Evet...Cengiz Akgun wrote:Cuneyt mi macin yorumunu yapan?
Kornerde karambol oldu 5 metreden kaleye vuramadık.
Moderator: Staff
Fransanin havasindan mi suyundan mi nedir bilemiyecegim artik.Ersin Taner wrote:Mevlüt 6 metreden 1 tane daha kaçırdı ve ilk yarı bitti.
Halil Nuri'nin yerine girmeliydi zaten. Yenik durumdasin, santrafor yerine orta saha oyuncusu aliyorsun. Ben bu isi anlamadim ya, ama FT'in vardir bir bildigi.Ismail Gezer wrote:Takım'ı çok beğendim şahsen. Golde defansın ve kalecinin hatası var, onun haricinde Mevlüt bir türlü atamadı golü.
Kazım-Yusuf değişikliği yapılmalı bence...
Halil de girmeli.
Arda kaleye vurdu ama direkteki adam koluyla golu onledi hakem devam dedi, kolu acik degildi ama yine de hakem verebilirdi cunku direk gol olacak topu eliyle durdurdu.Ersin Taner wrote:Evet...Cengiz Akgun wrote:Cuneyt mi macin yorumunu yapan?
Kornerde karambol oldu 5 metreden kaleye vuramadık.
Gokhan hem kotu hem sakat. Onun sorunu 5-6 ay once yazdigim gibi yetenek degil karakter. Ali samiyene cikip, gecen sene 2. lignde oynadigini unutup " ben hayatimda boyle kotu zeminde oynamadim" diyen bir adamin basarisi sansa kalir, ne akdar yetenekli olursa olsun.Ali Gursel wrote:Sag bekmis, sorumu geri aldim. Gokhan Gonul bu kadar kotu mu yahu?Ismail Gezer wrote:Şu ana kadar sahanın en iyisi Sabri beyler
Topla en çok oynayan adam Sabri sanırım...
Acaba izlemeye gelenler var midir transfer icin?
Mevlut'u ozellikle Fatih Terim kesfetti diye oynatiyor herhalde, kac mactir sans buluyor bir gol atmadi. Fatih Tekke'yi gectik, kenarda Halil ve Mehmet Yildiz var adam bu Bosna defansi ile iyi bogusurdu. Simdi herkes Halil veya Mehmet girsin derken bakarsiniz, Mevlut cikip Yusuf girer, olmayan forvete gol hazirlar dururuz. Hadim edilmis harem agasindan cocuk beklemek gibi birsey herhaldeTolga Girici wrote:Bu Mevlüt'ün hiç kafa golü var mı acaba? >Bana sanki kafa vuramıyor gibi geldi de. Socheaux maçlarını izleyeceğim bu adam nasıl başarılı oluyor merak ediyorum. Terim 'in Halil'e gıcıklığı var sanırım. Fatih Tekke niye kadroya alınmıyor o apayrı bir konu. Servet de sürekli ileri çıkıyor ama kafa vuruşları çok cılız. Onların golünde de hiç yükselmedi bile. Belki de Volkan bırakmasını söyledi sonra da içeri aldı. Mevlüt'ün kaçırdığı iki golü Halil atardı.