UEFA: S. Koprivnica-Galatasaray 1-2 (Ayhan, Volkan)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Cengiz Akgun
Moderator

UEFA: S. Koprivnica-Galatasaray 1-2 (Ayhan, Volkan)

Post by Cengiz Akgun »

Kimse acmamai$ nedense.
Last edited by Cengiz Akgun on Sun Aug 19, 2007 7:03 pm, edited 4 times in total.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ismail Gezer

Re: UEFA Kupasi: S. Koprivnica-Galatasaray 16/8/Per$. TSI 19

Post by Ismail Gezer »

Parmağımın ucundaydı :D
Cengiz Akgun wrote:Kimse acmamai$ nedense.
Murat Gökcigdem
Staff Member

Post by Murat Gökcigdem »

İstanbul - Galatasaray, Hırvatistan'ın Slaven takımı ile 16 Ağustos Perşembe günü oynayacağı UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetimindeki antrenmanda, sarı-kırmızılılar çift kale maç yaptı.

Tam sahada yapılan maçta Orkun, Sabri, Servet, Song, Volkan, Barış, Linderoth, Ayhan, Hasan Şaş, Ümit ve Hakan'dan oluşan as takım, Aykut, Ferhat, Bouzid, Uğur, Anıl, Mehmet Topal, Aydın (Serkan), Arda, Mehmet Güven, Okan ve Özgürcan'dan oluşan yedek takıma 3-2 yenildi.

As takımdan Ümit ve Hasan'ın gollerine yedekler Özgürcan, Uğur ve Serkan ile karşılık verirken, teknik direktör Feldkamp oyunu sık sık durdurarak futbolcularını uyardı.

Antrenman öncesinde Feldkamp, oyuncularıyla 15 dakikalık bir toplantı yaparken, takımdan ayrı antrenör Cevat Güler yönetiminde çalışan Serkan, çift kale maçın ikinci yarısında Aydın'ın yerine görev aldı.

Çift kale maçta Feldkamp'ın Çaykur Rizespor maçındaki kadroyu koruyarak, cezası nedeniyle Arda'yı yedek takımda oynatması ve sakatlığı bulunan Lincoln'un yerine Hasan Şaş'a yer vermesi dikkat çekti.

Sırt ağrıları nedeniyle birkaç gündür tedavi edilen kaleci Aykut ve dünkü antrenmanda aldığı darbe nedeniyle sağ ayak bileği burkulan Mehmet Topal takımdaki yerlerini alırken, sakatlıkları bulunan Lincoln, Carrusca ve Çağrı çalışmaya katılmadı.

Kulüp doktoru Murat Çevik, Çaykur Rizespor maçında sol ayak arka adalesinde sakatlanan Lincoln'nun tedavisini sürdürdüklerini ifade ederek, bu oyuncunun Slaven maçında oynayıp oynamayacağına teknik ekibin karar vereceğini söyledi.

Sarı-kırmızılı takım, Slaven ile yapacağı karşılama için yarın Hırvatistan'a gidecek.
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Aslar yedeklere yenilmis, eyvah. Arda Zidane'a ozendigi icin bu mac cezali, oysa Lincoln'un yerine kesin ilk 11 oynayacakti, ders cikarir umarim.

Verilen siraya gore dizdigimizde Hasan Sas sol kanatta kaliyor. Bana kalsa ortada da oynatilabilir.

...............Orkun,

...Sabri, Servet, Song, Volkan,

Barış, Linderoth, Ayhan, Hasan Şaş,

..........Ümit ... Hakan
Ozgur Huseyinoglu

Re: UEFA Kupasi: S. Koprivnica-Galatasaray 16/8/Per$. TSI 19

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Ismail Gezer wrote:Parmağımın ucundaydı :D
Cengiz Akgun wrote:Kimse acmamai$ nedense.
Ali Hocam'in actigi (eh, aslinda, baska zaman, her macin kendi ayri basligi olsun demis olsam da, ben de dahil) "GALATASARAY--UEFA MACERASI 2007-2008" basligi altinda konusulmus olur bu mac bir ufak baslik degisikligiyle diye dusunulmustu sanirim. Netekim o baslik altinda bu mac icin tahmini kadro muhabbetleri de baslamisti...

ShowTV'de super kupa maci oldugu zaman, internet yayinini kapatmislardi sanirsam, benzer bir durum olmazsa eger, macin yayini (TV+internet) LigTV'den olacak gorunuyor (biraz killanmistim daha once google'ca indexlenen sayfalarini kaldirdilar diye ama, hala onlarda sanirim): Haberi - Persembe Yayin Akisi

Gecen gun linkini gectigim vatanimtv'de de 8$ imis internet yayini.
Özgür
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Benim doppic haci olmus. :D

Linderoth sakatlanmis antremanda yarin yok. Yahu Lincoln, Linderoth derken bu macta da mi endise edecegiz diyor insan.

Ali
Hakan Can

Post by Hakan Can »

Ali Gursel wrote:Benim doppic haci olmus. :D

Linderoth sakatlanmis antremanda yarin yok. Yahu Lincoln, Linderoth derken bu macta da mi endise edecegiz diyor insan.

Ali
Lincoln ve Linderoth yokmuş evet Hırvatistan'a götürülmemişler..

Ayrıca Arda Cezalı...

Serkan da sakatmış...

Taraftar forumlarında bakıyorumda herkes acaip kadrolar dizmişler..Yani Gerets halt etmiş..neden çünkü 2 oyuncu oynamıyor o yüzden...

Halbuki bence çok bir şey değişmeyecek..

Benim Tahminim...

M.Güven yada Okan oynar bu maçta Linderoth yerine...

Licoln olmadığı için Hasan ŞAŞ oynar...

Onun dışında Rize maçının kadrosu sahada olur kanımca...Öyle Rize maçına göre çok değişken bir kadro olacağını sanmıyorum...

O maçın ilk 11 den 2 oyuncu yok yerlerine 2 oyuncu koyar maça çıkar diye düşünüyorum..

Yani dolayısyla...

-----------------orkun----------------------

Sabri-------song---------servet------Volkan

----------------M.Güven(okan)---------------

----Barış-------------------------Ayhan------

----------------Hasan Şaş----------------------

--------hakan şükür--------ümit karan-----------

Şeklinde çıkarız sahaya bence...

Ya futbolda artık garanti , kolay maç diye bir şey yok..İşte gördünüz turnuvanın daha ilk maçında eleneceğine kesin gözüyle bakılan Irak Kupayı aldı...

Ama rakimiz zayıf bir takım...Geçen sene ligi 5. bitirmişler..Alabilecekleri en iyi sonuç karşımızda beraberliktir...
Ercan Arslan

Post by Ercan Arslan »

ben olsam bu macta forvette Hakan Sukur'un yaninda Serkan Calik'i denerdim.. Arda yok Lincoln yok.. forvete asist yapacak, gol attiracak ve suratiyle de kontradan gol bulabilecek bir oyuncu Serkan... Yine M.Guven'in de bu macta oynayacagini sanmiyorum.. en kötü sagbek Ugur olur, Sabri orta sahanin sagina gecer..

Hasan Sas'İ normalde oynatmazdi ama bugun Linderoth haberi de gelince zaten artik elde adam kalmiyor..

Ugur-------song---------servet------Volkan

-----------------Barış-------------------------

----Sabri-------------------------Ayhan------

----------Serkan------hakan şükür-----------

boyle bir kadro deplasmanda cok kosan bir Hirvat takimi icin daha iyi olabilir..
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Ercan Arslan wrote:ben olsam bu macta forvette Hakan Sukur'un yaninda Serkan Calik'i denerdim.. Arda yok Lincoln yok.. forvete asist yapacak, gol attiracak ve suratiyle de kontradan gol bulabilecek bir oyuncu Serkan... Yine M.Guven'in de bu macta oynayacagini sanmiyorum.. en kötü sagbek Ugur olur, Sabri orta sahanin sagina gecer..

Hasan Sas'İ normalde oynatmazdi ama bugun Linderoth haberi de gelince zaten artik elde adam kalmiyor..

Ugur-------song---------servet------Volkan

-----------------Barış-------------------------

----Sabri-------------------------Ayhan------

----------Serkan------hakan şükür-----------

boyle bir kadro deplasmanda cok kosan bir Hirvat takimi icin daha iyi olabilir..
Serkan da sakat sevgili Ercan.

Bizim yarinki kadronun ilginc tarafi Song haric yabancisi olmayabilir. Cok kotu bir durum, Turk futbolunun ilerlemesi icin 6-7 yetmiyor, 11 hatta 18 lazim, biz bir yabanciyla cikarsak rezalet wallahi, Turk futbolu nereye gidiyor?

Ali
Ercan Arslan

Post by Ercan Arslan »

e tabiiki o zaman Umit karan oynar
Ozgur Huseyinoglu

Hakan Can wrote:Ayrıca Arda Cezalı...
"Moral" olsun diye mi goturduler o zaman Arda'yi yahu?! Onun yerine, Anil'i Aydin'i (ya da Serkan'i) goturselerdi ya...

Serkan bu konuda yukarda haberi gecilen antrenman macinda 1 devre oynamisti, onun ustune tekrar sakatlandi, ya da sakatligi kotulesti mi?
Özgür
Murat Fahrioglu

Post by Murat Fahrioglu »

Maci veren internet radyo var mi acaba? Vatanim TV de saniyorum sadece bizim rovans macini verecek, orda yazan tarih 30 Agustos.
Deniz Selman

Post by Deniz Selman »

mac hem secveseyret.com'da, hem digiturkwebtv.com'da, hem DFH'de veriliyor. vatanimtv.com'da veriyor sanirim kapasite dolunca artik satmiyorlar.
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Orkun
Ugur Servet Song Volkan
Sabri H.Sas M. Güven Ayhan
Hakan Ümit

hayirlisi....

Mehmet Guven ve Hasan Sas gunundedirler umarim.

Ali
Ozgur Huseyinoglu

Murat Fahrioglu wrote:Maci veren internet radyo var mi acaba? Vatanim TV de saniyorum sadece bizim rovans macini verecek, orda yazan tarih 30 Agustos.
Ben yaniltmis gibi gorunmus oldum korkarim ama, ben onlarin yalancisiyim. Hala da "online" gorunuyor hatta e-maillarinda kullandiklari resim web sitelerinde, direk ordan linkli:
Image
http://www.turkishsoccer.tv/view/images ... 00x500.jpg

Hatta bir sonraki e-maillarinda, 2. macin tarihine de tam karar verememisler gorunuse gore:
Image
http://www.turkishsoccer.tv/view/images ... yer_cl.jpg

Su an ama, dedigin gibi 30'u icin reklam vermisler ana sayfalarinda?!?

Bir de LigTV internet abonelerine kotu haber! Super Kupa yayininda, ShowTV yayinini kesmisti digiturkwebtv'ciler, netekim daha 2dk once, (bayagi da bir beklemeden sonra) "online yardim" bolumlerinden onaylamis oldum korkumu:
...
Siz : uzun lafin kisasi... :) GS'in bugunki UEFA maci internet yayininizda yer alacak degil mi?
Operatör : internet yayin hakki lig tv de olmadigi icin izleyemiyorsunuz
Siz : internet yayinini, mac sirasinda kesecek misiniz yani?
Siz : ya da baska programlar yayinlanmis olacak, dogru mu anladim??
Operatör : yayin mac sirasinda kesilecek
Radyoya kalacagiz bu gidisle hakkaten... TRT'de gorunmuyor ama, RadyoSpor yayin akisinda var gorunuyor, Yasin Dalli anlatacakmis herhalde. Hazirlik maclarinda birinde oldugu gibi, yine var deyip de, gecmezler umarim. Zaten TV'den anlatiyorlar herhalde, maci hem D-Smart, hem de LigTV veriyor olacakmis herhalde, birinden birinde yakalarlar saniyorum! (Canli yayin linki)

Kadromuzu da asmislar:
Galatasaray: Orkun, Uğur, Servet, Song, Volkan, Sabri, Hasan Şaş, Mehmet Güven, Ayhan Akman, Ümit Karan, Hakan Şükür
Özgür
Post Reply