Neyse Cengiz abi, artık maç için konu açmaya çekinmezsin, Selçuk kurtardı seni
Ben açıkçası o pozisyondan gol çıkacağını pek sanmıyordum. Gol oluncada bu Selçuk'u zamanında Hakan Baltayla beraber niye almadık diye hayıflandım. 2007 yılında Manisayla 2-2 biten maçta Selçuk bize gol atmanış mıydı? Adamı o zaman transfer etsek son 3 yıl farklı geçebilirdi.
Ben ilerde Manisa gibi basan takım görmedim bu sezon. 10 kişi kaldılar, hala bizim defansa basıyorlardı.
Muslera: Mükemmel bir trasfer oldu. Gerçi Defansif anlamda takım iyi oynuyor, fazla pozisyon vermiyoruz ama verdiğimiz zaman Muslera üzerine düşeni yapıyor. En güzelide adam topu oyun mükemmel sokuyor. Özellikle kanatta boş adam görürse direk önüne yolluyor.
Eboue: Müthiş form tuttu. Defansta da hücumda da çok etkili. Bu Afrika kupasına giderse işimiz yaş. Bu esmer arkadaşla neden yazın yapmaz bu kupayı, sıcaktan mı korkuyorlar
Hakan Balta: Dört dörtlük top oynuyor. Başka bir takıma gönül verdiği söylenen potansiyel bir hain için çok fazla depar atıyor
Melo: Sezona harika bir girş yaptı. Vasatın altına pek düşmedi. Tribünleri coşturmayı biliyor ve seviyor. Bir ara bonservisi alınacak haberleri çıkınca Rıdvan falan daha erken 3-5 maç görmek lazım diyordu. Sanırım göreceğimizi gördük. İnşallah alınailir.
Selçuk: Dediğim gibi seneler önce almak gerekiyormuş. Duran toplar, mücadele, paslar daha ne olsun...
ELMANDER: Bugün pek fazla etkinliği yoktu. Ama adama hayranım. Şu an yerine tercih edeceğim bir adam yok. Türkyede yok.
Benim gözümde ligin ilk yarısına damga vuranlar bunlar. Semih, Emre, Engin, Ujfalusi de iyiler arasındadır tabi.
......................................
Rijkard'ın ilk yılındaki seriden başka 6 maç üst üste pek kazanmışlığımızda yoktur heralde. Bunuda not edelim.
........................................
Abdurrahim Albayrak konuşuyor, klasik tarzıyla.
Erman soruyor, herşey iyide bu sağlık kurumunda ne oluyor?
AA: Valla görüyorsunuz sağlık durumumda hiç iyi değil,...