Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Başrollerde Hülya Koçyiğit, Tarık Akan, ve reyting Hamdi
Reyting Hamdi, köyün imamı rolündedir bu filmde..
Ünlü bir felsefe öğrencisininde dediği gibi: Why not?
Takım yeterince motive olmuş ise, sahada heyecanlanmaz, aptallık yapmaz, salak sebeplerden kart görmez ise bu maçı kazanabilir. Bakın kaç fark yeriz bile demiyorum Yiyedebiliriz elbette... Ama kazanma şansımızda var..
Bir suredir foruma yazma imkanim olmadi; bu arada yazilanlari da gozucu ile okuyabildim. Umarim bu aksam 4. CL deplasmanimizdan iyi bir sonuc aliriz. Istanbul'da bugun korkunc bir firtina var, bu kosullarda mac AOS deplasmaninda olsaydi herhalde komiserler maci tehir ederlerdi (babam gibi yazdim). Bu aksam nedense bana beraberlik olacak gibi geliyor; ama ilk 30 dakikada harikalara yaratip sok bir galibiyetle de donebiliriz. Tabii bunlar icin hicbir dayanagim yok; sadece temenni. Ayrica son 3-4 mactir daha rasyonel oynuyoruz; orta saha sorunlarimiz sanki cozulmeye basladi gibi. On liberoda bile kimlerin oynayacagi belli.
Eger 2.yari Arda'nin top kaptiracagi bolgeye onlem alinirsa, Inamoto ile Ayhan ikilisinde israr edilirse ve Ilic kaleye yakin oynarsa sonuc mutluluk verici olabilir.
Mondi nin bu macta Lucescu zamanında Liverpool deplasmanındakine benzer bir performans gostermesi gerekiyor. O mac 0-0 bitmisti. Bugun ofiste ve dısarıda kiminle konussam kazanacagız diyor. Gokcigdem de baslıgı actı, hayırdır insallah!
Bu aksam GS yensin ve Bordo Liverpool dan puan alsın, bize gene Aralıkta AOS yoluna dusmek gozukur.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Murat Biricik wrote:...
;;;Bu aksam GS yensin ve Bordo Liverpool dan puan alsın, bize gene Aralıkta AOS yoluna dusmek gozukur.
Yenilirsek sana sevda yollari bana dumdum kur$unlari diyecen.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Resimin altinda yazilanlardan pek bir sey anlamadim ama http://www.pzc.nl/sport/internationaal/ insallah sinirlerimize sahip olup sahaya konsantre olarak cikariz. Galiba PSV'nin kadrosunda eksiklikler varmis. Kadr lari soyle tahmin ediliyor: Gomes; Kromkamp, Da Costa, Alex en Salcido; Mendez, Simons, Afellay en Cocu; Koné en Farfan.
Murat Gokcigdem wrote:Resimin altinda yazilanlardan pek bir sey anlamadim ama http://www.pzc.nl/sport/internationaal/ insallah sinirlerimize sahip olup sahaya konsantre olarak cikariz. Galiba PSV'nin kadrosunda eksiklikler varmis. Kadr lari soyle tahmin ediliyor: Gomes; Kromkamp, Da Costa, Alex en Salcido; Mendez, Simons, Afellay en Cocu; Koné en Farfan.
Milliyet'te, bizim antrenmani izlemeye gelen seyircilerin stada alinmamalari uzerine taskinlik yaptiklari gibisinden bir haber vardi, onun olayi sanirsam. Polis filan cagrilmismis:
Sarı-kırmızılı takım dün Philips Stadı'nda yaptığı antrenmanla PSV maçının hazırlıklarını tamamladı.
Galatasaray'ın idmanını izlemek isteyen ancak izin verilmeyen yaklaşık 200 kişilik taraftar grubu stada girmek için demir kapıları zorladı. Sarı-kırmızılılar, taraftarları sakinleştirmekte zorlanınca Hollanda polisini stada çağırdılar. Stada alınmayışlarına büyük tepki gösteren taraftarları polis güçlükle yatıştırdı.
Altavista'nin Babelfish'ini denemistim "Dutch -> English" tercume icin ama, tum sayfayi cevirmedi, parca boluk kismindaki performansi da hayal kirikligi yaratinca, aktarmadim bile buraya.
Sinirlere hakim olmak kismindan yana da, senin icin cok sevgili Hasan Sas'tan yana korkmak lazim tabii her zaman icin Murat Agabeycigim! Insallah o tek basina mac koparan gunlerinden birini oynar, tutup da, bize sac yolduranlardan degil de...
Yenmeleri zor. Kalbimden gecen beynimi bulundurmasin. Bor beraberlik cikarip Bordo ile kafa kafaya gelecekler ve Bordo'yu yenip ucuncu olacaklar.
Canaydin Gerets'e guveniyormu$. Canaydina guvenen kim acaba? Bu soruyi kendine sormu$ mu?
Cengiz
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Setanta Liverpool macini canli, bizimkini gun icinde 2 kere banttan yayinlayacakmis. Eger, SopCast, AntTV filan gibi peer-to-peer tipten TV yayini paylasim programlari kullanabiliyorsaniz (ben henuz denemedim, spyware ivir zivir cinsine garanti veremem, hangisi saglamdir diye) Setanta'yi internet uzerinde, genelde(?) guzel kalitede belese izleme firsati olabiliyor diye okumustum. Merak edenler bir arastirmak isteyebilir.
UEFA'yi zenginlestirmek isteyenler de buraya buyursun.
ESPN2'de FC Bayern Munich vs. Sporting Clube de Portugal maci, Deportes'te de (hic izleyebilen var mi bunu forumda yahu?) FC Spartak Moskva vs. FC Internazionale Milano (Classic'te de tekrari var) ve FC Barcelona vs. Chelsea FC maclari varmis.
Sabrinin 30 metreden filan bir sutu vardi ilk dakikalarda koseye giden kalecilerinin iyi cikardigi.
Onlar da Kone ile bizim sag tarafimizdan tehlikeli geldiler bir kac kere.
Az once, Ilic ve Arda cok guzel verkaclarla girmislerdi sag taraftan, Arda'nin acisi daralinca, ortaya cikardi, defans kesti kornere dogru.
Kornerleri de fena kullanmiyoruz bugun, Hasan dogru tarafindan kalkmis gibi yataginin, uzun uzun kullaniyor.
Gerci, o kornerin sonrasinda, kontraya cikarlarken, Arda faul yapinca, macin ilk sarisini gormus oldu.
Yine sag taraftan iyi gelmistik, pespese bindirmeler, ve geri cikarmalarla ama, Hasan en son iyi orta yapamadi. Haftasonu macindaki gibi cizgiye inmisti.