TSL 1. Hafta GS- Denizli 4-1 (Kewell, Hakan,Baris,Lincoln)
Moderator: Staff
-
M. Denizli "taktik vurus" yaptirmaya calisiyordu bize ama (kenara yerden sut vurulacak toptan bahsediyordu dogru anladiysam), Lincoln'un guzel ortasinda Baris yazdi!
25 sutta 10 isabet saglamisiz bu arada.
25 sutta 10 isabet saglamisiz bu arada.
Last edited by Ozgur Huseyinoglu on Sat Aug 23, 2008 8:49 pm, edited 1 time in total.
Özgür
-
-
- Moderator
-
Lincoln'u bugun hakem korudu. Ilk pozisyonlardan faul caldi, sariyi gosterdi, ya iyi niyetliler ya da saridan korktuklaindan Denizlililer kotu faul yapamadi, Lincoln o zaman oynuyor. Bugunku oyunu 50%dir ancak, ama tekme yemedi %de kac olursa olsun bir top direkten, bir asist, iki tane guzel pas atti, biraz daha oynasa sutlari cerceveyi tutmaya baslar falan, iyi adamin olur, ama hakemler insalah korumaya devam eder hakemler, ne diyeyim.Ismail Gezer wrote:Lincoln bugün sahanın en iyisi seçilirse kimse şok geçirmesin
Last edited by Ali Gursel on Sat Aug 23, 2008 8:55 pm, edited 1 time in total.
-
-
-
Benim Almanya'da seyrettigim hazirlik maclari ve Steaua macinin ilk yarisindan sonra bugun ustelikte sicakta oynanan futboldan sikayetim yok.
Tek sikayetim Aykut'un hala kalede olmasi ki bu Carsamba gunu de basimiza is acacak bir durum...
Bugun cok mu iyi futbol oynadik? Bolum bolum evet, cogunlukla hayir ama kotu de oynamadik - diger arkadaslarin soyledigi gibi dusuk tempo da oynadik bazen ama oyun plani dogruydu, kadro da sacmalik yoktu --- beklentiler dusuk olunca mutlu olmak cok zor olmuyor
Carsamba icin iyi moral oldu diyelim ve onumuze bakalim... Kale ve sagbekte ki durum haricinde cok endise verici bir durum yok - gerisi sakatliktan yeni kurtulanlarin biraz daha mac kondusyonu toplamasi ve yenilerin takima oturmasi ile alakali ki zamanla ancak hallolur...
Tek sikayetim Aykut'un hala kalede olmasi ki bu Carsamba gunu de basimiza is acacak bir durum...
Bugun cok mu iyi futbol oynadik? Bolum bolum evet, cogunlukla hayir ama kotu de oynamadik - diger arkadaslarin soyledigi gibi dusuk tempo da oynadik bazen ama oyun plani dogruydu, kadro da sacmalik yoktu --- beklentiler dusuk olunca mutlu olmak cok zor olmuyor
Carsamba icin iyi moral oldu diyelim ve onumuze bakalim... Kale ve sagbekte ki durum haricinde cok endise verici bir durum yok - gerisi sakatliktan yeni kurtulanlarin biraz daha mac kondusyonu toplamasi ve yenilerin takima oturmasi ile alakali ki zamanla ancak hallolur...
-
-
LINCOOOOOOOOOOOOOOOOLLNNN
4-1
Maçın en iyisi seçilmeyi garantiledi
4-1
Maçın en iyisi seçilmeyi garantiledi
Last edited by Ismail Gezer on Sat Aug 23, 2008 8:59 pm, edited 1 time in total.
-
Lincoln atti 4 oldu... Mistik'a kapak olsun bu skor...
Last edited by Mert Tokman on Sat Aug 23, 2008 8:59 pm, edited 1 time in total.
-
-
Arda belli ki sakat, hem de cok belli.Ismail Gezer wrote:Sağa geçtiğinden beri Kewell'ın adını pek duymuyorum. Arda da solda pek etkili gözükmedi maalesef.
Zavalli Lincoln, vurdugu top defansa carpip, kaleciyi kontrpiede birakip gololdu, carpmasa ters doksana gider miydi sanki...
4-1 bitti.
Denizli kume duser cok cabuk degismezse.
GS'in isi cok cok zor, Allah hepimize kolaylik versin. Macin pozitif taraflari skor ve sakatliklar (isim vermiyorum).
Ali
-
-
Baskada yorum beklenmezdi zaten senden. Bu arada yanlis "TOPIC"e yazmissin, Steau macina yazsan kimse okumaz tabii, Ozan ne kadar hakli daha iyi anliyor insan yazdiklarini okudukca.Cengiz Akgun wrote:Dario Moreno Carsamba gunu oyacam demis.
Last edited by Mehmet Daskiran on Sat Aug 23, 2008 9:02 pm, edited 1 time in total.
Mehmet Daskiran
-
iyi oynadik be abi..deme oyle... iyi pas yaptik. Cok pozisyon bulduk cok kacirdik...Ali Gursel wrote:Arda belli ki sakat, hem de cok belli.Ismail Gezer wrote:Sağa geçtiğinden beri Kewell'ın adını pek duymuyorum. Arda da solda pek etkili gözükmedi maalesef.
Zavalli Lincoln, vurdugu top defansa carpip, kaleciyi kontrpiede birakip gololdu, carpmasa ters doksana gider miydi sanki...
4-1 bitti.
Denizli kume duser cok cabuk degismezse.
GS'in isi cok cok zor, Allah hepimize kolaylik versin. Macin pozitif taraflari skor ve sakatliklar (isim vermiyorum).
Ali