Arada sirada ben yanlislikla baska binanin oto parkina giriyorum gidecegim is yerinin adresi dogru buldum diye. Sonra cikip yandaki binaymis demek diyerek oraya geciyorum. GPS de yalan soyluyor bazen kerata.Kerem Tezic wrote:Hatanin sebebi belli olmus. Pist yaklasma sisteminin kalibrasyonlari bozukmus. Ben de diyordum koskoca THY nasil hata yapar diye. Yanlisligi duzeltir devlet buyuklerimin ve idarecilerimin zeka dolu gözlerinden öperim. Serefsiz kule!Kerem Tezic wrote:Takunyacilarin THY'si.... http://haber.gazetevatan.com/THY_ucagin ... 6/1/Gundem
Insanlik hali boyle yanlis hava alanina inersin sonra sis filan olursa hava alani diye yandaki tarlaya filanda inersin. Gece ise dag yamaclarina iniliyor filan. Turk pilotlari alisik bu duruma. Ama olen yolcular bir turlu alisamadilar. Bir iki daha deve keserlerse peronda ya da pistte bu aksilikler bertaraf olacak.
THY muduru de imam bozmasi acaba? Gecen gun RTUK Imam'a emanet edildi saymanlik gorevi verildi diye bir baslik gordum de ondan merak ettim. Boyle dini butun adamlara ihtiyacimiz var. Haram yemez ama hamama gidip pestemal asiran cinsinden.