Yönetimden aldığımız %100 gollük pası,90'a takma zamanı :)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Serdar Akbas

Yönetimden aldığımız %100 gollük pası,90'a takma zamanı :)

Post by Serdar Akbas »

Tüm büyük Galatasaray taraftarlarına selamlar...
Yıllardır süren kaos durumumuzdan görülüyorki,çıkmak üzereyiz.90 lı yıllarda başlayan fırtınamız 2000 li yıllara kadar dayandıktan,Türkiyede hayal bile edilemeyen başarılara imzamızı attıktan sonra,gerek bu başarıları yakalamak adına yapılan yatırımlığın büyüklüğü,gerekse klübümüzün mali yapısını,kurumsallığını ve pazarlama kalitesini arttıramadığımız için,yıllardır süren kaosumuzla baş başa takımımızın ve klübümüzün sağlamlaşacağı günleri beklemeye koyulduk.
Son günlerde yapılan transferler ve bu transferlerin gerçekleşmesi için gösterilen sabır ve uzun süreli çalışma,bizlere gösterdiki güzel günler çok uzakta değil.Almanya ligi bundesliganın en iyi orta saha oyuncularından LİNCOLN'ü takıma katmak,İsveç milli takımının değişmez ön liberosu TOBİAS LİNDEROTH'u takıma kazandırmak,Alman futbol otoritelerinin yeni popescu dediği,kendisinin lyonun transfer listesinde olduğunu bidiğimiz İSMAEL BOUZİD ve Türkiyeden kadromuza kattığımız diğer isimler(SERVET ÇETİN,VOLKAN YAMAN,ORKUN).
Bu yazıyı yazana kadar kesinleşmiş isimlerimiz bunlardı,eminimki bunlara ben bu yazıyı yazdıktan sonra eklenenler olacaktır.Şimdi vakit bizim vaktimizdir BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI,yapmamız gerekenin ne olduğu çok açık,birlikten kuvvetin doğduğu bilinciyle,en yakın GS STORE a gitmeli,bütçemizin el verdiği ölçüde klübümüze bir katkıda bulunmalıyız.
ASLA UNUTMAMALIYIZKİ GALATASARAY TÜRK FUTBOLUNUN LOKOMOTİFİDİR,BAŞARILARI DİĞER KLÜPLERİMİZİN UFKUNU GENİŞLETMİŞ,ÖNLERİNE İŞTE BUNLARDA YAPILABİLİR ÖRNEKLERİ KOYMUŞ VE DÜNYA FUTBOL TARİHİNE GEÇMİŞTİR...
BU BİLİÇLE GALATASARAYIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ,DESTEK OLMALIYIZ,SADECE LİNCOLN ALINDI DİYE DEĞİL,DAHA İYİLERİDE ALINABİLSİN DİYE....SAYGILAR VE SEVGİLER[/code]
Ufuk Sezekkaplan

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Serdar bey, kendi adima foruma hosgeldiniz diyorum. Ama kaostan ciktigimiz konusunda fazla iyimsersiniz. Yapilan 4 iyi transfer bu isi cozmeyebilir. Bunun idari tarafi var, mali tarafi var, potansiyel baska riskleri var. En basiti 1 yil sonra doviz krizine girsek -bu bizim ulkeye yabanci birsey degil- su anda yerlerde surunen yabanci paralar deger kazansa borcumuz katlanir. Orta olcekli bir krizde bankalar kredilerini geri cagirirlar. Takimin ilk 5 hafta mac kazanamayacagi tutar, panik ortaminda hersey birbirine girer. Demem o ki, sadece transferle kaostan cikmak yok. Bu isler yavas yavas ve sancili olur. Dogrusu da biraz sancili olmasidir zaten. Birsey birdenbire duzelirse orada bir terslik var demektir.
Serdar Akbas

Post by Serdar Akbas »

Hoşbulduk Ufuk bey,
Dediklerinize saygı duyuyorum,gerçek olma ihtimali olmayan şeylerden bahsetmemişsiniz fakat inanıyorumki olabilecekler konusunda hepimizin OLUMLU düşüncelere sahip olması çokta kötü olmaz.
Ayrıca benim yazdığım yazımda üzerine basarak anlatmak istediğim,taraftar bilincinin sadece tvden maç seyretmek olmadığıdır,biz üzerimize düşeni yaparsak,eminimki mali yapı ve kurumsallık yolunda yöneticilerimiz iyi bir yol katedecektir...SAYGILAR
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

GS store'a harcadığım paray bir ben bir eşim bir de Allah biliyor. Bizim oğlana Lincoln 10 forması almayı da sözverdim.
Ozan Kaya

Post by Ozan Kaya »

Lincoln formasini, Lincoln'u seyredip begenirsem alacagim.
Hagi formami haftaya ismarliyorum.
Benim dilegim, yonetimin planini iyi yapmis olmasi. Umarim Lale devri degildir su anda icinde bulundugumuz. 5 mac cezayi da en az hasarla asmak cok onemli bir hedef. Zaten deplasman maclarinda da bir cok GS seyircisi maclara istirak ediyor. Destek surer.
Alpay Dedeoglu

Post by Alpay Dedeoglu »

Mehmet Gorgen wrote:GS store'a harcadığım paray bir ben bir eşim bir de Allah biliyor. Bizim oğlana Lincoln 10 forması almayı da sözverdim.
Bak simdi biz koskoca Mehmet Gorgeni kazak ve delikanli bilirdik. :shock:
NO ADNANS, NO CRY !!
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Alpay Dedeoglu wrote:
Mehmet Gorgen wrote:GS store'a harcadığım paray bir ben bir eşim bir de Allah biliyor. Bizim oğlana Lincoln 10 forması almayı da sözverdim.
Bak simdi biz koskoca Mehmet Gorgeni kazak ve delikanli bilirdik. :shock:
Hergün 150 kanaldan maç izleyen bir futbol 'bilgesi' birde evin muhasebesiylemi uğraşacak. O işi pekala yengemiz yapıyor olabilir, delikanlılığıda da zararı olmaz :D
Post Reply