Eray Tunç wrote:Önemli maç olduğu bir gerçek, Steau maçına kıyasla önemsiz bir maç olduğu da başka bir gerçek. Boyumuz iyice kısaldı yani.
Bu maç için kadro düşünmek iyice anlamsızlaştı ama alışkanlık işte. Steau maçından önce önerdiğim kadronun aynısını öneriyorum.
Code: Select all
Aykut
Linderoth Meira Servet Hakan
M. Topal Ayhan
Hasan Arda Kewell
Nonda
İle başlar, duruma göre Lincoln, Barış ve Yaser'i kullanırdım.
Önerime yedekler de dahil, yani Ümit yerine Yaser'i kullanırdım.
Form durumlarına göre Ayhan yerine Barış'ı kullanmak düşünülebilir. Steau maçında Sağ kanatta Barış kullanılabilecekken uzun bir sakatlıktan çıkan Aydın'ın tercih edilmesi umarım Barış'ın form düşüklüğü yüzünden değil (Çünkü hazırlık dönemini çok iyi geçirmişti), defansif orta sahaya alternatif olarak düşünülmesindendir. Eğer böyleyse Ayhan'ı dinlendirip Barış'a şans vermek daha iyi olur. Bu iki oyuncunun da takıma kazandırılması çok önemli. (Barış'ın sezon sonu biten sözleşmesi de umarım yenilenir ama yönetim bu konuda zorlanacaktır.)
Yonetim acisindan cok onemli mac; puan kaybedilirse Skibbe konusunda biriken enerji bosalmaya baslar.
Lincoln'un oynatilmasi gerekiyor. Baros herhalde bu hafta oynamaz. Kalecinin de artik belli olmasi lazim.
Degisiklikler skora gore olur, mac berabere ise 4-4-2'ye gecilir; hoca Umit Karan'i sokar ve Lincoln'u oyunda tutar (oynarsa Ayhan veya Sas cikar).
Ben olsam sunu denerdim:
Code: Select all
De Sanctis
Linderoth Meira Servet Hakan
M. Topal Baris (Hasan Sas dk.70)
Kewell Lincoln (Yaser dk.70) Arda
Nonda
Bu kadroya Aydin nasil uydurulur onu dusunmek lazim. Yorulan Kewell'in yerine 65 sonrasi girebilir.
Tek dilegim bu macta Ayhan'in dinlendirilmesi, Umit Karan'in ilk 18'e alinmamasi (ki muhtemelen ilk 11 oynayacak
) ve Yaser'in yedek bile olsa oyuna girmesi.
Kupa macinda (ne kupasiydi bu arada o, adini bile hatirlamiyorum
) Kewell'in Kayseri'nin sol tarafini 20 dakika felc ettigini gorduk. Zannimca, 2 kafa golu atabilecegimiz, cok korner ve duran top kullanabilecegimiz bir mac olacak.
Bu sene su ana kadar oynanan maclarda, Kewell-Lincoln-Arda ucgeni sayesinde ceza sahasi onunden cok fazla serbest vurus kazanmaya basladik, bu ilgi cekici. Kornerler de cok artti.
Artmayan, serbest vurus ve kornerden gelmesi gereken kafa golleri.