http://www.sabah.com.tr/spo121.html
'Parcalarin' degeri 90.000 USD imis...
...Çünkü onlara göre, bu eşyalar Atatürk'ün kulübü Fenerbahçe'ye yakışırdı....
Ataturk'un kulubu iddiasi ciddi boyutlara ulasti aslinda...
F.Bahce'nin bilinmeyen tarihi...
Moderator: Staff
-
- Site Admin
-
Daha öncede, Ali Koç Thussault müzesine Atatürk mumya heykelini yaptırtıp
klubün müzesine bağışlamış. FB yönetiminin yaptıgı nadir iyi islerden biri. Insallah sagdaki soldaki diger esyalarini toplarlarda gelecek nesiller o donemi fiziksel olarak gozlerinde daha rahat canlandirabilir. Alex'e 5 milyon USD/yil vereceklerine, alsinlar mundar olmakta olan Savarona yatini, yapsinlar bakimini ceksinler koya, yapsinlar FB müzesi . Valla ayakta alkislarim ve para odeyip te girerim.
Ha burada muze icin klub kurucularinin esyalarini/fotolarini falan isterlerse,GS Lisesi arsivleri onlara yardimci olur. Yalniz armadaki gayın ve si biraz bunyeye dokunabilir
klubün müzesine bağışlamış. FB yönetiminin yaptıgı nadir iyi islerden biri. Insallah sagdaki soldaki diger esyalarini toplarlarda gelecek nesiller o donemi fiziksel olarak gozlerinde daha rahat canlandirabilir. Alex'e 5 milyon USD/yil vereceklerine, alsinlar mundar olmakta olan Savarona yatini, yapsinlar bakimini ceksinler koya, yapsinlar FB müzesi . Valla ayakta alkislarim ve para odeyip te girerim.
Ha burada muze icin klub kurucularinin esyalarini/fotolarini falan isterlerse,GS Lisesi arsivleri onlara yardimci olur. Yalniz armadaki gayın ve si biraz bunyeye dokunabilir
NO ADNANS, NO CRY !!
-
Illa laf sokacan yani Alpay.Neyse asagida kalmayalim.Alpay Dedeoglu wrote:
Duyduguma gore Ataturk'un kurek cektigi tekneyi istiyorlarmis 25 yildir ama eski sahipleri kayip mi ne etmis, bulamiyorlarmis
Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
-
Simdi bana kizmistir, cevap falan yazmaz dedim ama AY ve mantalitesiSavas Macun wrote:Illa laf sokacan yani Alpay.Neyse asagida kalmayalim.Alpay Dedeoglu wrote:
Duyduguma gore Ataturk'un kurek cektigi tekneyi istiyorlarmis 25 yildir ama eski sahipleri kayip mi ne etmis, bulamiyorlarmis
Selamlar
Savas
disinda ki konularda sagduyu devam ettigi icin sevindim. Neyse artik sizin stadda tribünler isitiliyormus, buzlar cozulur, beyin hucrelerine daha cok kan gider, daha isabetli dusunmeye baslarsiniz bu iki konuda da.
Bu da bir yeni yil temennisi iste.
Gelelim tekmne meselesine
Okul 500 senelik okul, her tarafindan tarihi degerde esyalar fiskiriyor, muhtemelen 80-90 yillik bu yeni tekne ile 6. siniflar arka bahcede havuzda yaris yapiyorlardir. Onlar bakacaklari yeri bilememisler.
NO ADNANS, NO CRY !!
-
Alpay Dedeoglu wrote:
Simdi bana kizmistir, cevap falan yazmaz dedim ama AY ve mantalitesi
disinda ki konularda sagduyu devam ettigi icin sevindim. Neyse artik sizin stadda tribünler isitiliyormus, buzlar cozulur, beyin hucrelerine daha cok kan gider, daha isabetli dusunmeye baslarsiniz bu iki konuda da.
Bu da bir yeni yil temennisi iste.
Yok canim ne kizmasi, cevap verilecek arguman oldugu surece bidi bidi yapmaya devam ederim, yoksa da lafi yer otururum asagi
Istanbul'a ilk gelisimde isitmali tribunlerde beraber oturup sushileri cit cit hem yeriz hem de AY ve mantalitesini yakindan gorup tartisiriz insallah veya 2009 Uefa Finali'nde de olabilir tabii eger ben FB macini seyretmek istemiyorum dersen.Hemde Fenerium'a ugrar Demir'e hediye aliriz
Mutlu Yillar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
-
-
-