Galatasaray 2007-2008

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Selcuk Samli
Posts: 3561
Joined: Sat Jan 15, 2005 11:06 pm
Location: Izmir

Post by Selcuk Samli »

Yabanci ulkelere gidip,genc yetenekli oyunculari aramakta hicbir problem yok.Eger iyi scoutlarla calisiyorsaniz tabii ki...Butun,zengin,kulupler bunu yapiyor;GS neden yapmasin?Her bulacaginiz oyuncu Carrusca veya Pinto gibi olmaz eger iyi bir arastirma ve calisma yaparsaniz.

Genc takimlarimizdan gelen oyunculara gelince,su anda Ferhat ve Ugur Ucar oynayacak durumda gozukuyor. Son zamanlarda,Ates,Cihan,Ugur Erdogan,Ozgurcan,ve Volkan Bekci ilk 11'de daha cok gorev yapiyor.Erkan,Cafercan,Mulayim,Oguz,Zafer,Ilker ise duzenli olarak oynamadilar.Mehmet Guven de Ferhat gibi,1 hafta oynayip 3 hafta oynamiyor.Aydin'in sakatligi var.Bu ,saydigim, oyuncular Arda ve Sabri'nin yaptigi katkiyi yapabilirler mi?Buna cevap vermek zor.Sanirim,en hazirlari Ugur Ucar ve Ferhat.Bu sayinin artmasi oncelikle kendilerine,daha sonra da yoneticilere ve teknik heyete bagli.
25-2025

nefvakfi.org
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Formula Süper Lig diye birşey çıkmış.. 20 takım adına yarışacak yarış arabaları falan sözkonusu galiba, işin aslı faslı nedir tam anlamadım :D
Galatasaray'ında ismi aday takımlar arasında geçiyormuş ve bu organizasyonun klüplere önemli gelir sağlaması bekleniyormuş..

Kaynağımız: TRT2
Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

GS ın Kayseri Erciyes e yenilmesi, Kayseri nin FB macında iki puan bırakmasıyla UEFA CUP a katılabilme sansımız yukseldi. CL ne katılma sansımız olsaydı, 07-08 sezonunu hem erken acacak hem de elemelerden CL ne kalabilme adına kadrodaki tecrubeli/yetenekleri sınırlı oyuncuları bir umut olarak tutacaktık.

07-08 UEFA Cup sureci bizim icin verimli yeni yapılanmaga fırsat saglayabilir. Kahırdan lutuf misali, CL gidememek radikal demeyelim daha realist kararların alınmasını saglayabilir. Benim gordugum oncelikli konu takımda kalmasını arzu ettigim uc oyuncunun durumu ( Mondragon, Song, Arda) ve TD sorunu. Her ne kadar Gerets in sozlesmesi 1 yıl uzatılıdıysa ben bunun GS ı 06-07 sezon yarısı icinde tutmak ve yonetim zaafiyetinin takıma minimum yansımasını saglamak icin yapılmıs bir iyi niyet antlasması olarak goruyorum. Sn. Tulun nun defalarca soyledigi gibi teknik kararları cumle alem tarafından elestirilir; ama Gerets is etigi ve prensip sahibi bir kisi.

Yardımcısı Erdal Keser ile kadrodaki oyuncuların problemleri oldugu farklı kisiler tarafından defalarca dile getiriliyor ve teyid ediliyor. Havaalanındaki karsılanma sureci Gerets in taraftara bakıs acısını mutlaka degistirmistir. Yonetim ile olan sorunları ise yazmaga gerek yok, vucud dili bu olguyu dogruluyor. Takımın 06-07 sezonunu ucuncu tamamlamasını takiben yonetim ile durumunu gozden gecirecektir. Ben bu gorusme sonrası tarafların karsılıklı onayı dogrultusunda gorevi bırakacagını tahmin ediyorum.

TD ile ilgili forumdasların onerileri dogrultusunda bir iki adayım var. Birisi Alpay ve Selcuk un onerdigi Ertugrul Saglam. GS teklif dahi yapsa bence Kayseri de kalacak. Selcuk ile Trabzon a gittimizde gorduk, Trabzon sehiri Trabzonspor ile yatıp kalkıyor. Trabzon halkı futbolu anlıyor ve seviyor. Yeni yapılacak stad ve Kayseri nin ligdeki performansı bence ikinci bir Trabzon-Trabzonspor modelini Kayseri de yaratamaga adaydır. Ertugrul Saglam ın bu fırsatı degerlendirecegini ve Kayseri de devam edecegini dusunuyorum. Diger TD adayı Selcuk un bir konusmamızda sozunu ettigi Klisman. Bence buda dusunulmesi gereken dogru bir secim. Yerliler arasında Rasit Hoca ve Bulent Under hocayı da dusunurum.Her kim gelirse gelsin yardımcılıgını PAF takımını cok iyi tanıyan Suat Kaya nın yapması dogru olur. Yukarıdaki secimler arasında en olabilir gozukeni Klisman. Yok eger Gerets ile bir sene daha devam edilirse( hic tahmin etmiyorum) 2008 Avrupa Sampiyonasına Rusya Milli Takımını hazırlayan Hiddink ile 08-09 icin gorusmeliyiz.

Oyuncu secimlerine gelince; 20 ayı askın suredir PAF ları takip ediyorum. Gordugum performans uzerine GS ın orta ve uzun vadede iyi bir kaleci, iki iyi stoper, oyunu yonlendiren bir orta saha oyuncusu ve olabilirse sol kanada takviye yapması kanısındayım. Gelen yabancı yada tecrubeli oyuncuların PAF tan gelen yeteneklere bilgi ve tecrube aktaracak nitelikte olmaları bence oncelikli konudur.

Iyi stoper dedigimiz zaman akla ilk gelen oyuncu Mehmet Gorgen nin ilk 11 inde gormegi arzuladıgı Racing Santander de oynayan Ezequiel Garay. 1.89 boyunda, 83 kg., 1986 dogumlu. 06-07 sezonunda 24 macın 23 unde yer almıs; tam 7 golu ve 1 assist i var. Man United e transferi gectigimiz Subat ayında konusuldu. Barcelona nın da ilgilendigi biliniyor. Can alıcı nokta yaklasık market degeri ile ilgili. Yaklasık maliyetinin 13.8 million British Pound oldugunu Yahoo - Sports section ın da okudum. Noktalama hatası oldugu varsayımı ile 1.38 million British Pound olsa hemen alalım derdim.

Racing Santander bu sezon Ispanya liginden UEFA Cup a katılımı zorluyor. Buyuk bir ihtimal kalacaklar. UEFA Cup a katılan bir takımdan GS a transfer yapmamız cok daha zor. Daha da onemlisi potansiyel transferlerin mali boyutu. Bu yuzunden yonetimin takıma katkısı onaylanmıs Song ile her iki kesimin cıkarına bir antlasma yapması akılcı olur. Takıma katkısı olabilecek bir diger oyuncu Fransa liginde dusme hattının ustunde bulunan Sedan lı Belhadj. Arjantinli Garay imkansız ama bu Cezayirli Belhadj ı alabiliriz. Sol bekte oynuyor. Bu sene muhtesem bir performans yakaladı. Belhadj bizim icin nokta atısı, cok iyi bir transfer olur.

Ne yazık ki Sedan bu hafta yine kazandı ve dusme hattının hemen ustunde. Sedan ile beraber PSG de Fransa liginden duserde belki Gallardo yu kiralayabiliriz. Turkiye den almayı dusundugum tek oyuncu Kayserili Gokhan Unal olur. Kadroyu yeniden yapılandırma sureci icerisinde Sabri ve Necati ye iyi teklif gelirse degerlendirilmesi taraftarıyım. Kadroda kalması ve gitmesi gerekenler hakkında tahmin ediyorum forum icerisindeki tartısma surecinde bir liste olgunlastı. Benim bir oyuncu dısında bu listeye itirazım olmaz.

07-08 sezonunda yapılması gereken bir diger onemli is, Mehmet Gorgen i GS icinde kurulan scouting birligine dahil ve entegre etmektir. Soyledigimde son derece samimi ve inanclıyım! Bu katılımın icerigi part time bazlı, yetkiliye haftalık/aylık ozet raporlamadan tutun spesifik oyuncuların izlenmesine kadar degisik bir gorevi icerebilir. Bu kadar vakit harcayan ve harcadıgı vakit karsılıgında katma degerli bilgi ureten bir futbolseverin GS scouting bunyesi dısında kalması kulubumuzun kaybıdır. Gonul rahatlıgı ile ifade ederim, GS da yetkili olsam Mehmet Gorgen nin scouting team e full time katılımı icin teklif gotururdum. Uc seneden beri gozlemleri, onerileri, yazdıkları ve icraatları ortadadır.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Selcuk Samli
Posts: 3561
Joined: Sat Jan 15, 2005 11:06 pm
Location: Izmir

Post by Selcuk Samli »

Gecen hafta Bulent Tulun'un bir tv programinda Song'un yasi ve sagligi ile ilgili soyledikleri(ben dinlemedim gazetelerden okudum) konusunda hicbir aciklama gelmedi.Ne kulup doktorlarindan,ne Song'dan,ne de menecerinden.Her hafta gidecegine dair haberler cikiyor,o konuda da resmi bir aciklama yok.

Son 5 senede GS'a transfer olan yabanci oyunculari dusunuyorumda,en iyileri Ribery ve Song'du.Ribery gitti,Song da gidecek gibi gozukuyor.Daha iyi oyuncular bulup transfer etseniz ne fark edecek,onlar da gider...
25-2025

nefvakfi.org
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Bülent Ünder CINE5'te. Geçen sene görev bana bıraktırıldı dedi. Ayrılırken ne yöneticilerle nede Gerets'le konuşmuş. Genel Müdürle 5 dakika konuştum dedi, heralde II. Adnan'ı kastediyor.
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Suat Kaya'nın hedefi Aslan


Image
Türk Telekom Lig A'nın 10. haftasında 6 puanla teslim aldığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 41 puanla Play Off kovalayan takım duruma getiren teknik direktör Suat Kaya, başarısının sırrını futbolcularını çocukları kadar sevmek olarak açıkladı. Kaya, hedefinin önce Galatasaray'a teknik direktör olmak, ardından da Milli Takım ve Avrupa'da büyük takımları çalıştırmak olduğunu vurguladı.

Göreve geldiğinde birçok çevrenin Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u kümeden düşmesi kesinleşen, "Fişi çekilecek" bir takım olarak gördüğünü anımsatan Kaya, "Ben takımı devraldığımda 6 puanla 18. sıradaydık. İlk yarıyı 15. sırada 16 puanla tamamladık. İkinci yarıda ise 15 karşılaşmada hiç yenilmeden 41 puanla Play Off kovalar duruma ulaştık" dedi.

Galatasaray gibi büyük bir camiada futbol oynadığını, buradan da büyük camianının alt yapısında antrenörlüğe başladığını vurgulayan Kaya, bu nedenle fazla zorlukla karşılaşmadığını anlattı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un yaş ortalamasının 19.5 olduğuna işaret eden Kaya sözlerini şöyle sürdürdü: "Askerlik yapan futbolcum yok. Hepsi okuyorlar. Takım olmak, takımdaşlığı yaratmak, arkadaşlığı üst seviyelere çekmek bizlere inandırmak zor olmadı.

Onların önündeki en büyük örneklerden bir tanesiydim zaten. Onlar da söylediklerimize kanaat getirdiler. Bir kulaklarından girip, birinden çıkmadı. Her şeye ayak uydurdular. O günlerden bugünlere geldik. Ben iki çocuk babasıyım, onların da çoğu aşağı yukarı çocuğum yaşında."

FORMA HAVADA

Tüm futbolcularına aynı mesafede olmaya özen gösterdiğini ifade eden Suat Kaya, kendisinin de büyüklerinden bunu öğrendiğini ifade ederek, "Hepsine aynı sevgiyi vermek zorundayım. Yani forma sadece benim elimde duruyor. 6 gün boyunca çalışan, hakeden futbolcu, teri daha fazla akan fubolcu zaten formayı alıyor" dedi.

Futbolcularının güzel uyumlu bir çalışma içinde olduğunu kaydeden Kaya, "Onlara fedarakarlık yapmaları gerektiğini, acı çekmeden başarının gelmeyeceğini söyledim. Çok fazla maç toplantılarından bıkmış bir insan olarak bunları futbolcuyu sıkmadan anlattım. Bana verecekleri zaten her gün

1,5 saat mesai. Tek istediğim şey yüzümü kızartacak şekilde karşımıza çıkmamaları. En büyük hayalimiz, ligde kaldıktan sonra şampiyon olduğumuzu ilan etmekti. Ligde kaldık. Matematiksel olarak da ligde kaldık. İnsan hayal eder, ama şu an o kanala girdik. Play-Off oynayacağımız her tarafımızı sardı" diye konuştu.

ÖNCE GALATASARAY

Her insanın bir hedefi olduğunu ve hedefsiz yaşamanın bir anlamı olmadığını ifade eden Kaya, kendisinin de yıllarca giydiği Galatasaray'ın başına geçmeyi hedeflediğini vurgulayarak şunları söyledi:

"Ben buraya geldiğimde çoğu insan kendimi riske attığımı, antrenörlüğün başlangıcında böyle bir şeyin olumsuz bir şekilde yansıyabileceğini söyledi.

Ama sayfayı ters çevirdiğinizde lider bir takım olmak daha büyük bir riskti.

Ben sonuncu bir takımı aldım. İhtiyacı olan insanlar gerçekten gönülden istediler bunu. Bana inanan ve kariyeri çok iyi olan insanlarla taşın altına hep beraber elimizi soktuk. Biz de başarılı olduk. Bundan sonraki hedefimizi zamanla herkes görecektir. Her Galatasaraylı futbolcu gibi ben de tekrar yuvaya dönmek için elimden geleni yapacağım. Orada da sınırlı kalmayacak.

Belki bu milli takımda herhangi bir yerde görev almak için elimden geleni yapacağım. Ben sevgiye çok inanan bir insanım. Her şeyin üstesinden gelebileceğine inanan bir insanım."
Selcuk Samli
Posts: 3561
Joined: Sat Jan 15, 2005 11:06 pm
Location: Izmir

Post by Selcuk Samli »

Leeds United 3. Lig’e düştü

Galatasaray'ın 99-00 sezonunda elediği ve gerilimli zamanlar geçirdiği Leeds United artık 3. lig'de


01.05.2007

İNGİLTERE’NİN köklü takımlarından Leeds United 3. lige düştü. Sahasında Ipswich Town’la 1-1 berabere kalarak tarihinde ilk defa Division 1’e düşen Leeds, 6 sene önce Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale heyecanı yaşamıştı. Bitime 1 hafta kala, 21. Hull City’nin 3 puan ve 9 averaj gerisinde kalan Leeds United tarihinin en kötü dönemini geçiriyor.


www.vatanim.com.tr

Leeds United gibi bir kulup yonetimlerinin yaptigi mali ve idari hatalarin bedelini odemege devam ediyor.GS'in her kurusunu 10 defa dusunup harcamaliyiz.Yapilan her harcamanin kaynagi belli olmali.Giderler gelirleri asmamali.
25-2025

nefvakfi.org
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Devler Ligi maçları Ali Sami Yen'de
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Şampiyonlar Ligi'ne katılmaları durumunda maçlarını Ali Sami Yen Stadı'nda oynayacaklarını belirtti. Canaydın, "Şampiyonlar Lig'ne kalırsak, maçlarımız Ali Sami Yen Stadı'nda gerçekleştirilecek. Stadımızı UEFA kriterlerine göre onaracağız. İki sene sonra da yeni stadımıza gideceğiz. Olimpiyat Stadı'nda hem takımımız hem de taraftarlarımız çok sıkıntı çekti. Aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyoruz" diye konuştu.

Küfür serbest..:D
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

http://www.canaydinistifa.com seklinde bir girisim var. asy.net'de gordum. ayrica yarin Pasfotomac'ta ilan verilerek istifa cagrisi yapilacakmis.

http://www.canaydinistifa.com/index.htm 'den isim verilerek bildirinin altina imza atilabiliyor.

http://www.fotomac.com.tr/gal108.html
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Ne kadar dogru bir haber bilmiyorum ama insallah aday olur.
Çelik gibi aday!
Galatasaray'ın eski yöneticisi Adnan Öztürk, 2008 marttaki kongrede başkanlığa adaylığını koymaya hazırlanıyor. Arcelor - Mittal'ın en önemli isimlerinden olan Öztürk, dünya çelik devi şirketi kulübe sponsor yapmayı planlıyor
HALİL ÖZER

Image

Ribery'nin Galatasaray'a transferini sağlayan sarı - kırmızılı kulübün eski yönetim kurulu üyesi Adnan Öztürk'ün, 2008 mart ayında yapılacak kongre için kolları sıvadığı ve hazırladığı kalkınma planıyla başkanlığa adaylığını koyacağı ortaya çıktı.
Öztürk isminin camiada çok olumlu karşılandığı belirtilirken, destekçilerinin de giderek artmaya başladığı belirtildi. Planlarıyla ilgili şu an için açıklama yapmaktan kaçınan Adnan Öztürk'ün, camianın ileri gelen isimleriyle şimdiden temaslara başladığı vurgulandı. Henüz kimseden olumsuz yanıt almayan Öztürk'ün çalışmalarını daha da hızlandırması bekleniyor.

Şirketi ikna etti
Dünya çelik devi Arcelor - Mittal'ın önemli isimlerinden birisi olan Adnan Öztürk; birçok Kuzey Afrika ülkesi, Ortadoğu ve Türki cumhuriyetlerin bir kısmının sorumluluğunu şirket adına üzerinde taşıyor.
Bu ülkelerin şirket adına CEO'su pozisyonunda olan Öztürk, elindeki bu fırsatı Galatasaray için kullanmayı planlıyor. Yıllık bilançosu 100 milyar euro olan ve futbola sponsor olarak girme kararı alan Arcelor - Mittal, Adnan Öztürk'ün isteğiyle Galatasaray'ı da seçmiş durumda.
Projelerini bu plan üzerine oturtan Öztürk'ün, Özhan Canaydın yönetiminden bile bazı üyelerin desteğini aldığı konuşuluyor. Açıklama yapmak için bir süre daha bekleme düşüncesinde olan Adnan Öztürk'ün, sonbaharda, 2008 mart ayında yapılacak kongre için adaylığını resmen açıklacağı ifade edildi.
Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Tolga Girici wrote:http://www.canaydinistifa.com seklinde bir girisim var.
Kim idare ediyor bu girisimi, kimler emek veriyor o yonde, hic fikrim yok ama, bu kadar ciddi bir ise girismisler madem, ya hepten isimlerini acikederek sahiplenselerdi, ya da, bir isim one cikmasin gibi bir tasa varsa mesela, hepten gizleselerdi ya domain/alan adi kayitlarindaki bilgilerini (artik bunun yolu her registrar'da var) :
GoDaddy Whois Serveri wrote:Registrant:
galatasaray

galatasaray
istanbul, 34000
Turkey

Registered through: GoDaddy.com, Inc. (http://www.godaddy.com)
Domain Name: CANAYDINISTIFA.COM
Created on: 09-Apr-07
Expires on: 09-Apr-08
Last Updated on:

Administrative Contact:
galatasaray, galatasaray ggalatasaray@yahoo.com
galatasaray
galatasaray
istanbul, 34000
Turkey
905322222222

Technical Contact:
galatasaray, galatasaray ggalatasaray@yahoo.com
galatasaray
galatasaray
istanbul, 34000
Turkey
905322222222

Domain servers in listed order:
NS1.OSERVERS.COM
NS2.OSERVERS.COM
***
Tolga Girici wrote:Ne kadar dogru bir haber bilmiyorum ama insallah aday olur.
LigTV'nin GS muhabiri Bahri Havadir'in yazisini buraya gectiginde benim de oyle bir aday varligindan/soylentisinden haberim olmustu. Yine bu konuda yazmaya da devam etmis ama, "anca Canaydin'i terletir, yine de secilemez" anlamina gelecek seyler demis. Gerci, iki taraf olasiliga da, bir dolu sartlar ekleyip, yanilmasi gayet zor bir hale getirmis fikirlerini ama... yazilarinin link'ini geceyim dedim...
Özgür
Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Post by Alpay Dedeoglu »

Adnan Ozturk ayni zamanda Sinan Kalpakçioglunun belalisi.
Disariya haber ucurdugunu iddia ettigi SK'nin GS'den uzaklasmasini
sart kosmustu. Gerci tam basaramadi ama bircok seyin baslangici oldu.

Eger Demir-Celikte sektorunde calistigim zamanlardan aklimda dogru kaldiysa , yirtici ve zor bir insan olarak biliniyor.
Bazilari uzulecek ama oda liseli.
Ama kongrede secim mahallini kontrol etmek baska bir sey ve bunu OA
iyi yapiyor. Sirf kongre icin tecrübeli ekibini olusturup
calismasi lazim.

Yalniz Mittal kazara sponsor olursa GS'ye, Mittal Arena Ali Samiyen Stadı
falanda olursa Aziz Yildirim fena uzulur. Bakalim ekibi nasil?
NO ADNANS, NO CRY !!
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Bu sene kazara şampiyon olursak, hiçbir güç Özhan Canaydın beyefendiyi koltuğundan uzaklaştıramaz!
Can Baysan
Posts: 464
Joined: Fri Oct 07, 2005 1:22 am
Location: Ankara

Post by Can Baysan »

Ismail Gezer wrote:Bu sene kazara şampiyon olursak, hiçbir güç Özhan Canaydın beyefendiyi koltuğundan uzaklaştıramaz!
Olmazsak uzaklaştırılır mı?..
G.Saray'ın kader çizgisine kazık çakmış 50 muhteremden oluşan LİDAC'ın (Liseli Dinozor Ayetullah Cephesi) kafa kafaya verip kulübün başına yine Canaydın'ı atayacağı bu kadar kesinken, siz hangi kongreden, hangi demokrasiden, hangi "batıya açılan pencere"den sözediyorsunuz?
Liseli vardı ya ah o liseli...
Tan Erten
Posts: 1179
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:07 pm
Location: Istanbul

Post by Tan Erten »

Yahu arkadaşlar, gerçekten anlamiyorum. Ben de baskani cok basarili bulmuyorum (elindeki imkan ve sartlar ayrica tartisilir) ama merak ediyorum, diyelim ki yarin Canaydin gitti. Yerine kim gelecek? Sizin aklinizda birisi olabilir, ama o birisi acaba bu pozisyona talip mi?

Su an cogunluk tarafindan desteklenen, baskan olmaya hazir bir aday var da, Canaydin koltuga yapisti gitmiyor gibi bir izlenim cikiyor butun bu sikayetleri okuyunca. Dogrusu su ki Canaydin su an icin alternatifsiz. Bunun da suclusu kendisi degil.
Tan Erten
Post Reply