Orkun Uşak Galatasarayda...
Moderator: Staff
-
Orkun Uşak Galatasarayda...
Birinci cevap:
ORKUN GALATASARAY'DA!..
Galatasaray'ın Kayseri Erciyesspor'un kalecisi Orkun Uşak ile 3 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi..
Galatasaray alt yapısından yetişen Orkun, bu transferle yuvaya geri dönmüş oldu.. Geçtiğimiz sezon küme düşen Kayseri Erciyesspor'un ikinci yarıdaki başarılı grafiğinin mimarlarından biri olan ve Bursaspor ile anlaşacağı iddia edilen genç kaleci, Sarı Kırmızılı kulüple 3 yıllık anlaşma sağladı..
MARATON.COM.TR ÖZEL
İkinci cevap:
Bursa'da Orkun sevinci
Bursaspor, uzun süredir istediği Kayseri Erciyes'in başarılı file bekçisi Orkun Uşak'ın bonservis konusunda anlaşmaya vardı. Şimdi sıranın Orkun ile anlaşmaya geldiğini söyleyen başkan Ali Karasu, "Orkun zaten daha önce 'Bülent Korkmaz'ın olduğu takımda seve seve oynarım' demişti. Yabancı transferlerini de çözeceğiz" dedi.
ORKUN GALATASARAY'DA!..
Galatasaray'ın Kayseri Erciyesspor'un kalecisi Orkun Uşak ile 3 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi..
Galatasaray alt yapısından yetişen Orkun, bu transferle yuvaya geri dönmüş oldu.. Geçtiğimiz sezon küme düşen Kayseri Erciyesspor'un ikinci yarıdaki başarılı grafiğinin mimarlarından biri olan ve Bursaspor ile anlaşacağı iddia edilen genç kaleci, Sarı Kırmızılı kulüple 3 yıllık anlaşma sağladı..
MARATON.COM.TR ÖZEL
İkinci cevap:
Bursa'da Orkun sevinci
Bursaspor, uzun süredir istediği Kayseri Erciyes'in başarılı file bekçisi Orkun Uşak'ın bonservis konusunda anlaşmaya vardı. Şimdi sıranın Orkun ile anlaşmaya geldiğini söyleyen başkan Ali Karasu, "Orkun zaten daha önce 'Bülent Korkmaz'ın olduğu takımda seve seve oynarım' demişti. Yabancı transferlerini de çözeceğiz" dedi.
Last edited by Ismail Gezer on Wed Jun 20, 2007 4:20 pm, edited 2 times in total.
-
Ismail, saniyorum ikinci cevap ilk yasanan olay. Onlar Bursa ile anlasinca bizimkiler yine devreye girmis. Uzun suredir temas yokmus ama Bursa sona yaklasinca bizimkiler de tekrar temas kurmuslar. Hatta Bursa bu gelismeden sonra Hasagic veya Fevzi'yi almak icin ugrasmaya baslamis. Bunlari degisik basin kaynaklarindan okudum, ne kadar dogru bilemeyiz.
-
Başkası anlaşmak üzereyken araya girmek hoş bir şey değil. Bizim başımıza sıkça geldi, ağzımız yandı. Alacaksak baştan almalıydık. Neyse alındıysa hayırlı olsun..
Orkun Galatasaray'da
Galatasaray, Kayseri Erciyesspor’un kalecisi Orkun Uşak’ı renklerine kattı.
Galatasaray alt yapısında yetişen ve Kayseri Erciyesspor’daki performansıyla göz dolduran genç kaleci, sarı-kırmızılı kulüple 3 yıllık anlaşmaya vardı.
Orkun Uşak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray ve Bursaspor’un kendisiyle ilgilendiğini belirterek, "Dün akşam son olarak Galatasaray devreye girdi ve 3 yıllık anlaşmaya vardık" dedi.
MİLLİYET
Lincoln işide biterse, yönetim yıllar sonra transfer dönemini maksimum verimle geçirmiş olacak benim gözümde..
Orkun Galatasaray'da
Galatasaray alt yapısında yetişen ve Kayseri Erciyesspor’daki performansıyla göz dolduran genç kaleci, sarı-kırmızılı kulüple 3 yıllık anlaşmaya vardı.
Orkun Uşak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray ve Bursaspor’un kendisiyle ilgilendiğini belirterek, "Dün akşam son olarak Galatasaray devreye girdi ve 3 yıllık anlaşmaya vardık" dedi.
MİLLİYET
Lincoln işide biterse, yönetim yıllar sonra transfer dönemini maksimum verimle geçirmiş olacak benim gözümde..
-
Ismail Gezer wrote:Başkası anlaşmak üzereyken araya girmek hoş bir şey değil. Bizim başımıza sıkça geldi, ağzımız yandı. Alacaksak baştan almalıydık. Neyse alındıysa hayırlı olsun..
Orkun Galatasaray'da
MİLLİYET
SUPER BIR HABER...
Son anda araya girmemizin sebebi sudur. Bize kapiyi cok yuksekten aciyorlar. Mesela 5 milyon Euro diyorlar. GS ilgilenmeyince Bursa gibi bir takimin kaleciye 5 milyon euro vermesine imkan yok. Pazarlik yapiliyor 1 milyona kadar iniliyor. Tam anlasma yapilmak uzereyken, GS telefon acip "ya kardesim biz almaya kalktik bize 5 dediniz, bursa'ya niye 1 milyona veriyorsunuz, bize verin 1.2'ye olsun bitsin bu is" deniyor. Onlar da veriyorlar.
Orkun 27 yasinda. Eger Bursa'ya gitse, 3 buyukler dolayisiyla milli takim kapisi ilelebet kapanacakti. Onun icin de hayirlisi oldu.
Gecen sene Bulent Korkmaz Erciyes'in %70'siyse %29'u da Orkun'du. Son gune kadar kumede kalma mucadelesi vermelerinde, kupada final oynamalarinda en cok Orkun'un payi var.
Kume dusen takimda mac basina 0.62 gol ortalamasiyla oynamis bir kalecimiz oldu.
Bence Aykut'u Bursa'ya vermeliyiz. Bulent Korkmaz'a guzel bir jest olur. Aykut oynar mac deneyimi kazanir. Fevzi guzel yedek olur, ucuncu kalecimiz de PAF kalecisi olur.
Ozan Ersoy
Not: Eger bu haber yalansa, basinin cehennemin dibine kadar yolu var.
-
Bende 5 dakkadır resmi siteye girmeye çalışıyordum. Çok tıklayan var heralde
Hürriyetin haberine göre Orkun yıllık 550 bin euro alacak..
Bonservis olarak da 750 bin dolar verecekmişiz..
Hürriyetin haberine göre Orkun yıllık 550 bin euro alacak..
Bonservis olarak da 750 bin dolar verecekmişiz..
Görkem KIRGIZ wrote:Eveeeettt hepimize hayırlı olsun.. Çok güzel bir haber..
Orkun Uşak Galatasaray’da
Galatasaray Spor Kulübü, Orkun Uşak ile kesin anlaşma sağlamıştır.
Galatasaray alt yapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor’daki performansıyla göz dolduran genç kaleci, yuvasına geri döndü.
Orkun Uşak ile yapılacak resmi sözleşme ve bu transfer hakkında detaylı bilgiler resmi sitemiz Galatasaray.org'da yayınlanacaktır.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
www.galatasaray.org
-
- Site Admin
-
Alem adamsin Hasan. Sen bir yandan ben öte yandan elestiri getirdikce millet Isvec'in havasina suyuna baglayip bizi ona göre degerlendiriyorlar.Hasan Tezcan wrote:
Saha ici tavirlarini begenmemistim, tiki var.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
― Marcus Aurelius, Meditations
-
- Moderator
Nasreddin Hoca'nin e$egini sabah salip butun gun arayip ak$am bulup sevinmesi gibi bir olay bu da. Orkun e$ek degil elbette. Bakin hem de cok ucuza gelmi$ 750 bin dolar bonservisi ucreti ile. Orkun'u saldiklarinda kaca saldilardi acaba? Neyse yuzumuz guldu Orkun'a kavu$tuk Allaha $ukur.
Last edited by Cengiz Akgun on Wed Jun 20, 2007 5:08 pm, edited 2 times in total.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
-
Ohhh beee...
Orkun Uşak Galatasaray’da
Galatasaray Spor Kulübü, Orkun Uşak ile kesin anlaşma sağlamıştır.
Galatasaray alt yapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor’daki performansıyla göz dolduran genç kaleci, yuvasına geri döndü.
Orkun Uşak ile yapılacak resmi sözleşme ve bu transfer hakkında detaylı bilgiler resmi sitemiz Galatasaray.org'da yayınlanacaktır.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
www.galatasaray.org
Hayirlisi olsun. Yonetim yonetim oldu eliyle kus tutar oldu. 750 bin dolar bonservisle bu oyuncuyu almak basari.
Milli takimin kalesini uzun zaman sonra tekrar bir GS'li futbolcunun koruyacagini ve Avrupa 2008'de muhtesem maclar cikaracagini dusunuyorum.
Orkun Istanbul dogumlu, GS alt yapisindan yetisme, efendi, cok duzgun konusan, ozel hayati cok yonlu, genel futbolcu kulturunun ustunde bir oyuncu. Disarda sakin, sahada heyecanli, savunmasini yonlendiren bir kaleci. Muhtesem refleksleri var, defansin arkasina sarkan uzun ve kenardan yapilan ortalarda basarili.
Insallah Orkun kampta iyi calisir, Kalli'nin kalecim illaki de Alman menseli olacak diye bir takintisi yoktur ve de Orkun'a hakkettigi formayi verir.
Ozan Ersoy
-
-
- Site Admin
Endise dolu bir yazi. 'Sahada heyecanli' olsun bakalim Bence luksOzan Ersoy wrote:Orkun Istanbul dogumlu, GS alt yapisindan yetisme, efendi, cok duzgun konusan, ozel hayati cok yonlu, genel futbolcu kulturunun ustunde bir oyuncu. Disarda sakin, sahada heyecanli, savunmasini yonlendiren bir kaleci. Muhtesem refleksleri var, defansin arkasina sarkan uzun ve kenardan yapilan ortalarda basarili.
Insallah Orkun kampta iyi calisir, Kalli'nin kalecim illaki de Alman menseli olacak diye bir takintisi yoktur ve de Orkun'a hakkettigi formayi verir.
transfer. Senelik 550K avro + 750K USD bonservis bedeli biraz degil cok fazla...
-
-
- Site Admin
Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Insallah yanilirim.Kerem Tezic wrote:Alem adamsin Hasan. Sen bir yandan ben öte yandan elestiri getirdikce millet Isvec'in havasina suyuna baglayip bizi ona göre degerlendiriyorlar.Hasan Tezcan wrote:
GS yanlis yapiyor bence. Transfer politikasi gösteris abidesi gibi. Kazmalar
gidiyor, yenileri geliyor buyuk paralar verilerek. Asabi Lincoln aliniyor,
adamin gelis sekli ilerisi icin endise verici. Mukavelesinin bitmesine 1 sene
kala nota koyup gitmek istemesi, nedeni baska bir kulupten gelen cazip
teklif. Kendisini hic izlemedim, iyi olabilir ama karakterli bir yapiya sahip
degil kanimca. Ilk firsatta kacacak göreceksiniz, Ribery misali. Tobias
hakkinda göruslerimi bildirdim...GS seyircisi onu kazmaliginin yaninda
antipatik bulacak.
-
Birçok gazetenin yazdığına göre:Hasan Tezcan wrote: Mukavelesinin bitmesine 1 sene
onu antipatik bulacak.
Adam senelik ücretini arttırmak için bizimle fingiderşmiyor. Orda oynamak istemiyor, ordan ayrılmak istiyor. Adamı kaçan şampiyonluğun sorumlusu olarak gösteriyorlar..
Bizim baş döndürücü teklifimiz değildir geliş sebebi. O gelmek istiyor, bizde almak istiyoruz. Çıkarlarımız kesişiyor yani
-
Hasan sana kalsa GS'a Ballack, Lampard ve Gerrad'dan baska oyuncu alinmayacak, hatta Gerrard dahi hafif kazma bulunacak.Hasan Tezcan wrote:Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Insallah yanilirim.Kerem Tezic wrote:Alem adamsin Hasan. Sen bir yandan ben öte yandan elestiri getirdikce millet Isvec'in havasina suyuna baglayip bizi ona göre degerlendiriyorlar.Hasan Tezcan wrote:
GS yanlis yapiyor bence. Transfer politikasi gösteris abidesi gibi. Kazmalar
gidiyor, yenileri geliyor buyuk paralar verilerek. Asabi Lincoln aliniyor,
adamin gelis sekli ilerisi icin endise verici. Mukavelesinin bitmesine 1 sene
antipatik bulacak.
Lincoln cok iyi bir oyuncu, ayrica Schalke'yi neredeyse sampiyonluga tasidi Almanya'da (son haftalarda Stuttgart'a neredeyse verilen sampiyonluga). Alman ligi gibi bir yerde hucum yetenegi ile sivrilmis ayrica da tipik iyi 10 numara Brezilyalilar gibi (Alex diyelim) tembel falan oldugu soylenmiyor. Adam kosuyor ve hirsli diye bu sefer de asabi denmis.
Ben Juninho'nun GS'a gelecegini gercekci bulamadim. Ondan bir gomlek alti bu, ama yasi daha genc. Cidden GS'in su anda alabilecegi en iyi 10 numara olabilir. Linderoth iyi transfer. Abuzittin'i tam anlayamadim ama bonservisi elinde adam, yani isabetsiz dahi ciksa zarar "nisbeten" sinirli.
Lincoln'u ya da Linderoth'u begenmeyecek durumda degiliz. Simdi yapilacak is Lincoln'e rica etmek Hamit'i Bayern yerine GS'a getirmek, hatta Hamit gelirken Munich'e ugrayip Luca Toni'yi de alsa seneye UEFA kupasini aliriz.
Bayern'e dikkat bu arada, Luca Toni, Ribery, Hamit, Klose (ama sanirim bir sene gecikti gidisi) gibi transferler yaptilar. Bayern artik Avrupa'da basarili olmak icin para harcamasi gerektigine karar verdi ve seneye izlemesi ilginc olur.