Okan Buruk'u tebrik ederiz.

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Mehmet Gorgen
Staff Member

Okan Buruk'u tebrik ederiz.

Post by Mehmet Gorgen »

Okan dün evlenmiş.

Allah bir yastıkta kocamanızı nasip etsin.

Mutlu olsun..Galatasaray'ımıza inşallah bu sene daha çok katkısı olması dileğiyle..

Okan’ın en mutlu günü
Galatasaray’ın tecrübeli futbolcularından Okan Buruk dün akşam düzenlenen törenle dünya evine girdi.
Bekarlığa veda eden yıldız futbolcu, Nihan Akkuş (Buruk) ile hayatını birleştirdi. Swissotel Sultan Park’ta düzenlenen törende çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, nikah şahitliklerini ise Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yaptı. Törene Galatasaray Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, Sarı-Kırmızılı futbolcular ile spor, iş ve sanat camiasından çok sayıda davetli katıldı.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Tebrik ederim.. Artık vakti gelmişti :D
Ufuk Sezekkaplan

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Dun oradaydim. Swissotel'in pastanesi 19.30'dan sonra % 50 indirim yapiyor. Ben de orada indirimli pasta bakarken bir suru luks otomobil otele yanasiyordu. Demek ki nedeni buymus.

Mutlu olur umariz.
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Ismail Gezer wrote:Tebrik ederim.. Artık vakti gelmişti :D
Tabii, sana kalsa hepsini evlendir hemen, halbuki musaade etsen, tanısalar biraz iyi kadın, kötü kadın :lol:
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Ali Gursel wrote:
Ismail Gezer wrote:Tebrik ederim.. Artık vakti gelmişti :D
Tabii, sana kalsa hepsini evlendir hemen, halbuki musaade etsen, tanısalar biraz iyi kadın, kötü kadın :lol:
Adam 34 yaşında, yeterince hatun tanımıştır bence :D

Şu anki eşiyle uzun süredir düzeyli bir ilişkileri vardı, ciddi düşünüyorlardı ayrıca :D

Üstelik yenge manken, gayette güzel görünüyor. Bu saatten sonra kim ne yapsın kötü kadını :D

Allahtan M.Denizli'nin kızı ortalarda görünmüyor. Vantuz gibi yapışırdı futbolculara.. :D

Ayrıca, benim gördüğüm yengelerin çoğu gayet güzel, 10 üzerinden 7,8,8.5 civarılar :D

İlhan Mansız hariç! Erkek görünümlü bir alaman kızının peşine takıldı, ziyan oldu gitti, bari güzel olsaydı :D

Ümit, Volkan Aslan ve Hasan evlenince, artık düzenli yaşar, işlerine konsantre olurlar falan gibi hayaller kurmuştuk ama çok şey farketmedi :D

Bazıları evlendikten sonrada kötü kadın sevdasından vazgeçemedi. Malum "Barbie Operasyonu" falan :D
Post Reply