Ali Gursel wrote:Sevgili Hasan, ozellikle GS kotu oynar, bes de yer dedim. Baros'un golunu orta hakem gormeyebilir, vucudu saklar falan konusulur ama bir takimdan uc adam, biri dort bes metre ofsayt burada yardimciya falan da gerek yok.
Neyse Baros'un golunden sonra eyyamlar. Iki ofsayt gol, sicip batirdigi bir maci kontrol etmek icin hatalar vs.
GS'in sorunlari falan ayri konular, bolca konusulur ama bu adamlar GS maci yonetemez, o kadar.
Ali
Ali'cim iyi ki Erman'ı seyretmiyorsun. Herif allem kallem etti, kalecinin pozisyonunu engellemez dedi, Es Es'in 2 adamlık ofsayt golünü legalize etti. Dikkat ettim, kuralı bile söylememek için 10 dakika polemiğe vurdu. Yahu kural var mı yok mu?
Yönetimin sadece hakeme değil, üstüne basa basa Lig TV'ye diş göstermesi lazım. Bu ayılar ancak bundan anlar. Adam kuralı büktü, kol böreği, pazı dolması diye saçmaladı, Galatasaray'ı küçük düşürdü.
Hasan. Defansta sorun var. Yoksa kadro ve oyuncu yaklaşımı bence o kadar kötü değildi. Nonda ve Karan dışında iyiniyetle çalıştılar. Emre ve Topal dönerse, daha önde faul yapıp bu kadar boş alan doğmasını engellerler. Senin çok sevdiğin Kewell ile de konuşulmalı hem maç seçiyor, hem maç içinde belli kesitlerde oynamayı istiyor. TC ligi o kadar küçümsenecek lig değil.
İddia ediyorum Es-Es bundan sonraki 3 hafta 0 puan alacak bu arada
.