Soylediklerinizi anliyorum, bazilarinida bire bir yasiyorum. Ve biliyorumki hic birimiz tastan yapilmadik, bir yerden sonra hepimize koyuyor.Cengiz Akgun wrote:Ermenistan disinda Ermenistandaki Ermenilerden cok daha fazla olan Ermenilerin su Dunyada Turkleri ellerinden gelse bir kasik suda bogmaya and ictiklerinden haberin yok galiba. Irkciligi filan nereden cikardin. Asil irkcilikla suclanan atalarin senin farkinda degil misin? Bu yurt disinda yasayan Ermenilerle Ermenistandaki Ermenileri Turkler hakkindaki yaptigi kiriciligi ve asagilayiciligin yaninda benim bu sozum olsa olsa sadece bir kinayedir. Kin ve irkcilik asla degil. Benim Ermenilere kin duyacak hicbir sebebim yok sadece kine karsilik kinaye vermenin disinda.Ozgur A. Boztepe wrote:Bu forumda Staff Member'siniz Cengiz Bey. Korumakla yukumlu oldugunuz kurallarda soyle bir ibare var.Cengiz Akgun wrote: Dunya klasmaninda onuncusun ve oyadigin oyuna bak. Baskasi olsa en ez 5 atip soykirimi nasil olurmus goserirdi Erivan'da. Emre sahaneydi canim. Her macta oynatmali cocugu
Forumda politik, dini inanc, irk ve cinsiyet konularinda yorumlar yapmak yasaktir.
Kirici, asagilayici, yalan, siddet ve kin dolu mesajlara listemizde yer yoktur.
Yukarda yazdiginiz mesaj son derece kirici ve yanlistir. Ordan bir ermenide "Yunan ordusunun Izmirde Annenize tecavuz ettigi gibi" derse O zaman hepimiz ne hissederiz. ..
Turkiyede ailemin ve benim bir suru Ermeni dostu oldu. Kiracimiz oldular. Alisveris yaptik. Bunu klise olarak soylemiyorum. Lisede ve Universitede Ermeni arkadaslarimla yan yana okudum ve buyudum. Hicbirini incitmedigim gibi onlardan da incinmedim. Amerikaya ayak bastigim gunden itibaren gordugum kin ve dusmanligin kemiklesmis olmasini anladiktan sonra bunu bir Dunya savasi sonucu yanlis hesapla ise girisip zararla oturanlarin atama sovup saymasini hosgoru ile bakamam. Osmanliyi Nazi Almanyasindan beter gostermelerine dayanamiyorum artik. Kirici mi olmus sozlerim evet olmustur Turklere karsi hic bir dusmanligi olmayan Ermenilere. Onlara ayip ettim. Ama cuvaldizi kendime batirmaktan da biktim
Turkiyede yasayan hicbir Ermeni ile sorunum yok ve olamaz. Dostluk ile el uzatanin dostluguna da ayni dostlukla cevap veririm. Sozum hala kan davasi gudup Turkiye Cumhuriyetine elinden gelen her turlu zarari eline gecen her firsatta vermeye calisan, Turkleri kana susamis canavar ilan edenleredir. Koskaca Amerikanin politik hayatini santaj ile kontrol altina almaya calisana yaptigim kinayedir bu. Bunu da cok gorme. Bundan utanacagimi saniyorsun yoksa? Burada Amerikan kongresinde calisan arakadasimiz da var. Sor bak nasil isinden etmek icin nasil ugrastiklarini ve neler yaptiklarini anlatsin sana . Sen de Amerikadasin. Bir iki Ermeni ile tanis ne demek istedigimi anlarsin. Yunanlinin dusmanligina fit olursun bu tur kin ve nefreti gorunce.
Aciklama icin tesekkur ederim.