TSL 14. hafta A.Gücü - GS 0-3 (baros 61,65, kewell 62)
Moderator: Staff
-
Su asist paslarinin hockeydeki gibi olmasi taraftariyim.
Yani gol vurusundan onceki iki vurus asist olarak sayilmali.
Bazen asisti yapan kisiye oyle paslar geliyor ki; asistten daha onemli.
Yani gol vurusundan onceki iki vurus asist olarak sayilmali.
Bazen asisti yapan kisiye oyle paslar geliyor ki; asistten daha onemli.
UEFA Kupasi,Super Kupa,Engelsiz Aslanlar 2 Kez Avrupa, Dunya ve Kitalararasi Sampiyonu ,Avrupa Bayanlar Basketbol Sampiyonu
-
Hasan, Meira bu mac iyi oynadi, ozellikle ikinci yarida. Ankaragucu nisbeten acik oynayan, kendi sahasinda kapanmayan bir takim, o yuzden Meira'nin top cikarmasina gerek olmadi, zaten Lincoln, Arda, Kewell hatta Ayhan oyun kurdular. Meira bu adamlar tutuldugunda geriden oyun kurmak gerektiginde faydali.Hasan Tezcan wrote:Hatiriniza Meira'ya dikkat ettim bu mac, top cikarma özelligine, ve begenmedim.
Ozan'in aksine Topal'i da begendim ben.
GS'in durumu ise ilginc, 10 dakikalik bir oyuna bakiyorsun, hani 90i birak 30-40 dakika olsa su oyun neler olmaz diyorsun, ama bazen de zayif duruyoruz.
AG epey kotu bir takim, cidden bir ara yorulmaya basladilar ve GS'in gol atacagi belli oldu, ya da cok iyi pozisyonlar bulacagi ama bu uc taneyi beklemiyordum.
Baris'in sakatligi ciddi degildir umarim. GS hava yakalarsa cok ezici takim olabilir, ozellikle sakatlar iyilesirse. Rakipleri haftada bir mac yaparken GS'in Carsamba-Pazar temposu gercekten iyi. Bu arada hoca dinlendirmese de Arda, Kewell ve Servet dinlenecekler bu hafta, hafta ici mac yok!
Ali
-
- Moderator
Yani GS cok mu guzel oynadi? Ilk gol gelene kadar dokuluyordu GS. Var mi buna bir diyecegin? Bir anda ustalar atamadiklari golu attilar. 5 dakikada 3-0 olunca Ankaragucu coktu.Ozgur A. Boztepe wrote:Kusura bakmayin,
Bana Galatasaray kotu durumdayken herseyi soyliyip, sayfalarca mesaj yazan, Galatasaray kazanirken tek kelime etmeyenlerin objektifligi birakin iyi niyetine kimse inandiramaz.
....
Herkez burada kendi gorusunu yaziyor. Senin begenip begenmemen hic onemli degil acikcasi.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Cengiz Akgun wrote:Yani GS cok mu guzel oynadi? Ilk gol gelene kadar dokuluyordu GS. Var mi buna bir diyecegin? Bir anda ustalar atamadiklari golu attilar. 5 dakikada 3-0 olunca Ankaragucu coktu.Ozgur A. Boztepe wrote:Kusura bakmayin,
Bana Galatasaray kotu durumdayken herseyi soyliyip, sayfalarca mesaj yazan, Galatasaray kazanirken tek kelime etmeyenlerin objektifligi birakin iyi niyetine kimse inandiramaz.
....
Herkez burada kendi gorusunu yaziyor. Senin begenip begenmemen hic onemli degil acikcasi.
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
Icimdeki korku bir isyan
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
-
-
Bacagi kirilmali fetvasinin sahibi R. D., De Sanctins iyi kaleci oldugunu daha once sarf ettigi sozler icin kendisinden ozur diledigini soylemis. Eh artik kapinin esigine ayaginizi koymusken iceride buyursaydiniz. Bayram kirginliklarin (daha once yapilan okuzluk dahi olsa bayramdir biz "kirginlik" diye tabir edelim) duzeltilmesi icin vesile olsun!
O kadar mi zor, dilimi essek arisi soksun bu Lincoln e neler soylemisim demek. Demesini gectim, ima etmeside yeterli. Bayram kirginliklarin (daha once yapilan okuzluk dahi olsa bayramdir biz "kirginlik" diye tabir edelim) duzeltilmesi icin vesile olsun!
O kadar mi zor, dilimi essek arisi soksun bu Lincoln e neler soylemisim demek. Demesini gectim, ima etmeside yeterli. Bayram kirginliklarin (daha once yapilan okuzluk dahi olsa bayramdir biz "kirginlik" diye tabir edelim) duzeltilmesi icin vesile olsun!
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
-
skibbeOzgur A. Boztepe wrote:Baris'in durumu nedir?
"Barış'ın sakatlığı çok ciddi değil ama bu tip sahalarda oyuncuların tüm eklem yerleri zorlanıyor. Maçtan sonra bir çok oyuncumuz bel ve kasıklarında ağrılar hissetti ama bunlar bir kaç gün sonra geçecektir."
07.12.2008
Kaynak : Sporx.com
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
Icimdeki korku bir isyan
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
Unal Karaman istifa etti. Bir sezon bitir artik bir takimda be hocam.
Last edited by Ozan Kaya on Sun Dec 07, 2008 10:38 pm, edited 1 time in total.
-
- Moderator
-
-
-
-
- Moderator
Bir hafta Pazar Carsamba Pazar obur hafta Carsamba Cumartesi Carsamba. Yani iki gunde bir mac oynuyorsun. Avrupa macin olursa ayarliyorlar Avrupada oynayanlarin fiksturnu.Omer K. KOCAOGLU wrote:Haftada 3 mac nasil oluyor?Cengiz Akgun wrote:Terim (Ali duydu mu bilmem) Ingilteredeki gibi haftada uc mac istiyor. Federasyona bastiriyormu.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
- Moderator
Ben ne bilgisi verecem anlamadim. Ben uydurmadim bunu. Kendisi Maratonda konusuyor. Takimlar mecburen rotosyona sokacak oyuncularini dedi.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Cengiz'i bir haftada uc mac nasil olur, rezerv ligi, rotasyon falan gibi detaylarla mesgul etmeyin.
Duydum Cengiz, haftada iki macli sistemlerde bazi anormal haftalarda uc mac olabiliyor, yukarida yazdigim gibi.
Haftada iki mac diyenler ortalamdan bahsediyor, haftada uc mac diyenler araya dusen garip haftalardan.
Neyse, Arsenal bu hafta sonu Wigan Athletic ile lig maci yapti Cengiz, iste kadro:
Almunia
22 Clichy
20 Djourou
3 Sagna
5 Toure
4 Fabregas
8 Nasri (Eboue 32)
15 Denilson
17 Song
25 Adebayor
11 van Persie
Bu da hafta icinde Burnley ile oynadiklari kupa maci kadrolari. Sanirim bu iki 11i okursan ne demek istedigimi anlatir, internneten yazdim kadrolari, uydurmuyorum
Fabianski
18 Silvestre
19 Wilshere (Simpson 63)
48 Rodgers (Lansbury 46)
43 Fran Merida
41 Hoyte
40 Gibbs
16 Ramsey
47 Randall (Bischoff 72)
26 Bendtner
12 Vela
Simdi bu sunlar haftada bu kadar mac yapiyor, bunlar haftada su kadar mac yapiyor diye yazmadan once arada bir sirf ayip olmasin diye kadrolara falan bakmak fena olmaz. Biliyorum, forumda atmak daha kolay ama, yine de bir arada bakmak fena olmaz.
Ali
Duydum Cengiz, haftada iki macli sistemlerde bazi anormal haftalarda uc mac olabiliyor, yukarida yazdigim gibi.
Haftada iki mac diyenler ortalamdan bahsediyor, haftada uc mac diyenler araya dusen garip haftalardan.
Neyse, Arsenal bu hafta sonu Wigan Athletic ile lig maci yapti Cengiz, iste kadro:
Almunia
22 Clichy
20 Djourou
3 Sagna
5 Toure
4 Fabregas
8 Nasri (Eboue 32)
15 Denilson
17 Song
25 Adebayor
11 van Persie
Bu da hafta icinde Burnley ile oynadiklari kupa maci kadrolari. Sanirim bu iki 11i okursan ne demek istedigimi anlatir, internneten yazdim kadrolari, uydurmuyorum
Fabianski
18 Silvestre
19 Wilshere (Simpson 63)
48 Rodgers (Lansbury 46)
43 Fran Merida
41 Hoyte
40 Gibbs
16 Ramsey
47 Randall (Bischoff 72)
26 Bendtner
12 Vela
Simdi bu sunlar haftada bu kadar mac yapiyor, bunlar haftada su kadar mac yapiyor diye yazmadan once arada bir sirf ayip olmasin diye kadrolara falan bakmak fena olmaz. Biliyorum, forumda atmak daha kolay ama, yine de bir arada bakmak fena olmaz.
Ali