Gerets hakkinda dusunceleriniz (Gule Gule Gerets))

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply

Eric Gerets gelecek sene takimda kalmali mi?

Poll ended at Thu May 18, 2006 4:15 am

Sampiyon olursak kalmali, yoksa gitmeli
2
5%
Sampiyon olsak da olmasak da gitmeli
11
26%
Sampiyon olsak da olmasak da kalmali
30
70%
 
Total votes: 43

Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Cengiz Akgun wrote:
Tolga Girici wrote:Gokmen Ozdemir Vatan gazetesinde sevdigim bir yazar. Gerets'in artilarini eksilerini guzel ozetlemis:
Geretsle mi, ona rağmen mi?
Benim Murat'in sorusuna kar$ilik soylediklerimden ba$ka ne soylemi$?
Farkli bir sey soylememis, ama zaten sen de severek okudugum bir yazarsin Cengiz Abi :)
Murat Kara
Posts: 1279
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:38 pm

Post by Murat Kara »

Cengiz Akgun wrote: Benim Murat'in sorusuna kar$ilik soylediklerimden ba$ka ne soylemi$?
Cengiz Akgun wrote:Murat sormu$ ben de soyleyeyim. Gerets gitsin filan derdinde degilim. GS'yin ba$indaki bu sersemlerin kalkip ondan iyisini bulamayacaklari gun gibi a$ikar. Onceleri Gerets icin daha positif du$unmeme ragmen son zamanlarda yaptiklari onun da capsiz bir yabanci TD oldugunu ve GS teknik acidan hicbir $ey kazandirmadigi ortaya cikti.

Evet ilk senesinde kafa kafaya son haftaya $ampiyonluk icin girmesi ba$arili dedirtecek duzeyde olabilir. Ama ben balikcilara kaybedilen Avrupa hulyasinda onun bir sucu olmadigini saniyordum. Bugun oyle du$unmuyorum. FB ile yapilan 4 macin ucunu kaybeden bir TD yaptigi hatalardan ders almiyor kendini hazirlayamiyor demektir. Hele hele ki son macta artik her $eyin ortaya cikacagi macta madara oldu sectikleri ile. FB takim olarak GS'dan kaliteli olabilir ama eninde sonunda onlari da kendi sahasinda yenenler oldu. BJK bu adamlara senelerdir verdigi dersler var. Gorulen o dur ki herhangi bir di$li takim kar$isinda Gerets vasatin altinda bir TD. Bu adamla bu sene CL katilinabilme de buyuk bir risk altinda. Elinde adam yok ne yapsin denilmesine de kar$iyim. Kefilim diye Avrupadan getirdikleri ya da aldiklari ortada. Ustelik bu adamlara bonservis parasi da verildi. Yani i$In garibi bu adamin iyi futbolcu ke$finde de hicbir huneri yok. GS'yin defans konusundaki zaafleri bunca sene defans oynami$ bir adamin yapmayacagi $ekilde hazirliksiz ve cali$tirilmami$ vaziyette. Bir de kafama takilan bu Suat Kaya i$i var. $ampiyon olmu$ PAF takiminin hocasinin klupten kovdugu ya da kovdurdugu soylentleri ustune tuz biber ekmekte. Bunlara bakilirsa Gerets GS'da uzun bir donem kalmasinin GS yarardan cok zarar getirecegi gozukuyor. O halde zararin neresinden donulurse kardir.

Teknik konuda hicbir $ey veremeyen, iyi futbolcu secemeyen, ve hatalarini gorup cali$mayan, cali$tiramayan, ustelik her kritik iddiali macta sacmalayan bir adama GS'yin kaderini teslim etmek yaki$iksiz olur. Bilmiyorum gelecek sene kendini toparlayabilecek mi. Ama gordugum ve agzindan duydugum umit verici degil. Gelecek sene yine eli mahkum onunla olunacak. Sebebini de yukarda soyledim. Bu sene $ampiyon olunamaz ise butun suc onun. Kimse de suc aranmasin.
Senin mesaja cevap verememistim. Zaten cingen gibi bu konuyu bir orada bir burada ele aldigim icin, bu bahaneyle senin yaniti buradaki dogru basligin altina tasiyayim.

Gokmen Ozdemir senin dediklerinden baska seylerde demis ama hepsi zirva seylere benziyor. Futbolcularla Gerets'in arasinin kotu oldugunu soylemis ve her TD ile futbolcusu arasinda olan seyleri abarta abarta kanit olarak gostermis. Kaldi ki GS inanilmaz bir mali baski altinda iken bu tur stresler yasanmaktaydi. Gerets benim bu yonuyle, yani supermen olmadigi icin ve insan oldugu icin hosuma gidiyor. Elbette yeri geldiginde kizacak, yeri geldiginde tavir koyacak. Bunu Hagi gibi abartmadiktan sonra yapmasi cok saglikli bir durum.

Sen demissin ki "FB ile yapilan 4 macin ucunu kaybeden bir TD yaptigi hatalardan ders almiyor kendini hazirlayamiyor demektir." Simdi burada biraz insafli olmak gerekir diye dusunuyorum. Denizli de FB ile oynadi ve torba dolusu goller yedi, zira gucu buna yetmedi. Hafta sonu FB'den puan alirsa, bu FB'nin comert hatalarindan dolayi olacaktir.

Bu yilki GS ile FB'yi karsilastirinca da arada buyuk farklar var. 3 yildir oturmus bir kadro ve ayni TD ile oynayan, ayrica kadrosu oldukca yetenekli futbolculardan kurulu bir takim FB. Bunun yaninda GS'nin elindeki imkanlar belli. Simdi bu durumda Gerets ne ogrenecek ve hangi alternatifler ile FB'yi alt edecek, eger FB hata yapmaz ise. Luce bu isleri biraz daha iyi yapiyordu ama sonucta Barcelona'ya hayati macta Istanbul'da 0-1 yenilmisti. Cunku takimin kapasitesi belli idi. Mucizeler olabilir elbette ama nereye kadar.

Ben GS'nin kadrosunda ne problem var ki diyenlere sasiriyorum. Necati ile Nobre'yi karsilastirmak mumkun mu? Tuncay ile Sabri karsilastirilabilir mi? Saudou ile Alex'i mi karsilastiracagiz? Yoksa Ilic ile Anelka'yi mi? Appiah'a sira bile gelmedi daha!

FB'li futbolcular ile GS'li futbolculari yanyana koyun, sonra da Gerets ile Daum'u yanyana koyun, kimin ne oldugu ortaya cikar.

Bu kosullar altinda Gerets'in alternatifleri nedir? Tek bildigi bloflu oyunu oynatip FB'ye kafa tutatacak. Nitekim tuttu da! Ama bu blofu Daum gordugu zaman, sapka dustu kel gorundu. Bence olay bu kadar basit. Zaman icersinde bu bloflu futbolu, takimin defansif yonunu guclendirerek gelistiremezse o zaman ogrenme ozurlu oldugu tam olarak ortaya cikacaktir ve geregi yapilir. Gelistirirse o zaman UEFA'yi kazanan takimin oynadigi futbola yakin bir futbol tarzi ortaya cikar.

Sanirim Gerets bu yilki performansi ile bu kadarcik bir krediyi hak ediyor. GS'nin elinde baska imkanlar olsa bile Gerets ile devam etmesi normal olurdu.
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Bu FB ve GS arasinda takim olarak cok fark lafina katilmamamin sebebi iki takiminda ayni puanda olmalari. O oneriye bundan guzel cevap olamaz. Evet motive olduklarinda FB daha iyi oyanayabiliyor ama FB yenilmez bir armada olmadigini ve Daum'un yaptigi salakliklardan faydalanan onca Anadolu takimi oldugu da ortada. BJK bile GS'dan cok daha iyi oynadi bu adamlarin onunde ki BJK'a olan hinclari GS kadar var. BJK onune motivasyon eksikligi ile ciktiklarini kimse iddia edemez. Bu sene Kadikoyde 2-1'den maci zor kurtardilar. 24 senedir alamadiklari kupayi yine alamadilar. Bana Sergen'i Tumer'i filan anlatmayin sakin. Heinz'a Ilic'e kaptirdigi bonservis paralarinin hesabini sorarim sonra size.

Gerets'in bu takima defans konusunda zerre kadar bir katkisi olmadi. Kazmalar yine ayni kazmaliga devam etmekteler. Iyi oynuyorlar denenler bile bugun yerde surunmeye ba$ladi (Song-Tomas ikilisi gibi). Yapilan hatalar tipkisinin aynisi. Takimda frikik atacak oyuncu yok. Ustelik FB macin da Ferhat'i bozuk para gibi harcadi. Ozan kac kere yazdi cizdi yaptigi sacma sapan hatalari. Adam takim dizili$inde kaybetti maclarda. Kafadan daha oyun ba$lamadan. O ciksa idi takimin ba$inda kupa maci dahil FB ile kafa kafaya ceki$ilirdi Kadikoy'de diyenler var ortada. Gerets ise madara olmayi tercih etti.

Bu sezon $ampiyon olanamamasinin tek sebebi Gerets'in ciddiyetsizligi, takintilari, ve hazriliksiz olu$undan ba$ka hicbir $ey degil.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Cengiz Akgun wrote:... BJK'a olan hinclari GS kadar var. BJK onune motivasyon eksikligi ile ciktiklarini kimse iddia edemez. Bu sene Kadikoyde 2-1'den maci zor kurtardilar. 24 senedir alamadiklari kupayi yine alamadilar.
Herseye amenna ama, FB'nin BJK'ye karsi hincinin, bize olan kadar oldugu yerde dur Cengiz Hocam! Tamam, Demiroren tuttu, AY tek basina mafya modunda dudugu caliyor gorunmesin diye cikintilik yapti, ve o yuzden FB-BJK gerginligi son haftalarda artti ama, 3 buyukler arasindaki ikililerde, en buyuk nefret/hinc/hirs.. ne dersen artik, FB ve GS arasindadir, ve diger ikililere fark atar. Adamlar bombosa giden sezonlarinda, GS'yi yensek sezon kurtulur diye bakiyor yahu, BJK'nin butun bu yili kupayla kurtarmasinin da cok otesinde...

"kimse iddia edemez" dedigin konuyu da ben daha onceden (Tuncay ornekleriyle de hatta) burda iddia etmistim bile:
Ozgur Huseyinoglu wrote:
Tolga Girici wrote:Ne macti be.. FBye de helal olsun, son 2 haftadir ust uste oynadiklari takimlara bakarsak yine de iyi mucadele ettiler.
Cengiz Akgun wrote:BJK olusu kadar bir takim cikaramadi Gerets. Kina yaksin futbolcular oynamadi derken. Biz de derdimize mum.
Cengiz Hocam, bence kazin ayagi pek de oyle degil. Tolga yukarda, helal olsun filan demis ama, ilk yari FB, hic de oyle 23 yillik ozlem pesinde filan gibi oynamadi. Bizim macta boyle nerdeyseki gozlerindeki damarlarindan nabzini olcebilecegin Tuncay filan, hic de maci ciddiye alarak oynamadilar (Bkz. Sekil 1-a: Frikik golunde barajdaki laubaligi. 2-a: 2. gol oncesi, hakemin devam ettirdigi pozisyonda, defansi 3'e 2 yakalamisken, yattigi yerde kalmasi). Yani, demeye calistigim, bizim kaybettigimiz (ve TS'a karsi oynayan) FB ile, bu FB (en azindan ilk yari icin) ayni takimlar degildi.
....
Cengiz Akgun wrote:Bu sezon $ampiyon olanamamasinin tek sebebi Gerets'in ciddiyetsizligi, takintilari, ve hazriliksiz olu$undan ba$ka hicbir $ey degil.
Yahu, gecen sene de Hagi icin ayni yaklasim icindeydin. Bir sefer de bardaga dolu tarafindan baksan (burdakilerin lafiyla, "cehennem dondugunda" olacak birsey herhalde) olmaz di mi? :)

Sen diyorsun ki, ayni puandaysa takimlar (neden olarak), kadrolar arasi fark yoktur, sampiyonlugun kacmasinin sucu, ele gecirilen firsatlarin degerlendirilmemesindedir. Gerets'e daha sempatik bakanlar da, bunca eksikliklere ragmen, takimin FB'den kagit ustunde alt seviyede olmasina ragmen, ayni puandaysak (sonuc olarak), Gerets durumu iyi idare etmistir.

Olayda nedenler ve sonuclari diye algiladigimiz seyler farkli olunca ayni cizgide birlesmek pek mumkun degil tabii, sart da degil, diye kapatalim... :)
Özgür
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Ozgur Huseyinoglu wrote: Sen diyorsun ki, ayni puandaysa takimlar (neden olarak), kadrolar arasi fark yoktur, sampiyonlugun kacmasinin sucu, ele gecirilen firsatlarin degerlendirilmemesindedir. Gerets'e daha sempatik bakanlar da, bunca eksikliklere ragmen, takimin FB'den kagit ustunde alt seviyede olmasina ragmen, ayni puandaysak (sonuc olarak), Gerets durumu iyi idare etmistir.
Ben bunu diyorum:

Bu FB ve GS arasinda takim olarak cok fark var lafina katilmamamin sebebi iki takiminda ayni puanda olmalari.

Arada cok fark olsa bu durum asla ortaya gelmez. GS bu sene FB'nin eline su dokemeyecek durumda degildi. Gecen sene de degildi. Gecen sene de bu senede $ampiyonluk hocalarin olayi kavramalarindaki takintilar ve hazirsizliklarindan oldu. Hagi'yi asla af edemem. O durumu Gerets'den cok daha iyi biliyordu. Hagi tamamen bir egoist. O yuzden TD olarak ne koy olur ne kasaba ondan. Her gittigi yerde boyle ya senesini zar zor tamamlar ya da yarim birakir kacar. Gerets onun kadar odun degil bu konuda. Ama o da eline gelen firsati tepti. Sonuc ayni malasef.
Last edited by Cengiz Akgun on Thu May 11, 2006 4:40 pm, edited 2 times in total.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mehmet Marsan
Posts: 1946
Joined: Sun Oct 27, 2002 12:52 pm
Location: Washington D.C.

Post by Mehmet Marsan »

Görkem KIRGIZ wrote: ilic zaten geçen sene de geliyordu.bu adamı kim bu kadar istiyorsa yönetimden artık. bjk araya girdi rica etti, bizim centilmen başkanımız da geri çekildi.bu sene getirdiler işte.onun da oluru varmış ki hemen kaptılar.
Affiniza siginarak bir duzeltme yapiyorum. Gecen sene Besiktas'in araya girip adamin ekmegine mani olunan oyuncunun ismi Ivic. Kisa bir Almanya arti Yunanistan macerasindan sonra sanirim memleketine geri dondu. Adi sani duyulmamis futbolculari toplamakla unlenen baskanimiz daha bize ne Ilicler, Pilicler, Ivicler getirir. Heize 1-2 Cek milli macinda oynamamis olmasa onuda kimse duymayacakti.

Gecen gunu sayin baskan TVye cikmis ayni transfer vaatlerini tekrarliyordu. Bu sene kimseyi almasa PAF takimi destekli zaten ikinci olurduk.
Selcuk Samli
Posts: 3563
Joined: Sat Jan 15, 2005 11:06 pm
Location: Izmir

Post by Selcuk Samli »

Yine td tartisilmaga baslandi.Hagi gorevi biraktiktan sonra,oncesinde de,yeni gelecek td'un de begenilmeyecegini ve gonderilmesi konusunun surekli gundemde olacagini yazmistim.Iste sonuc.

Iyi bir td'le GS'in SL'nde basarili olacagi soyleniyor,Lucescu ornegi veriliyor.Lucescu iyi bir td,once bunu yazmaliyim.Lucescu'nun elinde Avrupa kupalarinda ust duzey tecrubesi olan Bulent Korkmaz,Suat Kaya,Arif Erdem,Ergun Penbe,Vedat Inceefe,Hasan Sas,Capone,Hakan Unsal(bir sure icin)gibi oyuncular vardi.Bu oyuncular disinda yine bu maclara alisik Emre Asik,Bulent Akin,Fleurquin(Sturm Graz'dan),ve Serkan Aykut'u unutmamak lazim.Perez (iyi bir oyuncuydu ama dizinde problem vardi),Sergen,Umit Karan,Mondragon,Ayhan'i da yazalim.O begenilmeyen kadro iyi bir kadroydu ozetle.Lucescu Shaktar'la ne basari elde etti?

Her sezon bir td gondermek,veya gonderilme ihtimalinin surekli gundemde olmasi GS'a bir sey kazandirmaz.
25-2025

nefvakfi.org
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Selçuk beye katılıyorum. Sergen'in asistleri ve golleri olmasa görürdüm Luce'nin TD'liğini; Sergen heyecanını kaybedincede ne Luce kaldı ne BJK zaten! Sergen alınsın dedik dinletemedik. Sıkışınca sahaya şunu sokarım diyebileceğin bir tane adam yok be! Kötü örnek olur dediler. Hasan, Hakan çok iyi örnek oluyor zaten!
Mehmet Marsan
Posts: 1946
Joined: Sun Oct 27, 2002 12:52 pm
Location: Washington D.C.

Post by Mehmet Marsan »

Mehmet Marsan wrote:
Görkem KIRGIZ wrote: ilic zaten geçen sene de geliyordu.bu adamı kim bu kadar istiyorsa yönetimden artık. bjk araya girdi rica etti, bizim centilmen başkanımız da geri çekildi.bu sene getirdiler işte.onun da oluru varmış ki hemen kaptılar.
Affiniza siginarak bir duzeltme yapiyorum. Gecen sene Besiktas'in araya girip adamin ekmegine mani olunan oyuncunun ismi Ivic. Kisa bir Almanya arti Yunanistan macerasindan sonra sanirim memleketine geri dondu. Adi sani duyulmamis futbolculari toplamakla unlenen baskanimiz daha bize ne Ilicler, Pilicler, Ivicler getirir. Heize 1-2 Cek milli macinda oynamamis olmasa onuda kimse duymayacakti.

Gecen gunu sayin baskan TVye cikmis ayni transfer vaatlerini tekrarliyordu. Bu sene kimseyi almasa PAF takimi destekli zaten ikinci olurduk.
Vay be ne yazmisim. Ismi duyulmamis veya az duyulmus supriz oyunculari gec olarak transfer etme serisine devam ediyoruz. Carusca (Kapuska), Imamoto (Imam otu) ve Mehmet Topal (3. ligden direk 11e) seriyi bozmazlar.
Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Aportta bekleyen yazar takımı daha yuksekten atıp tutmaga basladı. Bırakın bir futbol takımı calıstırmasını, bir spor kulubun bunyesinde gorev almamıs insanlar sorunu anında teshis edip, tek cozumlu oneri paketini acıkladılar. Sorun gorevdeki TD, cozum yeni TD.

Boyle bir cozumun TC lig tarihindeki basarı oranı gozler onunde. GS da sezon bası yeni teknik kadro yapılanmasının olma ihtimali cok dusuk. Yazılan, yapılan tartısma zarardan cok ziyan getiriyor, getirecek.

GS ın kadrosu iyi bir kadro. Bu kadro Super Lig e her zaman ortak olur.CL de ise sansı hala var. Yapılması gereken TD in kadro secimi ve oyun anlayısına yonelik, daha once yaptıgı dogru ve yanlıslara dayanan, yapıcı elestiri. Gerets bu elestirilerin hepsini eliyle itecek yapıda bir kisi degil. Kulubun mevcut sartları icerisinde bize uygun TD lerden biri oldugu kanısındayım.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Az once yazip silmistim, simdi haberi cikti Lig TV'de. Yoneticilerle Gerets bir araya gelmis. Sozlesme bir yil uzatilmis. Imza atilmis.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=13495


Sozlesme imzalandiktan sonra Canaydin futbolcularla toplanmis, haberi vermis. Gerets'in morali duzelmis deniyor Lig TV'de.

Gerets'den memnun degilim, ama insallah hayirlisi olur diyelim.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Hadi ya, önemli bir gelişme.. Gerets hakkındaki düşüncelerim her geçen gün kötüye gidiyordu oysa.. :D
Tolga Girici wrote:Az once yazip silmistim, simdi haberi cikti Lig TV'de. Yoneticilerle Gerets bir araya gelmis. Sozlesme bir yil uzatilmis. Imza atilmis.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=13495


Sozlesme imzalandiktan sonra Canaydin futbolcularla toplanmis, haberi vermis. Gerets'in morali duzelmis deniyor Lig TV'de.

Gerets'den memnun degilim, ama insallah hayirlisi olur diyelim.
Can Baysan
Posts: 464
Joined: Fri Oct 07, 2005 1:22 am
Location: Ankara

Post by Can Baysan »

Doğruluğuna inanmak istemiyorum fakat beklenir (ne gelir elden); adeta G.Saray'ı içten çökertmeye and içmiş bir şebekenin, takıma bilmemkaçıncı kötülüğü ve ama en büyüğünü yaparak bombanın pimini çekmesi, benim aklıma ancak şunu getirir bu saatten sonra: Allah G.Saray'ın belasını veriyor... Sopasıysa, Özhan Canaydın...
Liseli vardı ya ah o liseli...
Murat Kara
Posts: 1279
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:38 pm

Post by Murat Kara »

Off dogruysa eger Canaydin Polat'a fena calim atmis olur. Yakinda istifa mistifalar duyariz. Canaydin'a secim kazandiran kanat destegini ceker, vs, vs. Gerets de ortada sicana doner. Kimse kazanmaz, herkes kaybeder.

Dogru oldugunu sanmiyorum ama... TD isini cozebilmek icin yonetim isinin cozulmesi lazim once. Yoksa sezon sonu Gerets yine gider ama tazminatini da cebine koyar.
Last edited by Murat Kara on Tue Feb 27, 2007 1:41 am, edited 1 time in total.
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Bu karar, bu sene sampiyonlugu kazanmak icin verilmis bir karar gibi duruyor. Futbolcular pek Gerets'i ciddiye almiyor gibilerdi. Yonetim bakti ki FB son yillarin en kotu FB'si, BJK zaten cok problemli, ama bizde de konsantrasyon problemi var, en iyisi Gerets'le imzalayalim dediler.

Eger sampiyonluk kaybedilirse tazminati goze alarak gonderebilirler diye dusunuyorum.
Post Reply