o zaman $u uyelik kismindaki Location kismini degi$tir. Istanbul olsun. Ben acaba askere filan gitti iki sene kayip dedim. Gerci bedelli askerlik cok kisa ama olur da ben yedek subaylik yapacam filan demi$sindir sandim iki sene yoktum dediginde. Demek baba olmakla me$guldun. Gecen gun Selim Yurdakul da ugradi senelerden sonra o da cok me$gulum dedi ve yine kayip .Sinan Edil wrote: ...
Eyvallah Cengiz Abi doğrudur.. Artık İstanbul'dayım. Bir de ufak Arda'm var artık. 13 yıl sonra Amerika'yı bırakan fazla yoktur herhalde. Istanbul'da gelecek sene kombine alacaklar varsa konuşmak isterim. Bu seneyi şanslı bir şekilde atladım.
Sinan
Bakiyorum hemen gelir gelmez ada$in Sinan Kalpakcioglu'nu sorguya cekmi$sin. Ama hic umitlenme cevaplamaz boyle $eyleri ahret sorusu diye. O dedigin gibi bizim Alpay icin geldi idi buraya. Demek bu i$i ayda 15 bin dolar gibi cuzi bir rakam ile neredeyse gonullu sayilacak bir $ekilde yapiyormu$. Ben 10 bin dolar saniyordum. Kolay degil GS'yi 2 milyon dolarina kan dogramak UEFA kupasi mac finalinde. 15 bin bile az sayilir boyle marfetlere. Polat aslinda guzlel bir i$ yapmi$. Tebrik etmek lazim. Demek boyle her $eyini 15 bin dolarcik aylikla veren dededen kalip olma bir muazzam GS'liyi sepetlemi$. Cok ayip olmu$ hakikaten yahu? Cocuk $imdi nerede boyle gonllu cali$acak bu $ekilde her $eyini vererek.