Ümit Karan'ın Gidişi

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Erdal Tüter
Posts: 30
Joined: Sat Jul 05, 2008 2:08 am

Ümit Karan'ın Gidişi

Post by Erdal Tüter »

Evet takımdan ümitde gitti resmi sitede açıklandı yaş ortalamasında ki gençleşme devam ediyor. ama romaya attığı golü unutmayacağım teşekkürler ümit karan

http://www.galatasaray.org/futbol/futbo ... r/4130.php
Can Ergun
Posts: 685
Joined: Mon Nov 12, 2007 6:20 pm
Location: Istanbul

Re: Ümit Karan'ın Gidişi

Post by Can Ergun »

En güzel haberlerden biri benim için.Takımda yaş ortalaması düşerken oyun zeka yaşı yükseliyor.Ümit yaşına ve tecrübesine rağmen oyun zekasını geliştiremedi.Hatta gittikçe daha da fena oldu.

31 yaşında,ceza sahası dışından dahil olmak üzere her fırsatta rövaşata çeken(bicycle shot),gece kulübü işleten,sahada kollarını kabartıp dayı gibi dolanan ve bunca havaya rağmen ligde bu sezon SIFIR gol atmış bir adamın GS da yeri olmamalıdır.Yeni transfer haberinden daha iyi bir haber.

Şimdi sırada Sabri var.Bazılarımız tarafından, yaşından ve hızından dolayı ikinci bir şansı hak ediyor gibi görünse de,oyunuyla,tipi,hal ve tavırlarıyla takımda görmek istemediğim bir başka oyuncu.Bu adamı da gönderirsek bu iş tamamdır.
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Re: Ümit Karan'ın Gidişi

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

2007 sezonunda İstanbul BB'ye ve yanlis hatilamiyorsam Manisa'ya ceza sahasi icinde 180 derece donup attigi 2 gol aklimda kalmis.

Tabi bir de Anfield'te ingilizlere "ulan herifler 3-0'dan geri geliyor" korkusu yasatan takimin 15-20 dakika suren muhtesem 2.yari performansinda attigi 2 gol.

Sonra Barcelona'ya orada attigi gol. Yine yanlis hatirlamiyorsam kaleci ile Puyol'un arasina dalip topu kesmisti.

Galatasaray icin vadesi doldu diyelim. Jardel'le beraber Turkiye'de topun gelisine vurabilen tek adamdi.

Eskisehir'de kendisine basarilar dilerim. Orada 5-6 golu rahatca atacagindan eminim. Kucuk sehrin buyuk futbolcusu olur. Ancak kafasi kucuk oldugu icin Eskisehir'in bizimle olan maclarinda dikkat etmek lazim, canimizi yakabilir.

Istanbul'da gece kulubu isletmeciligi kariyerini ilerletmeli ve 2-3 yilda bir istanbul'a yeni mekanlar kazandirmali. Futbolcunun gittigi yer "in" dir. Ilgi ceker. Daha once bu isi yapan biri cikmamisti. Mutesebbus ruhu bu olsa gerek. :P
TRUST GALATASARAY
MGC
Selcuk Samli
Posts: 3560
Joined: Sat Jan 15, 2005 11:06 pm
Location: Izmir

Re: Ümit Karan'ın Gidişi

Post by Selcuk Samli »

Hayirli olsun,kendisine hizmetlerinden dolayi tesekkur ederim.
25-2025

nefvakfi.org
Eren Akkan
Posts: 119
Joined: Thu Feb 19, 2009 1:44 am

Re: Ümit Karan'ın Gidişi

Post by Eren Akkan »

Mehmet Gurdal Cetin wrote:Tabi bir de Anfield'te ingilizlere "ulan herifler 3-0'dan geri geliyor" korkusu yasatan takimin 15-20 dakika suren muhtesem 2.yari performansinda attigi 2 gol.
Hayatımda gidip en çok keyif aldığım 2-3 maçtan biridir bu. Yan tribünde Liverpool'luların tırnaklarını yediklerini gördükçe daha da gaza geliyorduk. Maç sonrası fanatik bir Livepool'lu çiftle tanışmıştım, bize 40 yıllık dost gibi yaklaşmışlardı. Valencia dışında son 5 senede kimsenin Liverpool'u Anfield Road'ad bu kadar zor duruma düşürmediğini söylemişlerdi.

Ümit, en iyi olduğu zamanlarda bile bence bir Hakan Şükür veya Milan Baros kadar etkili olamadı. Lucescu'nun Avrupa'da oynattığı Anadolu takımı taktiğinde (gerekli, başarılı ve haddini bilen bir taktikti) başarılı olduğu dönem dışında GS sevgisi olması dışında çok fazla yaptığı birşeyi hatırlamıyorum. Forvet olarak tek önemli özelliği sadece ve sadece kaleyi düşünüyor olması, ve zamanında hızlı olmasıydı, ancak son vuruşlarının yeterince iyi olmaması ve takım oyunu ve oyun zekası eksikliklerinden dolayı hiçbir zaman bir Hakan Şükür, hatta bir Arif Erdem olamadı gözümde...

Yine de teşekkürler, yolu açık olsun, eğlence sektöründe başarılar dilerim.
Post Reply