UEFA Kupasi: Benfica- Galatasaray 0-2 (Emre,Umit)
Moderator: Staff
-
Bu arada gecen seneki Fener'in ceyrek finalinin etkisi midir, yonetimin ikide bir "Kadikoy'de UEFA finali" deyip gaza getirmesinden midir ya da vaad edilen buyuk primlerden midir (bu mac icin de adam basi 40 bin euro sozu vermisler ki gayet iyi para) artik bilemiyorum GS sanki artik bu isi biraz daha ciddiye aliyor. Olympiakos macindaki oyun gayet iyiydi. Ciddiyet, istek, cabalama, odaklanma acisindan cok iyi bir karsilasma izlemistik. Ligde oynanan topun ve hatta uzun zamandir Avrupa'da oynanan futbol duzeyinin epey ustundeydi. Biraz da o yuzden GS'in dagilacagini fark yiyecegini falan dusunmuyorum. Insallah top da bizi sever biraz.
Ozan Ersoy
Ozan Ersoy
-
Metallica - Hertha Berlin maci 0-0 bitti. Bizim icin cok iyi sonuc. Metallica evinde guclu bir takim...
Bu arada kadro aciklanmis.. Surpriz var. Cift forvet oynuyoruz
Umit Karan - Baros
Arda - Ayhan - Meira - Lincoln
Balta - Emre - Servet - Sabri
...
Benfica da cift forvet oynuyor, Aimar yok.
Bakalim Skibbe'nin kumari tutacak mi? Baskin basanindir diyor herhalde.
Ozan Ersoy
Umit Karan - Baros
...
Ozan Ersoy
-
Top bizi mac baslamadan sevdi, Metalist Herta Berlin maci 0-0 bitti. Bizim macin sonucu tabii hala onemli ama GS gruptan cikma konusunda ciddi avantajli artik. Benfica maci sadece gruptan illa birinci cikma derdimiz varsa onemli, yoksa burada kaybetsek dahi kalan iki macta da berabere kalip ya da birini kazanip muhtemelen cikariz.Ozan Ersoy wrote: Insallah top da bizi sever biraz.
Ozan Ersoy
Tabii kadroya da selam, Umit Karan icin tesekkurler, sezon basindan beri kazandirdigi puanlarin odulu olarak oynuyor herhalde. SIkIntI veriyor bu adamin sacmaliklari artik.
Ali
-
-
Aslinda cift forvet oynamayacak. Baros'u orta sahaya ya da sag kanada alacak gibi duruyor. Ben de acikcasi hayati santraforlukla gecmis adamlari orta sahada oynatma fikrine hic sicak bakmiyorum. Allah Meira ve Ayhan'a kolaylik versin.Ali Gursel wrote:Ozan, bu kumar degil de gole yogurt calmak olmus, o ne kadar tutarsa bu da o kadar tutar.Ozan Ersoy wrote:Bakalim Skibbe'nin kumari tutacak mi? Baskin basanindir diyor herhalde.
Ozan Ersoy
Ozan Ersoy
-
-
Cift forvet oynadigimiz sanmiyorum Ozan abi. Tahmin ettigim gibi Umit'i sag kanada yakin oynaticak.Ozan Ersoy wrote:Metallica - Hertha Berlin maci 0-0 bitti. Bizim icin cok iyi sonuc. Metallica evinde guclu bir takim...
Umit Karan - Baros
...
Ozan Ersoy
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
-
-
-
Ne cift forvetti hemen hemen kanatsiz oynuyoruz. Gorgen adamlarin sag beki pek cikmiyor, sol bekleri iyi diyordu. Bu mac buyuk ihtimal her iki bekleri ileri cikacaktir. Onunde adama bos koridor birakirsan neden cikmasin?
Su maci alisik oldugu duzen ile kilitleyip en azindan berabere kalsak, cok mu zor be kardesim? Olimpiyakos ile Benfica yi, Yunanistan da kapistirmak varken yenilirsek bence herkesi hedefe ortak edecegiz. Metallist ve Hertha beraberligi bizi cok yaradi.
Su maci alisik oldugu duzen ile kilitleyip en azindan berabere kalsak, cok mu zor be kardesim? Olimpiyakos ile Benfica yi, Yunanistan da kapistirmak varken yenilirsek bence herkesi hedefe ortak edecegiz. Metallist ve Hertha beraberligi bizi cok yaradi.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
-
-
-
-
-