ARIF KOCABIYIKAlpay Dedeoglu wrote:kendisinin Izmirli oldugunu biliyorum ama o konuda bir bilgim yok.Mert Tokman wrote:Cingen Arif?Alpay Dedeoglu wrote:Bu arada Baros ile ilgili irkcilik suclamasina guluyorum , cunku adam Roman(gypsy) asilli. Dogu Avrupada, Roman olmak ayrimciligin en kotusune ugramaktir ki Macaristan, Cek Cumhuriyeti, Slovakya, Romanya vs... gibi ulkelerin Avrupa toplulugunda sicilleri vardir.
Bunun disinda kendisi Fatih Akyelden sonra GS'deki 2. Roman asilli oyuncudur. GSyi bu anlamda kulturel cesitliligi devam ediyor.
''Atalim golcukleri, alalim sipalileri'' olayi olacak yani.
Bir diger lakabi Dansoz Arif .
Mehtap Ar (Mujde AR'in kardesi) ile uzun sure tesviki mesaisi var
Topu aglattigi soylenir.(O kadar iyi yani)
Esmer olmasindan dolayi bu lakap takilmis olabilir, rakip taraftarlarin Arif'in hakemle olan diyaloglarindan dolayi (Cingenelik yapma lan gibi argo takilimlari) bu lakaba yol acmis olabilir.
Basin yada rakip taraftar sitelerinin en sevdigi bir konudur irkcilik ve cinsel tercih meselesi.Milan BAROS konusunda pek sasirmadim desem yeridir.GUZIA'yi delik desik edenler BAROS'u illaki irdeleyeceklerdi.
Eger adam gay ise kendi tercihidir sahadaki topa iyi vurmasi benim icin onemli olan konudur.
Yine eger adam gay ise humanisttir irkcilik diye bir seye inanmaz esyanin tabiatina aykiridir, dunyada ırkci gay ne duydum ne gordum.
Eger adam gay degil irkci ise, adama roman kokenli deniyor, dunyada irkcilik yapacak son bir iki milletten biridir romanlar.Yapacaklarini-yapacagini hic sanmam, dunyanin en aci cekmis toplumlarindan olan bu insanlar ama aksine bir o kadarda neseli ve mutlu toplumudurlar.
Eger adam ne gay ne de irkci ise bunu yazan yada soyleyen bizim basin ve rakip taraftarlarin hepsinin okul aile birligi toplantilari bos gecmistir cunku anneleri katilamamislardir.