STL.34.Hafta: Galatasaray-Konyaspor 2-0 (Kazim,Culio)
Moderator: Staff
-
STL.34.Hafta: Galatasaray-Konyaspor 2-0 (Kazim,Culio)
Korku serisinin sezon finali yarın akşam boş tribünlere karşı oynanacak.
-
Re: STL.34.Hafta: Galatasaray-Konyaspor 2-0 (Kazim,Culio)
Aydın efendi tam top oynamaya başlamıştıki sezon bitti..
Arda'yla Terim'in görüştüğü ve Arda'nın kalma konusunda isteksiz davrandığına dair haberler var. Aslında haber tek, gazete çok. Ben Arda'nın bu haliyle GS'y faydalı olabileceğinden şüpheliyim. Yurtdışında istikrarlı bir performanz sergileyebileceğinden de şüpheliyim ama bu haldeki Arda'ya güvenerek sezona girilmez..
Bundan bir yıl önce GS'nin bu kadroyla ancak kümede kalmaya oynayacağını iddia eden vede haklı çıkan tanıdıklarım, bu sene yönetimin iyi bir kadro kuracağını ve hatta kurmaya başladığını iddia ediyorlar, inşallah yine haklı çıkarlar
Ben ümitliyim. Hoca meselesi yılan hikayesine dönmeden ve haftalarca sürmeden neticelendi. Transerlere başlandı. Zannediyorum kamp dönemine kadar kadro kurulur.
Netice itibariyle, benim ümidim var...
Arda'yla Terim'in görüştüğü ve Arda'nın kalma konusunda isteksiz davrandığına dair haberler var. Aslında haber tek, gazete çok. Ben Arda'nın bu haliyle GS'y faydalı olabileceğinden şüpheliyim. Yurtdışında istikrarlı bir performanz sergileyebileceğinden de şüpheliyim ama bu haldeki Arda'ya güvenerek sezona girilmez..
Bundan bir yıl önce GS'nin bu kadroyla ancak kümede kalmaya oynayacağını iddia eden vede haklı çıkan tanıdıklarım, bu sene yönetimin iyi bir kadro kuracağını ve hatta kurmaya başladığını iddia ediyorlar, inşallah yine haklı çıkarlar
Ben ümitliyim. Hoca meselesi yılan hikayesine dönmeden ve haftalarca sürmeden neticelendi. Transerlere başlandı. Zannediyorum kamp dönemine kadar kadro kurulur.
Netice itibariyle, benim ümidim var...
-
- Moderator
Re: STL.34.Hafta: Galatasaray-Konyaspor 2-0 (Kazim,Culio)
Beni kusura bakmayin ama bu A2 sampiyonlugu ya da tekerlikli sandalye basarisi filan kesmiyor. Zugurt tesellisinden ote degil bunlar. Iste Emre Colak ve Aydin Yilmaz'in halini gorduk bu sene. Cem Sultan da buyursun nerede sultanlik yapacaksa yapsin eger gidecekse. Buca'dan alinan gol krali (adini bile unuttum be o tosunun) ne oldu acaba? Ben yine de kazim'in guzel golunu asayimda adet yerini bulsun.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.