TSL 16. mac Galatasaray-Besiktas 4-2

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Dun Georgia'dan asagiya 75-80 mil hizla inerken Dallas'taki eski oda arkadasimdan 4-2 yendigimizin haberi geldi. Bana senin Adnan ceki yazmis hakeme veriyordu dedi. Fb'lidir kendisi. Penaltilari uydurma bulmus ve de Delgado ucuza atildi hakem ceki hak etti dediginde ben de kendisine Cuma gunku mactaki kol boregini hatirlattim. Yok canim omuz dedi.

Valahi ben memnun oldum sonuca. Uzun yazilanlari okuyacak vaktim yok. St. Augustine'de hotelin lobisinden bos buldugum business PC'sinden yaziyorum.

Floridaki ilk gunum. Disarda hava 43 F yani 7-8C filan. Sansa bak gelirken 70F filan idi. Bugun soguk dalgasi yuzunden fazla birsey yapamadik. Bir koyda boat turu ile yetinip yarin Maimi'de isinacagim galiba.

Sy. Augustine USA en eski yerlesim merkezi imis. 1565'lere gidiyor tarihi. Cok kucuk bir yer. Hava sicak olsa biraz daha dolasma firsatini bulurduk. Epey ufak tefek dukkan var ama herkez sicak yer ariyor.

Yol git git bitmiyor. Benim evden 960 mil yapmisim. Miami'ye daha bir 400 mil daha var.

Otelin komputer'unun IE'sinin Favorite listesine "cimbom.org" eklendi. benden sonra gelenlere kolaylik olsu diye. Florida Visiting Center'de durdugumda en az uc aile Turkce konusuyordu. Bedave Portakal suyu ve Greyfrut suyu ikram edilen yerde kamp yapiyorlardi.

Ta taaa taaa!
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Benim arkadas halt etmis. Kiskanclik olsa gerek. Youtube'da gordugum penaltilar tertemiz. Evire cevire yenmisler. Guzel olmus. Baros iyi cikti. Nonda icin soyleyeceklerimi soyledim zaten. Yenen goller kotu ama olacak o kadar.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Osman Kiciman
Posts: 397
Joined: Wed Dec 24, 2003 10:22 am
Location: Atakoey, IstanbuI / TR

Post by Osman Kiciman »

Alpay Dedeoglu wrote:Adamim Azuth.
ASY nette arada bir yazardi, Ugur Parildak olmasi lazim bu genc arkadasin adinin...

BJK ile ilgili kucuk takim soylemlerini epey once dile getirmistim. "Fasulye"den buyuktur kendileri. Denizli de uygun olmus tupcunun takimina. Asiri motivasyonla alabildikleri sonuc 4-2! Lincoln'un, Sabri'nin biraz dikkatli olmasi acaip farkli bir skoru getirir, temizlik surecini hizlandirirdi, sansina kussun carsidakiler 8) Seba'yi nasil kovdularsa Demiroren'i de anca oyle kovacaklar, haydi bastir...
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e, 90 gün hak mahrumiyeti ve 40 bin YTL para cezası verdi.

Mucuks demişler...

Yarın yapacağı konuşmada tüp fiyatlarını açıklar artık...
Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Demirören şunun farkında değil: İlk anlarda bu parlama, feveran biraz ortalığı dalgalandırıyor gibi ama sonra aksiyona bağlanmadığı için ters tepiyor. Adamın her maç sonunda refleksleri aynı: Stad dışında kameraya "hesap soracağız, perşembe bomba gibi açıklamalar var" demeci, Perşembe balon bir açıklama. Cuma günü de PFDK'dan 6 ay ya da neyse hak mahrumiyeti.

Komediye bakın, geçen gün Kulüpler Birliği Aziz Yıldırım'ın başkanlığında toplandı, BJK protesto amaçlı olarak toplantıya katılmadı ve çıkan karar: 34 hakemimizin hepsine güveniyoruz !

http://www.tv41.com.tr/haber/2419-kulup ... landi.html

Açıklamanın altında Erdoğan Arıca'nın kulübünün de imzası var Trabzon'un da bilumum ağlak kulüp başkanlarının da. Sadece Demirören'in yok ve o da kendini tecrit etmiş durumda.

Bu durumdan BJK taraftarı rahatsız zira Demirören'in dışarıdan görüntüsü srürekli ağlayan, mızıkçılık yapıldığından şikayet eden ama devamlı dayak yiyen mahalle çocuğundan farksız. Hiçbir eylem yapamıyor, işte aldı cezayı oturacak aşağı.

Tabii bu deklarasyondan sonra hangi kulüp ne yüzle hakemlerden şikayet edecek o da ayrı mesele, ulan madem ayda alem bir 17 kulüp bir ara geliyorsunuz verin bir uyarı-destek karşımı bir bildiri de birşeye benzesin. Lig TV'de Bahadır'a ağla ağla, sonra çık biz hakemleri seviyoruz diye yalaklan. Tipik şark eyyamcılığı.

Fulya projesinde müteahhit Aşçıoğlu, Belediye Başkanı Ünal ve kendisinin yüksek rantı olduğu belli. Bu projenin sonuçlanmasına kadar Başkanlıkta dayanmaya çalışıyor. Yoksa sadece şu bildiri bile çok aşağılayıcı. Bu kadar gurursuzluk ve saygınsızlık olmaz. Özhan Canaydın'a kimse bunu yapamazdı mesela.
Post Reply