King oyununda en sevilen hareketlerden biridir ama sozluge bakarsaniz FB ile ozdeslestirilmistir. Son kupa kazandiklarinda herhalde ben yeni ergen oluyordum. O yillardaki ilk kiz arkadasimi hatirlarim ama FB nin aldigi kupayi hatirlamam.
Gerci biz de kupayi son ne zaman aldik onu da hatirlayamiyorum.
Neyse mac ATV ve ATV HD de acik kanalda. Ihaleyi bunlara vermisler demekki...Gecen haberleri vardi SABAH ve ATV satiliyor diye
http://www.galatasaray.org/futbol/turki ... /12145.php
Maça Doğru: Galatasaray – Adana Demirspor
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Adana Demirspor ile karşılaşacak. Ali Sami Yen SK Türk Telekom Arena’daki mücadele, 10 Ocak Salı akşamı, saat 20.30’dan itibaren ATV ve ATV HD’den naklen yayınlanacak.
Maç: Galatasaray – Adana Demirspor
Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Tarih: 10.01.2012 Saat: 20.30
Yayın: ATV ve ATV HD (Canlı)
İnternet: http://www.galatasaray.org (Canlı Anlatım)
Ziraat Turkiye Kupasi:GS-A.Dspor 4:1 (Ayhan,Engin,Sercan(2))
Moderator: Staff
-
Ziraat Turkiye Kupasi:GS-A.Dspor 4:1 (Ayhan,Engin,Sercan(2))
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
Re: Ziraat Turkiye Kupasi: GS-Adana D.Spor
Demirspor sahaya Tayyip'e gecmis olsun dilekleri ile cikti. Sabri Gokhan Zan Servet ve daha bir suru yedek kadroda.
Riera , Engin, Mertan, Ceyhun ve Sercan icin iyi antreman maci...
Stad bombos gorunuyor ama kesin 20.000 kisi vardir.
Riera , Engin, Mertan, Ceyhun ve Sercan icin iyi antreman maci...
Stad bombos gorunuyor ama kesin 20.000 kisi vardir.
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
Servet eski günlerine geri dönmüş. Söylüyorum ama anlatamıyorum, Servet mi Sabri mi? Siz olsanız hangisini oynatırsınız
...
Engin-Sercan-Ayhan paslaşmasıyla ilk gol geldi...
...
Engin-Sercan-Ayhan paslaşmasıyla ilk gol geldi...
-
Servet sagolsun al da at diye iki pas verdi ama Demirsporlular asistleri reddettiler.
Ya ne diyim Servet, Gokhan ve Sabriyi ver rahata er . (Cinasli kafiye )
Engin sahadaki en kreatif oyuncu oradan pay bicin.
Rakip zayif oldugu icin sol kanatta Riera ve Caglar at kosturuyor.
Gecen hafta olanlar Sabriyi cok etkilemis topa dokunmuyor bile direk asist yapacak diye korkuyorum.
Mertan cocugum heralde ilk kez Arenada forma giyiyor.
Seyretmis olmak icin seyrediyoruz iste. Ufukta bizim gibi seyrediyor.
Her an Cnbc'ye kacabilirim. 40 yas ustu bayanlarin maceralari var yemisim Ayhan Akman'I
Ya ne diyim Servet, Gokhan ve Sabriyi ver rahata er . (Cinasli kafiye )
Engin sahadaki en kreatif oyuncu oradan pay bicin.
Rakip zayif oldugu icin sol kanatta Riera ve Caglar at kosturuyor.
Gecen hafta olanlar Sabriyi cok etkilemis topa dokunmuyor bile direk asist yapacak diye korkuyorum.
Mertan cocugum heralde ilk kez Arenada forma giyiyor.
Seyretmis olmak icin seyrediyoruz iste. Ufukta bizim gibi seyrediyor.
Her an Cnbc'ye kacabilirim. 40 yas ustu bayanlarin maceralari var yemisim Ayhan Akman'I
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
Ayhan şuuuuuuut ve direkten döndü..
Direkten dönen topa Engin vurdu ve gol...
2-0
Defansımız rezalet. Servet, Zan ve hatta Sabri bile kötü
Sabri-Mertan-Servan 3-0
Şu Mertan'a biraz daha top gelmesi dlleğiyle..
Direkten dönen topa Engin vurdu ve gol...
2-0
Defansımız rezalet. Servet, Zan ve hatta Sabri bile kötü
Sabri-Mertan-Servan 3-0
Şu Mertan'a biraz daha top gelmesi dlleğiyle..
-
Re: Ziraat Turkiye Kupasi: GS-A.D.Spor 3:0 (Ayhan,Engin,Serc
Aslında skor 3-6 falan olmalıydı şimdiye kadar. O kadar rezil bir GS varki sahada, bilmem kaçıncı lig takımı sürekli pozisyona giriyor.
....
Pozisyonları Adana buluyor, golleri biz atıyoruz...
Ceyhun--Sercan 4-0
......
Kontratak yedik, defansta 4 kişi vardı, en son Servette geldi, 5. kişi olarak..
...
Atv'nin yayını berbat...
............
Servet sonunda muradına erdi, asistini yaptı, 4-1
....
Pozisyonları Adana buluyor, golleri biz atıyoruz...
Ceyhun--Sercan 4-0
......
Kontratak yedik, defansta 4 kişi vardı, en son Servette geldi, 5. kişi olarak..
...
Atv'nin yayını berbat...
............
Servet sonunda muradına erdi, asistini yaptı, 4-1
-
Servet assist hattricki firsatini kacirdi
Okan Derici oyuna girdi. Galatasaray tarihinin en sabir gosterilen oyuncusu Aydin oyunda. En son oyuna 16 yasinda alt yapidan Berk YILDIZ girdi. Hizli fuleli bir cocuk sol ayakli..
FT bir ara Sabriyi Hasan Sas ve Davalaya sikayet etti.
Bu sahadaki takimdan ilk 18 e girecek oyuncular sadece Engin-Riera-Sercan olabilir.
Digerleri ya ise yaramaz yada cok genc henuz hazir degil.
Okan Derici oyuna girdi. Galatasaray tarihinin en sabir gosterilen oyuncusu Aydin oyunda. En son oyuna 16 yasinda alt yapidan Berk YILDIZ girdi. Hizli fuleli bir cocuk sol ayakli..
FT bir ara Sabriyi Hasan Sas ve Davalaya sikayet etti.
Bu sahadaki takimdan ilk 18 e girecek oyuncular sadece Engin-Riera-Sercan olabilir.
Digerleri ya ise yaramaz yada cok genc henuz hazir degil.
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
Ben su anda GS'in ilk onbirine alternatif olacak duzeyde sadece iki oyuncu gordum... Ufuk ve Sercan. Bir de biraz Ayhan - son 15-20 dakika oyuncusu olarak alternatif olur.
Ufuk'ta gelisme var --- su eski kaleci anternoru Nezihi yuzunden gelecek vadeden bir suru genc kaleciyi heba ettik. Neyse - sagolasin Taffarel diyelim.
Sercan'da da gelisme gordum. Gol vuruslarini cok akillica buldum. Ilk golunde kalecinin ciktigini farkedip topun altina akillica girdi. Ikinci golunde Barosvari bir sekilde arkasi donukken iyi donup vurdu. Zayif rakip onunde Baros'a alternatif olabilir gibi gozuktu.
Engin demeyin ne olur - Culio'nun Turkiye subesi - demek istedigim topu ayaginda Culio'dan bile cok tutuyor... kucuk takimlarin kucuk beyinli oyunculari --- 10 kisiye calim atip ondan sonra pas verecek hasbalar... Ben bunu kendini cok iyi Ingilizce bilirim diye 10 tane cumleyi birbirine that, which, where falan gibi baglama ekleriyle birbirine baglayip - ulan ne cumle yaptim bee diye ortaya cikanlara benzetiyorum Culio Ordu'ya cok yakisiyor - Engin'de Samsun'a gitsin.
Riera zoraki oynuyor. Ceyhun bence degisik bolgelerde denenmeli - ozellikle sagbek ve stoperde...
Sabri, Servet basta olmak uzere Aydin, Gokhan Zan, ve Caglar dokulduler - GS'da isleri bitmis gibiler.
Mertan ayagina top geldiginde iyiydi ama Okan ve Berk ile beraber kiraya gitmeleri ve devamli oynayacaklari bir takimda Superlig tecrubesi kazanmalari lazim.
Ufuk'ta gelisme var --- su eski kaleci anternoru Nezihi yuzunden gelecek vadeden bir suru genc kaleciyi heba ettik. Neyse - sagolasin Taffarel diyelim.
Sercan'da da gelisme gordum. Gol vuruslarini cok akillica buldum. Ilk golunde kalecinin ciktigini farkedip topun altina akillica girdi. Ikinci golunde Barosvari bir sekilde arkasi donukken iyi donup vurdu. Zayif rakip onunde Baros'a alternatif olabilir gibi gozuktu.
Engin demeyin ne olur - Culio'nun Turkiye subesi - demek istedigim topu ayaginda Culio'dan bile cok tutuyor... kucuk takimlarin kucuk beyinli oyunculari --- 10 kisiye calim atip ondan sonra pas verecek hasbalar... Ben bunu kendini cok iyi Ingilizce bilirim diye 10 tane cumleyi birbirine that, which, where falan gibi baglama ekleriyle birbirine baglayip - ulan ne cumle yaptim bee diye ortaya cikanlara benzetiyorum Culio Ordu'ya cok yakisiyor - Engin'de Samsun'a gitsin.
Riera zoraki oynuyor. Ceyhun bence degisik bolgelerde denenmeli - ozellikle sagbek ve stoperde...
Sabri, Servet basta olmak uzere Aydin, Gokhan Zan, ve Caglar dokulduler - GS'da isleri bitmis gibiler.
Mertan ayagina top geldiginde iyiydi ama Okan ve Berk ile beraber kiraya gitmeleri ve devamli oynayacaklari bir takimda Superlig tecrubesi kazanmalari lazim.