olcusunu almis olurlar ve orasi da copluge donmez.BarisCakan wrote:Yasin Gürel wrote:Vikipedia'da Galatasaray'la sözleşme imzaladığı yazıyor.
Morgan De Sanctis (d. 26 Mart 1977), İtalyan kaleci. Sevilla FC'nin yedek kalecisidir. Udinese Calcio'dan transfer edilen De Sanctis İtalya Millî Futbol Takımı'nın kalesini 2 maçta korumuştur.28.08.2008 tarihinde Galatasaray'la 1 yıllık sözleşme imzalamıştır
http://tr.wikipedia.org/wiki/Morgan_De_Sanctis
Oliveira'yı da Mersin İdman Yurdu'na mı, Adana Demirspor'a mı ne transfer etmişlerdi. Viki'yle milletçe eğleniyoruz, fenasi gibi oldu artık.
Bir internet sitesi transfer haberi geçtiğinde biliyor ki millet gidip oyuncuya bakacak, belki onlar yapıyor bunu, belki başkası oradan esinlenip yapıyor değişikliği. Önemli olan bu çektiği ilgi, sonra da hemen cıvıyıp iyice abartılıyor.
Bunu yapan da, forumlara taşıyan da ben değilim (Arkadaşı kınamak üzere söylemiyorum bunu). Başka yığınla yerden edinilebilecek bilgiler vikide de doğru olsun diye uğraşan insanlara yazık. Belki iyi niyetli birşey ama bütün dünyada viki biraz ti'ye alınıyor. Fenasi benzetmesini o yüzden yaptım, malum Time anketi, biz biraz daha çok eğleniyoruz bu tip şeylerle.
Bir de bu silme olayına takıldım. Herkes istediği herşeyi silebiliyor mu? O zaman doğru olan şeyleri karşıt-muhalif birisinin silmemesini nasıl engelliyorlar?