Simdi NTV'de gordum. Barcelona Diyabakirdan 16 yasindaki bir cocugu alip goturmus. Alt yapisina almis yani. Sen hala elalemin copunu topla. Bayram oglani konusturdular. Kurt cocugu ama daha simdiden akli basinda, esegi 14 yasinda. "Herkes Diyarbakirda benim gibi cocuklara tas atan cocuk gozu ile bakiyor. Insallah Barcelonada basarili olurumda Diyarbakirdan da adam cikacagini gosterir ve bu goruntuyu biraz olsun silerim. Ben Diyarbakirspordan sonra zaten Barcelona'yi tutuyordum ve elime bu firsat gecti" dedi. Anasi da oglumla gurur duyorum dedi. Antalyada bir kampta gormusler. Istanbulda son 18 kisi arasindan secilmis ve Ispanya'ya gidecekmis. Evde cantasini hazirliyordu.
Ibo da demisti Urfa'da Oxford vardi da biz mi gitmedik diye. Bu onu demiyor. Yani Diyarbakirda Barcelona gibi bir klup vardi da biz mi oynamadik yerine Barcelona'ya tasi taragi toplamis gidiyor. Aclik gormus yokluk gormus. Horlanmis ve eline simdi bir firsat vermisler ve kafani kullan milyonlarca avroya para demezsin demisler. Gerisi Bayrama kalmis gayri.
Evet bir ara BJK alt yapisindan birini daha alip goturdulerdi (once Barcelona mi bulduydu sonra BJK mi kapti idi unuttum) ama kici fos cikti galiba. Ama bu Bayram'i gozum tuttu.
Alt yapi ust yapi beyinsizlik bas yapi
Moderator: Staff
-
- Moderator
Alt yapi ust yapi beyinsizlik bas yapi
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Re: Alt yapi ust yapi beyinsizlik bas yapi
Bende izledim aynı haberi. Gerçekten komik. Fenere gebe futbol yazarlarına bakarsan memlekette futbolcu yok, yetişmiyor, yabancıya mahkumuz. Çok klasik bir laf ama demekki kimse durduk yere BÜYÜK TAKIM olmuyor.Aynı Barcelona ihtiyaç duyduğu adam için 40-50 milyon euro'yu harcamayıda biliyor, ikisin birbirine karıştırmamak lazım.
-
- Moderator
Mehmet Akif elbetteki Ibo (bugunku hali ortada) bunu bizim boyle bir firsati ele gecirmemiz mumkun degildi demek istemisti. Yoksa Oxford'un yani basinda dogup buyuseydim ben de adam olurdum iddiasinda degildi. Zaten Oxford'a gitse bu voleden kazandigi paranin kacta kacini gorebilecekti ki. Aslinda elindeki firsati kullanmis ama yine de su meshur su testisi misali su yolunda kirildi.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
- Moderator
Meliha'nin kafasi calisiyor. Ne guzel yazmis. Soyle bir analazi onca kazma spor yazariyim diyen yazamiyor. Hem sever hem de sayarim boylelerini ben.
http://sabah.com.tr/Yazarlar/okur/2011/ ... lubu-barca
http://sabah.com.tr/Yazarlar/okur/2011/ ... lubu-barca
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.