![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Bakin zilliyetin yanıtina ve aci aci gulun...
http://www.milliyet.com.tr/2007/03/06/spor/axspo03.html
Bu arada Canaydinzede yoneticilere Celal Gurcan'i da ekleyin...
Moderator: Staff
Milliyet wrote:Song: Gerets'e gösterdiğim reaksiyon yüzünden karım çok kızdı
Galatasaray’ın Kamerunlu futbolcusu Song, lig maçında teknik direktörü Erik Gerets’e gösterdiği reaksiyon yüzünden karısının kendisine çok kızdığını söyledi.
Song, "Four-four-two" dergisinin nisan sayısında yer alan röportajında, teknik direktör Gerets yüzünden karısının kendisine çok kızdığını belirterek, "Eve gittiğimde karım surat yaptı. ’Senin antrenörün o davranışı hak etmiyordu’ dedi. Benim öyle her gün bağıran çağıran bir tip olmadığımı da biliyor üstelik.
Ben o olaydan sonra bütün gece uyumadım. Erik Gerets özellikle saygı duyduğum, her şeyi konuştuğum, futbol hakkında, hayat hakkında sohbet ettiğim, şakalaştığım biri" diye konuştu.
"GEÇEN SENEDEN FARKIMIZ YOK"
Geçen sene son anlarda, dişleriyle, tırnaklarıyla çok maç kazandıklarını ifade eden Kamerunlu oyuncu, şunları söyledi:
"Bu sene tek fark bu. Yoksa ne takımda, ne oyuncularda, ne motivasyonda hiçbir fark yok, ama bugün herkes geçen seneden daha iyi olmamızı bekliyor.
İşlerin çetrefilleştiği nokta bu zaten. Çünkü üst seviyeye çıkan bir oyuncudan daha da fazlası beklenir, biraz formsuz olsa hemen göze batar. Bu sene, geçen sezon bizi o kadar ciddiye almayan takımlar karşımıza başka bir motivasyonla çıkıyorlar. Yoksa bizdeki takım ruhu, kazanma arzusu, şampiyon olma isteği hepsi aynı. Savaşmıyor değiliz, istemiyor değiliz, oynamıyor değiliz, ama şampiyon olduğumuz için insanlar her maçımızı kazanmamız gerektiğini düşünüyor sanki.
Zirveye çıkmaktan çok zirvede kalabilmek zordur zaten."
"BİR MEKTUP YAZDIM HAYATIM DEĞİŞTİ"
Milli takıma ilk seçildiğinde çok genç olduğunu anlatan Song, "Fransa’da kamp yapıyorduk. Kamerun’a dönmek istemedim. Fransa’da birinci ve ikinci ligdeki bütün kulüplere mektup gönderdim. Çoğuna cevap bile gelmedi. Metz’e de mektup gitmişti. Benim şansım teknik direktör Joel Müller’in mektubu şahsen görmüş olması oldu. Müller bu tarz çok mektup aldığı için başlangıçta inanmamış, ama sonra takımdaki Kamerunlu kaleci Jacques Songo’ya sormaktan bir zarar gelmeyeceğini düşünerek Jacques’a beni tanıyıp tanımadığını sormuş. O beni tanıdığını ve milli takımda en umut veren gençlerden biri olduğumu söyleyince kampa geldi, Metz ile kontrat imzaladım" diye konuştu.
Song, Galatasaray’a imza atmadan önce ise sarı-kırmızılı takımın o dönemdeki teknik direktörü Hagi ile konuşmak istediğini, kendisine ihtiyacı duyanın onun olup olmadığını öğrenmeye çalıştığını söyledi.
Kamerun’da kendisine "Abi" dendiğini vurgulayan sarı-kırmızılı oyuncu, "Şimdilerde bir de ’Şef’ demeye başladılar. Çünkü 12 seneden fazla zamandır milli takımdayım. Takımın en çok milli olan oyuncularından biriyim. Sadece Kamerun’un değil, bütün Afrika’nın en çok milli olmuş futbolcularından biriyim ve sadece 30 yaşındayım. Ama o kadar uzun süredir oradayım ki çoğu kişi beni daha yaşlı sanıyor, 40 yaşında olduğumu düşünenler var" diyerek sözlerini tamamladı.
Haberin yazili hali/tumu de burda.Gerets: ''Öncelikli hedef ikincilik''
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, ligde öncelikli olarak ikinci sırayı hedeflediklerini, şartların uygun gitmesi durumunda şampiyonluğu hedefleyip kovalayacaklarını söyledi.
http://video.ajansspor.com/seyret?v=GBE ... GRWg&blm=1
Ah Ozgur ah ben de haberi gorunce bir anda heyecanlandiydim. Ama Ronald Koeman da PSV'den ayrilabilir. Ilk yarida 11 puan ondeyken, geriye dusup mucizevi bir sekilde sampiyon olunca kulup yonetimi bozuk atmis. Koeman da takimla beraber sampiyonluk kutlamalarina katilmamis, yonetimin destek gostermemesine sitem etmis.Ozgur Huseyinoglu wrote:
TD'lerden bahsederken, Ozan'in favorilerden Koeman'le ilgili haber de gozume carpmisti diyecektim ama, Erwin ve de Ronald'i karistirmisim...Erwin Feyenoord'dan istifa etmis, ligde 7. olunca. Ronald'in PSV'si ise, rakibine lutfettigi sampiyonlugu, onlarin da ayni naziklikle karsilik vermesi uzerine geri almis.
Bize karsi oynadiklari iki macta da hadlerini bilerek oynamislardi. Hatta savunma oyunculari duzgun uzaklastirabilecekleri toplari riske girmemek icin taca atiyorlardi surekli. Futbolcularina baktigimizda da bizden belirgin bir artilari yoktu. Bir tek Kone parliyordu aralarinda. Ona ragmen disiplinli oynayarak bizi rahat gecmislerdi. Yonetim gizlice yoklasa iyi olur. Adnan Sezgin Brezilya'da futbolcu aramak yerine once iyi bir teknik direktor arasa keske. Ama gordugum kadariyla bizimkilerin teknik direktor konusunda ciddi bir arayisi yok. Seneye de Gerets kalici gibi.Ozan Ersoy wrote: Su anda GS'in basinda gormek isteyecegim isimlerin basinda geliyor. Ajax'la CLde kupa tarihinin en genc takimiyla yari final oynadi. Sonra gitti guneye sicak ulkeye Portekiz'e, Benfica'ya CL'de ceyrek final oynatti. Bu sene de PSV'ye ceyrek final oynatti. Uc ayri takimla CL'de basari. Avrupa kupalarinin onun icin ayri bir onemi var. Saglam kontrollu oynatir. Yeri gelince haddini bilir, rakibi iyi analiz eder. Hic bir zaman panik olmaz.
Ozan Ersoy
Şubat'ın 27'sinde bunları yazmıştım. Bugünkü durum ise sabah gazetesinde özetlenmişMehmet Gorgen wrote:Bence sözleşme uzatılması olayı biraz kandırmaca gibi.
Sezon sonunda başarısız olursa(2. cilik başarısızlıktır diyecekler) tazminat verip gönderirler. Sezon sonunda bedava gideceğine para verelim de gitsin diye dahiyane fikir bulmuşlar gibime geliyor. Ne de olsa bizde tazminata verecek para çok ya.. Sevgili Ali Gürsel bey'in dediği gibi bunların yaptıklarını akıl ve mantıkla açıklamak mümkün değil. kulübü kötü değil çok kötü yönetiyorlar.
Sezon sonunda haklı çıkmamayı ümit ederim.