TSL 17. Hafta:GALATASARAY G.BİRLİĞİ 1-0 (Daddy Cool))

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Cengiz Akgun
Moderator

Re: TSL 17. Hafta:GALATASARAY G.BİRLİĞİ 1-0 (Daddy Cool))

Post by Cengiz Akgun »

Ozgur A. Boztepe wrote:
Cengiz Akgun wrote:Simdi Ridvani izledim. Ona gore Arda'nin golu gol. O da duz mantik yurutuyor. Degilse sari kart vermeliydi dedi. Bence yanlis. Penalti gibi yorumlanmasi ters kim ne derse desin. Ridvan'a gore Servet'in attigi gol var boyle diyor ve ben de hatirladim. Hangi macti bilmiyorum. Kewell'in ki icin offside dedi. O programda da ayni ozet uzerinden yorum yapiliyor.

Bu arada dunku mac icin TS offside diye kesilen olay icin GS macindaki yan hakemle arasinda daglar var dedi. Ridvan bence Turkiyede benim seyredip begendigim bir yorumcu. Futbolu vaktiyle iyi oynadigi icin olayi iyi cozuyor. Her soyledigine katilmasam da (yukardaki gibi) yuzde 90 yorumlarini begeniyorum. Yuzde yuz futbolu seyredin derim.
Nasil seyrediyorsun? Hangi websitesinden?
NTV'den
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Fener kaybedince Rıdvan'ı seyretmek çok zevkli oluyor. Kendini fenerin menfaatlerine adamış. Yorumları tamamen bu yönde. Benim için bir sakıncasıda yok, severimde kendisini ama "objektif yorumcu" ayağına yatmadığı sürece tabi! Çünkü değil. Aziz Yıldırım'ın hakemlere sövüp saymasına destek çıkan adamın objektifliği falan olmaz.

2 sezondur Guiza'nın gol kralı olacağını iddia ediyor. Geçen sene olamadı, bu seneki gidişatıda ortada. Baroş takımdayken yaptığı Nonda güzellemelerini kaç zamandır duyamaz olduk, garip!
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Mehmet Cirak wrote: Premier league'in hemen hemen butun maclarini izlemeye calisiyorum. Hakemler asla bu tip pis futbola izin vermiyorlar. Bir futbolcu basit bir faulu bile arka arkaya 3 kere yapinca kart goruyor, faulun sert olmasina bile gerek yok.
.
Gecen Cumartesi gunu Liverpool Wolves macini izlediysen (Fox Pazar verdi), Gerald'in ilk yarida iki adama ust uste yaptigini gormussundur. Ilkine yandan yatarak girdi top ondan oburune sekince arkasindan hemen kalkip bu sefer ona tekme savurdu. Kasten yaptigini kasaplik olsun diye yaptigini idda edecek degilim. Adami bacagi esnedi ama bunlar alisik kavga bile etmedi. Bizde olsa ortalik birbirine girerdi. Hakem'den de ne sari ne kirmizi ne de faul aldi ustelik. Maci anlatan Ingliz de "he got get away with [muder]" dedi. Gerald kazma biri degil ama son zamanlarda aldiklari sonuclar kanina dokunmus olmali ki bu hirsla topa daliyordu ama is sadece topla kalmiyordu. Sonra Wolves 10 kisi kaldi 2-0 yendiler. Bunu neden mi yaziyorum. Soyledigim masal degil de ondan.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Post Reply