UEFA 08/09 Sampiyonlar Ligi- Sampiyon Barcelona
Moderator: Staff
-
Chelsea Liverpool'u sildi sahadan, ustelik deplasmanda (1-3). Chelsea'nin oyuncu kalitesi acik ara iyi Liverpool'dan ama Liverpool bugune kadar iyi takim oyunu oynuyordu ve maca favori cikti. Son zamanlarda Real Madrid ve Manchester'a karsi aldiklari rahat galibiyetlerle iyice morallenmislerdi. Bugun sansliydilar, rahat 5-6 gol yiyebilirlerdi. Ikinci yari Liverpool atak bile yapamadi.
Umarim Chelsea - Barcelona finali izleriz en sonunda....
-
- Moderator
Drogba macin basinda atamadiklarini gorunce aklima Nonda geldi. Bu arada 2 numarali adam iki gol atti. Bu Ivanovic kimdir bre?Kerem Gulec wrote:Chelsea Liverpool'u sildi sahadan, ustelik deplasmanda (1-3). Chelsea'nin oyuncu kalitesi acik ara iyi Liverpool'dan ama Liverpool bugune kadar iyi takim oyunu oynuyordu ve maca favori cikti. Son zamanlarda Real Madrid ve Manchester'a karsi aldiklari rahat galibiyetlerle iyice morallenmislerdi. Bugun sansliydilar, rahat 5-6 gol yiyebilirlerdi. Ikinci yari Liverpool atak bile yapamadi.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Ivanovic Chelsea'den ayrilacakti galiba. Fakat Bosingwa sakat, Carvalho da fit olmadigi icin maca ilk 11 basladi herhalde. Genelde yedegin yedegi gibi birsey. Ise bak iki gol atti bugun. Drogba ikinci yari cok iyiydi. Bizden niye boyle saglam, vurdugunda yikilmayan adam cikmiyor acaba?Cengiz Akgun wrote: Drogba macin basinda atamadiklarini gorunce aklima Nonda geldi. Bu arada 2 numarali adam iki gol atti. Bu Ivanovic kimdir bre?
Bu arada macin doksaninci dakikasinda bile sahadaki hicbir oyuncuda fiziksel bir dusus yoktu. Su maci stadda izlemek icin saglam para veriyorsun, ama en azindan karsiligini aliyorsun. Tempo hic dusmuyor 90 dakika.
-
Bildiğim kadarıyla Chelsea-Barcelona yarı finalde karşılaşacak...Kerem Gulec wrote: Umarim Chelsea - Barcelona finali izleriz en sonunda....
Dün Barca-Münih maçını izledim. İlk yarı 4 tane atıp, bir o kadar da kaçırıp ikinci yarı Bayern ile dalga geçtiler. Barca sanırım şu ana kadar izlediğim en iyi takım olsa gerek, özellikle hücumda. Tüm pozisyonlara benzer şekilde giriyolar, ceza sahasının önüne 5-6 kişi yığılıyor, sağdan Messi, soldan Iniesta ve Henry, geri kalan deliklerden Etoo içeri sızıyor; engellenmesi imkansız ara paslarıyla kaleciyle karşı karşıya kalıyorlar. Orta sahada Xavi ve Iniesta pas ustası, Messi zaten insan değil, Yaya Toure de tek başına zayıf Bayern ataklarını önlüyor.
Allah GS'yi şu Barcelona'ya karşı oynamaktan korusun...
-
Lanet olasi ESPN Barca-Munih macini vermedi, kafayi Ingiliz takimlarina takmislar, Amerika'lilar sadece onlari izliyor zannediyorlar.
Liverpool-Chelsea macinin da ilk yarisini izledim, Liverpool'u cok daha iyi buldum. Ikinci yari isler degismis herhalde, onu da bugun izleyecegim. Ama Liverpool bir yari ustun oynadigi bir macta, ikinci yari rezalet olsa bile Chelsea karsisinda ezilmis sayilmamali bence.
Liverpool'u klup olarak hic sevmem, ama su anda en sevdigim takimlardan biri, muthis bir ruh, oyun anlayisi, taktik ve disiplin var. Chelsea Fenerbahce gibi duran toplardan, Drogba ve Essien gibi boga futbolcularinin cabalariyla birseyler yapiyor. Tabii ki dunyadaki en iyi takimlardan biriler, ama gorsel olarak beni bir Liverpool, Man U, ya da Arsenal kadar tatmin etmiyorlar...
Liverpool-Chelsea macinin da ilk yarisini izledim, Liverpool'u cok daha iyi buldum. Ikinci yari isler degismis herhalde, onu da bugun izleyecegim. Ama Liverpool bir yari ustun oynadigi bir macta, ikinci yari rezalet olsa bile Chelsea karsisinda ezilmis sayilmamali bence.
Liverpool'u klup olarak hic sevmem, ama su anda en sevdigim takimlardan biri, muthis bir ruh, oyun anlayisi, taktik ve disiplin var. Chelsea Fenerbahce gibi duran toplardan, Drogba ve Essien gibi boga futbolcularinin cabalariyla birseyler yapiyor. Tabii ki dunyadaki en iyi takimlardan biriler, ama gorsel olarak beni bir Liverpool, Man U, ya da Arsenal kadar tatmin etmiyorlar...
Mehmet Cirak
"Artificial intelligence is no match for natural stupidity."
"Artificial intelligence is no match for natural stupidity."
-
-
-
Chelsea'nin genelde biraz daha yavas oynadigina katiliyorum. Fakat buyuk maclarda bu gorusu yikiyorlar bence. Gecen sene sampiyonlar ligi finalinde herkes MU'dan rahat bir galibiyet beklerken Chelsea sahada daha iyi olan ve cogu kimseye gore kupayi hakeden tarafti. Gorsel olarak da cok daha zevkliydi izlemesi. Dun gece de herkes Liverpool'dan rahat bir galibiyet bekliyordu fakat tam tersi oldu. Ikinci yariyi izleyince eminim hak vereceksin, ki ilk yarida da pozisyonu coktu Chelsea'nin. Liverpool'un ikinci yarida sergiledigi gorsellik geriye dustukten sonra yaptiklari kasti faullerle sinirli kaldi. 88. dakikada, ikinci yari itibariyle Cech'in kalesini bulan top sifirdi. Karsi karsiya kacan pozisyonlar, cizgiden cikan toplar, bugune kadar evinde Liverpool'a bu sekilde ustunluk saglandigini pek gormedim ben. Bu tabii ki surpriz sayilabilecek bir sonuc ama okudugum kose yazilarinda herkes krediyi Hiddink'e veriyor. Ornegin bundan once yoklari oynayan Malouda ve Kalou dun inanilmaz hirsli oynayip macin yildizlari oldular, dagittilar oynadiklari kanatlari. Anelka surekli 11 baslarken dun yedekti. Sonucta sene basindaki Chelsea degil su andaki. Essien ve Drogba'nin sakatliklari iyilesti takima girdiler en azindan. Yine de (basari / kadro degeri) oranina bakarsak Ingiltere'nin en iyi takimi acik ara Liverpool. Yanlis hatirlamiyorsan Chelsea'nin ilk 11'i asagi yukari 40 milyon pound daha pahali Liverpool'un 11'inden, toplam degerde fark 70 milyon pound.Mehmet Cirak wrote:Liverpool'u klup olarak hic sevmem, ama su anda en sevdigim takimlardan biri, muthis bir ruh, oyun anlayisi, taktik ve disiplin var. Chelsea Fenerbahce gibi duran toplardan, Drogba ve Essien gibi boga futbolcularinin cabalariyla birseyler yapiyor. Tabii ki dunyadaki en iyi takimlardan biriler, ama gorsel olarak beni bir Liverpool, Man U, ya da Arsenal kadar tatmin etmiyorlar...
Chelsea'nin kadrosuna bakinca iyi bir teknik direktor ve saglam bir motivasyonla Barcelona dahil her takimi yenebilir, en azindan kafa kafaya oynar gibi geliyor bana. Su an ikisine de sahip gibi gozukuyorlar.
Andy Gray macin yorumcusuydu onun analizlerini ekliyorum.
http://www.skysports.com/opinion/story/ ... 48,00.html
-
- Moderator
Bu Chec denen herif kafasindaki o (sapka desem sapka degil) kask gibi geri zekalilara takilan hilta gibi seyle cok sevimsiz oluyor. Bunun kafasinda bingildagi filan mi yumusak nedir? Kafadan bir sakatligi var muhakkak. degilse bu garip seyle dolanmaz.Kerem Gulec wrote: ... ikinci yari itibariyle Chec'in kalesini bulan top sifirdi. Karsi karsiya kacan pozisyonlar, cizgiden cikan toplar, bugune kadar evinde Liverpool'a bu sekilde ustunluk saglandigini pek gormedim ben. Bu tabii ki surpriz sayilabilecek bir sonuc ama okudugum kose yazilarinda herkes krediyi Hiddink'e veriyor. Ornegin bundan once yoklari oynayan Malouda ve Kalou dun inanilmaz hirsli oynayip macin yildizlari oldular, dagittilar oynadiklari kanatlari. Anelka surekli 11 baslarken dun yedekti. Sonucta sene basindaki Chelsea degil su andaki. Essien ve Drogba'nin sakatliklari iyilesti takima girdiler en azindan. Yine de (basari / kadro degeri) oranina bakarsak Ingiltere'nin en iyi takimi acik ara Liverpool. Yanlis hatirlamiyorsan Chelsea'nin ilk 11'i asagi yukari 40 milyon pound daha pahali Liverpool'un 11'inden, toplam degerde fark 70 milyon pound.
Chelsea'nin kadrosuna bakinca iyi bir teknik direktor ve saglam bir motivasyonla Barcelona dahil her takimi yenebilir, en azindan kafa kafaya oynar gibi geliyor bana. Su an ikisine de sahip gibi gozukuyorlar.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Akillara zarar iki takim akillara zarar bir mac
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 977038.stm
4-4 bitti ama ben mac bitsin istemedim.
Tum GS ve FB li futbolculari birbirine got gote zincirleyip tam bir ay boyunca durmadan bu maci izlettireceksin. Arada sirada iki parca kuru ekmek ve su sonra yine mac izlemeye devam.
Derby-rekabet-takim degerleri ve futbolun kazanmasi nasil olurmus gorecekler.
Tum GS ve FB li futbolculari birbirine got gote zincirleyip tam bir ay boyunca durmadan bu maci izlettireceksin. Arada sirada iki parca kuru ekmek ve su sonra yine mac izlemeye devam.
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
- Staff Member
Tek kelimeyle mükemmel maçtı.Basit kaleci hataları da vardı.Mükemmel pozisyonlar, goller, mücadele herşey vardı.Mehmet Gurdal Cetin wrote:Akillara zarar iki takim akillara zarar bir mac
-
-
- Moderator
Ben Zurriyetin video kismindan golleri gordum. Maci anlatan angut Liverpool gol attikca Istanbul ruhu geri dondu filan gibi seylerle sacmaladi. Aklinca Liverpool'un 3-0'dan maci cevirisini hatirlatma calisiyor. Istanbul ruhu tuz ruhu gibi bir sey mi? Neden bizim takimlara da bulasmiyor acaba?Eren Akkan wrote:Aynen...Mehmet Gurdal Cetin wrote: Tum GS ve FB li futbolculari birbirine got gote zincirleyip tam bir ay boyunca durmadan bu maci izlettireceksin. Arada sirada iki parca kuru ekmek ve su sonra yine mac izlemeye devam.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
-
- Moderator
Hem Liverpool hem de Chelsea kalecisi en az bir gol hediye etmis. Hele Chelsea'ninnin capraz ortayi iceri almasi akillara seza. Lise takiminda bu ise amator takiilan anca boyle gol yer yahu.Mehmet Cirak wrote:Cengiz Agabey, bu Cech'in kafasinin bingildagini sormussun. Iki sene once sanirim cok ciddi bir kafatasi catlama olayi yasadi Cech. O gun bugundur takiyor o garip seyi...
4-4'luk mac hakkaten inanilmazdi.
Liverpool'un serbest atisinda herif baraji da yanlis kurdurdugu gibi yanlis yerde duruyor. Tabak gibi kalenin yarisi bos adamin vuracagi yerden gozukuyor. Bunlar Turkiyede oynayan adamlar olsa ayagi duzgun degil bu kadar mesafeden cerceveyi tututamaz diye dusunebilirsin de adam Brezilyali. Tom cambazi. Ayagi ile elle atmaktan daha iyi yon veriyor topa. Turkiyede boyle gol yese volkan filan tefe koyarlar.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.