Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Eger Sardan kaybederse bunun en buyuk sebebi Alp Yalman olacak. OC'i kesinlikle istemeyenler, ama YS'a da bilinmezligi yuzunden sicak bakmayanlar Alp Yalman'a veririler oylari.
Haydi hayirlisi,
Sn. Sardan kaybederse bunun en buyuk sebebini kendisinde aramalı. Ben daha ileri gidecegim; kazanması durumunda dahi kendini sorgulamalı. Nasıl oluyorda Sn. Canaydın a karsı bu yarısı supuremedim diye? Nasıl oluyor da kendisine oy veren bir kitlenin yuzu gulmuyor? Kendi kemiklesmis oy potansiyeli dısında kalan zumre son derece endiseli ve bir acmaz icinde! Alp Yalman a verilen oylar sadece Sn. Canaydın a degil Sn. Sardan a da verilmis tepki oylarıdır. Nasıl oluyor da ben bu oyları lehime ceviremedim diye dusunmeli.
1998 senesinden beri mumkun oldugunca, liseden mezun olmama ragmen, her pilava her genel kurula gittim. Bu kadar kızgın, uzuntulu gittigim bir genel kurul hatırlamıyorum. Sn. Canaydın ve Sn. Sardan GS ı boldu.
Eger gercekten GS sevgileri bu kadar buyuk ise her ikiside verirdi listelerini Alp Yalman a, tek liste olması durumunda elini tasın altına koyacak bir buyuk grup ile, mukemmel bir sinerj ile yola cıkılırdı. Kına yaksınlar!