selam bakin ben fenerliyimmm

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Mehmet Yavuz

selam bakin ben fenerliyimmm

Post by Mehmet Yavuz »

buyrun Gatalasarayim utanc verici sahnelerine bakin bu kadar da olmaz ya http://www.youtube.com/watch?v=CYxl07aIqjs
Yigit Kavurmacioglu

Post by Yigit Kavurmacioglu »

Renkdasim,

Bu forumda ara sira yazan baska bir Fenerbahce'li olarak:

Fikirlerinle katkida bulunmak istiyorsan hosgeldin ama provokasyon amacin varsa sana simdiden gule gule derim. Cunku yaptigin ilk post buram buram provakasyon kokuyor, haberin olsun!!!

Selam , sevgiler
YK
Savas Macun

Re: selam bakin ben fenerliyimmm

Post by Savas Macun »

mehmet yavuz wrote:buyrun Gatalasarayim utanc verici sahnelerine bakin bu kadar da olmaz ya http://www.youtube.com/watch?v=CYxl07aIqjs
Cumartesi gunu olanlardan once sen utan, senin zihniyetinde olanlarin o gune katkisi herkesden fazla.Sana kalkip da linke karsi link verseler zekan yetecek mi cevap vermeye, yoksa pusuya yatip isine geldigi zaman mi bit gibi tureyeceksin.Umarim tez zamanda atilirsin forumdan, sen ve senin gibilere ihtiyac yok cunku.

Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Forumun mudavimi iki sagduyu sahibi FB'linin duyarliligi yetmi$. Bakalim ayni kararlik ve duyarlilikla GS yonetimi Cumartesi gunku rezilligi bir nebze olsun samimiyetle ayni sagduyu cercevesinde mazaret filan gostermeden temizleme konusunda nasil bir adim ve tavir koyacaklar. Degilse bu olay yukardaki 4ekilde devamli hatirlatilacak GS camiasina. O yuzden hissiyata oynayanlara ali$mak gerek.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Post Reply