Sabri ilk 60 65 dakka cok kotu oynadi, ve Meira nin anasini aglatti. Son 20 dakka birseyler yapti. Ben bu mactaki sabri kadar kotu bir sabri gormemistim, son 2 macta asist yapsada.Murat Gokcigdem wrote:Bu macda Sabri cok ama cok kotu idi. Sag geride gorevini yapmayarak Denizliye koridorlar sundu ama Allahdan Denizlinin dogru durust oyuncusu yoktu o tarafi kullanamadilar. Meira'da ilk yari "mental error"lar yapti ama ikinci yari sanki biraz kendini toparladi.
Sabri, Meira Baris derken bende Sivas'da Ayhan'nin yerine kim oynayacak diye dusunuyordum...
Herhalde Balta'yi ortaya alip Volkani sola ceker. Ben biraz risklide olsa acaba Barisi Ayhan'nin yerine defans/top kesici gorevini yukleyip Topala'a top dagitma gorevi verilse mi diye dusunuyorum.
Hakan Balta benim icin sol bekte son derece basarili ve gayet sakin dusunen bir topcu ama ortada agir kaliyor. Baris orta sahamizda hafif sertlik ile karsi toplari kesebilirmi acaba? Sert derken ikilide omuzunu kullansin yeter...
Denizli macini izlerken Sivas Kayseri macinin son derece sert futbol oynandigi soylendi. Demek ki Sivas'da bizi ayni stil futbol tarzi bekliyor...
Kazaniriz kaybederiz onu anlarimda umarim hakem adilce bir mac yonetir....
Meira geri pasi disinda iyiydi bugun, zaten ondan sabrinin hatalari gol olmadi.
Baros'un bilegine bilegine taban dahil herseyle girdiler. Gecen sivas maci gibi. Belliki cok guclu bir oyuncu banamisin demedi.
Lami cimi yok, galatsaray 3 5 2 oynuyor. Sabri sag acik, arda sol acik. Kewell in yerinde bugun nonda oynadi. Licolnun yerinde ayhan, ayhan yerinde baris. umarim onemli maclarda yer yer buna donerler.
Cok guzel goller, rolanti oyun, ve rahat bir mac oldu.
Ayhanin karti kasti gordugu hakkinda hic bir suphem yok.
Nonda ceza alani icinde topla bulustu, sut yerine pas verdi, ve gol oldu. Macin sirri bu.