Yorumsuz

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Savas Macun
Posts: 845
Joined: Wed Apr 07, 2004 9:46 pm
Location: Dubai
Contact:

Yorumsuz

Post by Savas Macun »

Önen'le konuştum

Ali Naci KÜÇÜK

Canaydın, G.Saray Başkanı olduğunu ve öncelikle kendi kulübü yanı sıra her kulübün haklarını savunacağını kaydederek, Ona, ‘Sizler için bu derbi maçı çok şanssızlık. Adaletli olmak lazım’ dedim’ derken, tribündeki pankartarı da üyelerin açtırdığını söyledi.

GALATASARAY Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Beşiktaş-F.Bahçe derbisi öncesi siyah beyazlı takımın stadının açılması yönünde kendisinin Tahkim Kurulu üyesine telkinde bulunduğu imasına cevap vererek, ‘Evet, Tahkim Kurulu üyesiyle konuştum’ dedi. Dün, G.Saray Divan Kurulu Toplantısı’nda konuşan Canaydın, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: ‘Büyük kulüplerimizden birinin başkanı beni kastederek, federasyon kurullarından biriyle görüşerek şöyle şöyle yaptı mı? sorusu sordu.

Evet ben Galatasaray Kulübü Başkanı’yım ve tüm federasyon birimleri ile teke tek konuşurum. Ama bugün bir başka kulüp taraftarı olan Tahkim Kurulu Başkanı bile, ‘Canaydın eşit davranından başka bir şey söylemedi’
dedi.

Riva için yetki istedi

Öncelikle kulübümün olmak üzere sporun içinde her kulübün haklarını koruma hakkım da vardır. Konuştuğum insan Selim Önen’dir. Kongre üyemizdir. ‘Sizler için bu derbi maçı çok şanszılık ama derbiler çok önemlidir. Seyircisi önünde oynayan avantajlıdır. Buna dikkat etmeli ve adaletli olmak lazım. Bu düşüncem her kulübümüz için aynıdır. Her derbi için de bunu konuşurum’ dedim.


Kaynak Hurriyet.
Mustafa Dogan
Posts: 517
Joined: Wed Dec 15, 2004 11:27 pm
Location: istanbul

Post by Mustafa Dogan »

Demek federasyon kurumlarını arayınca, küfür hakaret yada tehdit etmeden de konuşulabiliyormuş! Zavallı Aziz!
Meczup
Can Baysan
Posts: 464
Joined: Fri Oct 07, 2005 1:22 am
Location: Ankara

Post by Can Baysan »

2002'deki, 2-0 Fenerbahçe'nin kazandığı ve 4 oyuncunun oyundan atıldığı olaylı BJK-FB maçını hatırlarsınız...

Maçtan bir gün önce, BJK yönetimi, topluca (S.Bilgili, H.Güreli, Y.Demirören, S.Engin, S.Vardar) Haluk Ulusoy'un odasında çay-kahve içerken(!), dönemin MHK Başkanı Bülent Yavuz telefonla arıyor, ve Ulusoy'a, az önce FB Başkanı Aziz Yıldırım'ın aradığını, derbide Fener aleyhine karar çıkarsa, ortalığı dağıtacağını söylediğini iletiyor... Bütün bunları, Ulusoy'un konuşma sırasında telefonun "hoperlör" tuşuna basmasıyla, BJK yönetimindeki "misafirler" de duyuyor, ve iki gün sonra gelen 2-0'lık mağlubiyet sonrası yaygarayı koparıyorlar!..

"Bu da yorumsuz!" demek isterdim; ama bir şey söylemeden edemeyeceğim: Lobi, Özhan'a mı kalmış, "Ağır Babalar" piyasadayken...
Liseli vardı ya ah o liseli...
Post Reply