Ben sayın Murat Kara'yı kutluyorum. Geleceği bu kadar erkenden görebilmek herkesin harcı değildir. Ancak tek birşey merak ediyorum. Acaba bu Galatasaray, birçok kişinin dediği (umduğu da diyebilirim) gibi bu hocayla başarısız olmazsa ne olacak. Arkadaşlarımız bu kadar keskin düşüncelerinin ardından neler söyleyecek?Murat Kara wrote: Ote yandan su anda kurulan kadro, GS'ye gelmis gecmis en iyi kadrolardan birisi. Gerets'in eline verilen Inamoto, Saido filani unutmadik. Yani su anda bir potansiye var, en azindan kagit uzerinde.
Bu potansiyeli kullanacak kisinin ne yaptigini bilen bir kisi olmasi gerekir. Simdi akli basinda bir kul cikip da GS'nin Skibbe ile oynadigi 13-14 maca bakip, bu adam ne yaptigini biliyor diyebilir mi? Diyemez ise, o zaman potansiyelin kinetik enerjiye donusmesi imkansiz. Ayrica bunun uzerine adam resmen odlek yahu! Ne vizyon var, ne yaraticilik, hic bir sey yok. Mac icinde dumduz oynayan ve dumduz oynamaya devam eden bir takim, serbest atislarda saskinlar ordusuna donen yetenekli ayaklar, yani tam bir rezalet. Ha boyuna al gulum ve gulum! Steaua macinda %70 bizdeymis top. Ozur de hazir: son vurus yokmus da ondan. Ne yani Maradona'yi mi getirmek lazim Skibbe efendinin basari elde edebilmesi icin.
Bu yeni sistemi anlamak da zor degil. Ne yeni sistemi? Bildigimiz 442 veya 4231 yani eski deyimle 451! Neresi yeni bunun? Duyan da Skibbe futbol dunyasina bir hibe yapmaya hazirlaniyor sanacak.
Hic bir isilti ve umut yok! Bu durumda isilti gorenler ya isilti gozlugu bulmus karaborsadan ya da baska GS seyrediyorlar.
Skibbe'ye notu erkenden verenlerin soyledikleri sadece bu. Umut etmek icin ip ucu lazim. Bu kadro ile bu kadar korkak oyun oynatan adam ip ucunu veriyor ama ters yonde veriyor.
Leverkusen'in Istanbul'da GS karsinda oynadigi oyunu hatirla.
Kazanma vizyonu yokmuş? Yahu hayatınızda kaç tane kazanmaktan hoşlanmayan veya umursamayan adam gördünüz? Kim kazanmak istemez? Hele ki takıma henüz gelmişsiniz, CL'ye kalamamışsınız, beklenti artmış, istim üzerindesiniz. Şimdi soruyorum, Galatasaray Kayseri'ye yenilse ne olacaktı? Off! O zaman forumda bekleyelim-gönderelim değil de kim gelsini tartışacaktık. Bu arada yenilse diyorum çünkü herkes neden çift forvet oynatılmadı diyor. Hazır olmayan iki forvet (Ümit Karan-Baros) ikilisinin aynı anda oyunda olması demek savunmanın da çökmesi demek.
Bazen aynı ifadeleri tekrarladığımı fark ediyorum. Üzgünüm ancak gitsinciler (ki onlar kendilerini "bugün gitsin demiyoruz" olarak niteliyorlar) tarafından bu adamın her seferinde başka bir tarafından eleştirildiğini görmek beni yorum yazmaya itiyor.