Hamza Hamzaoğlu imzayı attı

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Hasan Tezcan
Site Admin

Hamza Hamzaoğlu imzayı attı

Post by Hasan Tezcan »

Umarim GS icin hayirli ve ugurlu bir hamle olur, ben umitliyim.

Simdi takima, oyuna ve oyunculara ceki duzen vermek gerekiyor, taze kana ihtiyac var. Bana göre GS yabanci hakkini Chedjou gibi oyunculara kullanmamasi gerekiyor. Cabuk ataga kalmak icin önlem alinmali, ve bu hususta Hamza'ya guvenim tam. Sinan, Bruma gibi oyunculara gun dogar umarim, tabii cok calismalari gerekiyor.

Ekip olayini cok merak ediyorum, Taffarel'in kalmasindan yanayim.

http://www.sporx.com/hamza-hamzaoglu-im ... Q425914SXQ
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Selcuk Samli

Re: Hamza Hamzaoğlu imzayı attı

Post by Selcuk Samli »

Hamza'yi ilk, GS'a transfer oldugu 1991 senesinde, Izmir'de, GS'in hazirlik macinda seyretmistim.Kiminle oynadik hatirlamiyorum, td Denizli'ydi. Ilk seyrettigimde cok begenmistim, cok yetenekliydi. Mustafa Hoca'ya tv'de Hamza'yi sorduklarinda kisaca "iyi olacak" demisti. Ben o zaman ki futbol bilgimle kendi kendime "hocam daha ne olsun, simdi de cok iyi demistim". Iyi de basladi, fakat sonralarda duruldu. 2006 yilinda ayrildi GS'dan. Belki de en buyuk sanssizligi kendine yasca yakin olan ,iki cok iyi solak, Hakan Unsal ve Ergun Penbe'ye denk gelmesiydi. O kadar iyi 2 solak hala da gelmedi zaten:) Simdi futbolcu olsaydi kesin kalirdi:))

Simdi TD olarak geldi. Maalesef sezon ortasinda bir problem havuzunun icine dustu. Tanimiyorum ama gordugum kadariyla beyefendi ve pozitif bir insan. Umarim basarili olur, ve uzun sure calisir. Umarim Bruma,Telles,Koray,Emre,Sinan gibi genc oyuncularin futbollari Hamza Hoca'nin etkisiyle gelisme gosterir.

Hemserime tekrar hayirli olsun diyorum.
Konsantrasyon, concentration, concentracion

nefvakfi.org
Hasan Tezcan
Site Admin

Re: Hamza Hamzaoğlu imzayı attı

Post by Hasan Tezcan »

Selcuk ben daha cok oyun felsefesine bakiyorum. Italyan futbolu kadar kabiz futbol oynatmaz umarim. GS'in cabukluga ihtiyaci var, ve takim cok kirilgan. Genc oyuncular hakkinda bir karara varmalarini bekliyorum bu surecte.

Dedigim gibi ben umutluyum. Mac kadrosunun aciklanmasini buyuk bir sabirsizlik ile beklemekteyim.

Not: Tek olumsuzluk Metin Mert'in teknik kadro icinde olmasi. Ona kaleci demeye sahit lazim, ve simdi kaleci antrenöru yardimcisi...neyse...
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Post Reply