Oguz mu bu cocuk cok iyi, korkmuyor, ezik degil, ustelik dalmayi seviyor.Ozan Ersoy wrote:Bu cocuklardan sadece Oguz PAF'a geri yollanmali. Gerisi birakilmali.
Ozan Ersoy
Gönderirse buyuk hata yapmis olur.
Moderator: Staff
Bu kadar iyi gencler var. Ve bu gencler Alman liginin orta siralarindaki takimi nerdeyse yeniyorlardi. Buraya kadar cok guzel. Peki simdi iki gun sonra artik gercekten gördugumde migdeme spazmlar indiren kutuk Cihan ve Volkan, Ayhan, Ergun..vs gene ilk 11'de mi cikacaklar. Iste göz var nizam var.
7 tane cok zorlu lig karsilasmasi arada seyircisiz oynanacak milli maclar, arada insallah kalirsak CL maclari, ha bir de arada mubarek ay Ramazan. Bu takim daha bir araya gelemedi, bu takim bu devreden gectiginde kolu kanadi kirilmis olacak, duvara toslamis gibi olacak.
Iyi yollayin Ayhan'i, Volkan'i, Cihan'i, Necati'yi bilmem kimi. Sonra adam bulamayinca, ben orta sahada oynarim artik. Herkese ihtiyac var. PAF takimi adam gibi ustuste kac kere mac yapmis. Bakin bu hazirlik macindan sonra bile bir kaci sakatlanarak cikti
Oğuz'u bu sene arda gibi vestel'e bir sene kiralasak fena mı olur?Hiç olmazsa süper ligin fiizik mücadelesine top oynayarak kendini adapte etmeye başlar.Ersun yanal sanırım bu çocuğu alır.
Emre aşık(veya yalçın), oğuz, uğur erdoğan, özgürcan, Uğur demirok ve volkan'ın kiralanacağını veya paf'a gönderileceğini düşünüyorum.
Uğur uçarı bu maçta ben de beğenmedim. Ferhat kendini fazla göstermedi.
Arda ve aydın bence takımda şuanki kadroda ilk 11 oynayabilecek adamlar.
Bana gore blok halinde oynaması gereken ikili oncelik ile, Sag bek Ugur Ucar/Ugur Akdemir ve onlerinde Arda. Bunlara ek denenemiz gerekenO yuzden de bu cocuklari teker teker degil, blok halinde oynatmak lazim. Mesela sag kanada Arda'yi koyuyorsan, sol kanat veya forvet arkasina da Aydin'i koyacaksin, verkaclar, kosu yoluna paslar yapacaklar.
Yokki! Ümit Karan iyileşecek, top'la antremanlara başlayacak ve form tutacak??Mehmet Gurdal Cetin wrote: OZGURCAN PAFA GERI (HAKAN SUKUR-UMIT KARAN - HASAN KABZE VE NECATI VARKEN GIRMESI COK ZOR)
Mehmet Hoca,Mehmet Gurdal Cetin wrote:Valla Hasancim, genclerin hepsi dalmayi seviyor ve mucadeleden kacmiyor.Ben bizim abilerin boyle adam kovalayacagina hic ihtimal vermiyorum.Yaa dusuncesene bunlar Sabri'ye Sabri abi diyor ve SABRI daha 22 yasinda.
MONDRAGON-AYKUT-FEVZİ-SONG-TOMAS-ORHAN AK-FERHAT-UGUR-TOLGA-CIHAN-ON LIBERO-CARRUSCA-OKAN (Istemesemde)-MEHMET GUVEN- OGUZ-AYDIN-FERHAT-UGUR-AYHAN-SABRI-HASAN SAS-NECATİ-HAKAN SUKUR-UMIT KARAN-HASAN KABZE
VOLKAN-EMRE ASIK BANA GORE OUT VE OZGURCAN PAFA GERI (HAKAN SUKUR-UMIT KARAN - HASAN KABZE VE NECATI VARKEN GIRMESI COK ZOR)
Heinz'in gonderilmesinden hic bir sekilde karli cikacagimizi sanmiyorum. Adama 700bin dolar para verilecek deniyor, bir de ustune bonservis icin soguk su icecegiz gonderebilmek ugruna. Kendi cebimden cikmis gibi uzuluyorum o para icin. On libero almasalar ve Heinz takimda kalsa hakkaten uzulmem.Ismail Gezer wrote:Yokki! Ümit Karan iyileşecek, top'la antremanlara başlayacak ve form tutacak??Mehmet Gurdal Cetin wrote: OZGURCAN PAFA GERI (HAKAN SUKUR-UMIT KARAN - HASAN KABZE VE NECATI VARKEN GIRMESI COK ZOR)
Hakan sakat! Ufak tefek sakatlıklar için sızlanmadığını biliyoruz ama yaş ilerledi artık, kolay sakatlanacaktır..
Necati eskisi kadar güven vermiyor ama tam anlamıyla batırmazsa ilk 11 şansı yüksek tabi..
Bence Özgürcan'ın ciddi şansı var! Şans demeyelimde bizim ona ihtiyacımız olacak diyelim!
Bana kalırsa gönderilmeye çalışılan Heinz bile işe yarayabilir ama maddi açıdan gönderilmesi daha faydalı olacaksa gönderilsin..
Murat Biricik'le farkli acilardan gelip yavas yavas ayni noktada bulusacagiz. O bu cocuklari biraz da gozuyle izledigi icin heyecanlaniyor, azicik sabirsizlaniyor, bense ne kadar katilsam da bu isin daha "akici, daha duzgun" gitmesini oneriyorum. Dedigim gibi genclestirme bir operasyon degil, bir surec. Bunu gereginden fazla hizlandirirsan aldigin risk cok buyuk olacaktir.Murat Biricik wrote:
Yerden goge kadar haklı; cevabını ise Ozan Ersoy vermis:
7 tane cok zorlu lig karsilasmasi arada seyircisiz oynanacak milli maclar, arada insallah kalirsak CL maclari, ha bir de arada mubarek ay Ramazan. Bu takim daha bir araya gelemedi, bu takim bu devreden gectiginde kolu kanadi kirilmis olacak, duvara toslamis gibi olacak.
Iyi yollayin Ayhan'i, Volkan'i, Cihan'i, Necati'yi bilmem kimi. Sonra adam bulamayinca, ben orta sahada oynarim artik. Herkese ihtiyac var. PAF takimi adam gibi ustuste kac kere mac yapmis. Bakin bu hazirlik macindan sonra bile bir kaci sakatlanarak cikti
Bu ornekleri sadece gecen seneden degil, Hasan Sas ın AG den transfer oldugu seneden gunumuze kadar gecen surec icinde gorebiliriz. Carsamba Pazar oynamaga alısık olmadıgımız donemde Hasan Sas tan tutun, Batista ya, Karan dan tutun Orhan Ak a kadar CL surecinde ve devamında hep sakat verdik. Kadro yapımız itibarı ile, bu sene yumusak karnımız hemen hic bu tempoyu kaldıracak oyuncumuz olmaması; yada bir iki tane bulunması. Bu yuzden icim rahat, Kerim Tezic de icini ferah tutsun, Gerets istese de istemese de PAF ları oynatacak, oynatmaga mecbur kalacak.
Hayran kaldı
İstanbul turunu dün de sürdüren Carrusca, Kapalıçarşı'yı gezdi. Arjantinli futbolcu taraftarlardan büyük ilgi gördü.
İSTANBUL'U SEVDİ
Galatasaray ile beş yıllık sözleşme imzalayan Marcelo Adrian Carrusca, İstanbul turunu dün de sürdürdü. Anlaşmanın ardından kenti gezmeye başlayarak Kınalıada'ya geçen Arjantinli futbolcu, dün gündüz saatlerinde de Kapalıçarşı'daydı.
SABIRSIZLANIYOR
Kapalıçarşı'da mağazaları
gezen Arjantinli oyuncu, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı, imza dağıttı ve fotoğraf çektirdi. Kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun gözüken Carrusca, sarı-kırmızılı formayı giyeceği günü sabırsızlıkla beklediğini belirtti.