Resmi site de şaşırdı..

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Mehmet Gorgen
Staff Member

Resmi site de şaşırdı..

Post by Mehmet Gorgen »

Lincoln GS'DA DEYİP HABER VERDİLER SONRA HABERİ GERİ ÇEKTİLER.

Image

RESMİ SİTEDEN BAŞKA BİR ŞAŞIRAN DA WİKİPEDİ SİTESİ

http://de.wikipedia.org/wiki/Lincoln_(F ... llspieler)

Image

Lincoln GS'A GELDİ SONRA GERİ GİTTİ ANLAŞILAN.. :lol:
Last edited by Mehmet Gorgen on Mon Jun 18, 2007 7:49 am, edited 1 time in total.
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Resmi site gibi biz de kafayi yiyecegiz yakinda.

Wikipedia ise senin benim gibi siradan insanlar tarafindan guncelleniyor bildigim kadariyla. Anlik bir kontrol mekanizmasi yok. Istedigin bilgiyi girebiliyorsun, kaynak gostermemissen (mesela Schalke resmi sitesi gibi saglam bir kaynak) sonradan duzeltiliyor.
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Schalke resmi sitesinde Serdar ortaç'ın bugün statlarında verdiği konser haricinde haber yok.

http://www.schalke04.de/
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Lincoln yerine ismael bouzid mi 10 numara olacak. :lol:

Yanlışlığa bak.

Rolnaldinho' GS da de sonra yanlışlık olmuş muhammed el jewari gs'da demek gibi bir şey.
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Lincoln Transferi Haberi Hakkında Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü'nün transfer çalışmaları farklı kollardan yürütülmektedir. Yeni transferimiz olan İsmail Bouzid'in transfer konfirmasyonu kulüp medya organlarına ulaştırılırken bir karışıklık yaşanmıştır.

Bundan ötürü bu akşam girilen ve çok kısa süre yayında kalan Lincoln transferi haberinden dolayı camiamızdan özür dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü

http://www.galatasaray.org/detay.asp?PI ... rID=299966
Alpay Dedeoglu

Post by Alpay Dedeoglu »

Tercümesi: 40 kisi gitti transfere. Haldun bir yandan bir sey diyor,
Adnan baska birsey diyor, Adnan Polat baska bir sey diyor.

Yok adam tamamda , Klup bir oyle diyor, bir boyle. Zaten antrenoru istemiyor.Zor olacak ama olacak''.

Siteyi hazirlayanlar boyle tedbirsiz degil. Muhtemel olan seyleri bile yazmalari 1-2 gun suruyor. Buyuk bir ihtimalle son 3-4 gundur uyumuyorlar, Almanyadan haber bekliyorlar. Haberlerde degisik agizlardan gelince boyle oluyor. Yalniz gurbetciler o isi tamam, cantada keklik modunda. Yok mu Aachen da bir forum yazani???
Mehmet Gorgen wrote:Lincoln Transferi Haberi Hakkında Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü'nün transfer çalışmaları farklı kollardan yürütülmektedir. Yeni transferimiz olan İsmail Bouzid'in transfer konfirmasyonu kulüp medya organlarına ulaştırılırken bir karışıklık yaşanmıştır.

Bundan ötürü bu akşam girilen ve çok kısa süre yayında kalan Lincoln transferi haberinden dolayı camiamızdan özür dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü

http://www.galatasaray.org/detay.asp?PI ... rID=299966
NO ADNANS, NO CRY !!
Serif Halimler

Post by Serif Halimler »

Aachen dan yazan biri var, kac gündür Lincoln transferi nasil sonuclanacak diye sat basi haber kolluyan bendeniz. Ben su ana kadar hicbir Alman sitesinde, gazetesinde, TV'sinde Lincoln Galatasaray'da diye kesin bir haber görmedim ve duymadim.
Kaynak olarak ya Türkiye den Internet portallarini ya da Türkiye den Gazeteleri veriyorlar genellikle. Ayrica Schalke Manager'i Lincoln'u satmak istemiyor, zira Lincoln Schalke'ye cok faydali isler yapti.

Türkiye den degil de Almanya'dan kaynak gösterilerek gecilen haberde ise Alman basini sadece c.tesi/pazar günü "Galatasaray ile Schalke arasinda Duisburg sehrinde görüsmelerin yapildigini anlasma saglanamadigini ve tekrar görüsülecegini yaziyor".
Türk basini ise Düsseldorf ta görüsüldügünü yazmis.
Ülkemi kötüler duruma düsmek istemem, fakat Alman basininda Lincoln Galatasaray'da yazisi okumadan inanmam. Galatasaray resmi sitesine dahi inanmamak gerektigini ögrendikten sonra.
UEFA'da Arsenal'i, Süper Kupada Madrid'i.....
Alpay Dedeoglu

Post by Alpay Dedeoglu »

Vay canina !! Aachenda birileri varmis demekki :) .
Biraz indirek yaptik bu isi ama.

Acar muhabiriniz hafta sonu itibariyle Werkenraedt' e gidip,
Cim bom org Aachen burosuna takviye yapacak bu haberler konusunda.

Serif Halimler wrote:Aachen dan yazan biri var, kac gündür Lincoln transferi nasil sonuclanacak diye sat basi haber kolluyan bendeniz. Ben su ana kadar hicbir Alman sitesinde, gazetesinde, TV'sinde Lincoln Galatasaray'da diye kesin bir haber görmedim ve duymadim.
Kaynak olarak ya Türkiye den Internet portallarini ya da Türkiye den Gazeteleri veriyorlar genellikle. Ayrica Schalke Manager'i Lincoln'u satmak istemiyor, zira Lincoln Schalke'ye cok faydali isler yapti.

Türkiye den degil de Almanya'dan kaynak gösterilerek gecilen haberde ise Alman basini sadece c.tesi/pazar günü "Galatasaray ile Schalke arasinda Duisburg sehrinde görüsmelerin yapildigini anlasma saglanamadigini ve tekrar görüsülecegini yaziyor".
Türk basini ise Düsseldorf ta görüsüldügünü yazmis.
Ülkemi kötüler duruma düsmek istemem, fakat Alman basininda Lincoln Galatasaray'da yazisi okumadan inanmam. Galatasaray resmi sitesine dahi inanmamak gerektigini ögrendikten sonra.
NO ADNANS, NO CRY !!
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Benden verim alamayacaksiniz, muhabirlik konusunda. Neden:

1. Linderoth'un kazma olduguna inaniyorum, gercekten de öyledir kendileri.
Takim ile uyum saglayacagina inanmiyorum, yeni bir Batista olur ancak, deli
dana gibi kosar o kadar. Stili ters, bana göre. Dunga gibi olsa neyse.

2. Transfer bitti bile :)
Serif Halimler

Post by Serif Halimler »

iki yeni haber :

1. Lincoln pokerinde uzatmalar oynaniyor.
2. Schalke baskani : "Lincoln'un Galatasaray'a transferi hala mümkün"

Kaynaklar : Alman televizyonlari Teletext sayfalari.

Serif - Cim Bom Org Aachen

Not : bu iki cümleyi yarin Fanatik ve Hürriyer buaradan alip yazar kesin, biraz de ekleyip, süsleyerek
Serif Halimler

Post by Serif Halimler »

Canaydin ve Schalke baskani Rehberg dost oldugu icin Lincoln transferi daha kolay olacak seklindeki yazilar okudugumu hatirliyorum.

Rehberg dün gece Schalke baskanligindan ayrilmis.
Aartik Lincoln transferinin gerceklesmesi daha olasi bir hale mi geliyor yoksa ?
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Serif Halimler wrote:Canaydin ve Schalke baskani Rehberg dost oldugu icin Lincoln transferi daha kolay olacak seklindeki yazilar okudugumu hatirliyorum.

Rehberg dün gece Schalke baskanligindan ayrilmis.
Aartik Lincoln transferinin gerceklesmesi daha olasi bir hale mi geliyor yoksa ?
Sakin Canaydin ba$kani transfer etmi$ filan olmasin Lincoln'u aliyorum diye. Rehberg elinde canta yarin Florya'ya gelirse hic $a$irmayin. Ben geldim benim odam ve masam nerede filan diyerekten. Yapar cunku Turkiye'yi AB'ye sokacakti Luksemburg Cumhurba$kani dostumdur beni kirmaz demi$ti adam.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Lincoln i$i tamam ve banka teminati gonderildi yarin aciklanacak i$ bitti demi$ Canbaygin sagda solda bugun. Haber bultenleri de bu haberi vermi$ler. Resmi sitede daha tik yok. Gecen gun bilek bo$andirdiklari icin herhalde $imdi yogurdu ufleyerek yiyorlar.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Cengiz Akgun wrote:Lincoln i$i tamam ve banka teminati gonderildi yarin aciklanacak i$ bitti demi$ Canbaygin sagda solda bugun. Haber bultenleri de bu haberi vermi$ler. Resmi sitede daha tik yok. Gecen gun bilek bo$andirdiklari icin herhalde $imdi yogurdu ufleyerek yiyorlar.
resmi site artık başkanına da inanmıyor :lol:
İmza atmadan , forma giymeden haber diye geçmeyiz diyorlar. Nasıl olsa ellerinde daha önceden hazırladıkları metin de vardı. :wink:
Post Reply