Transfer Gündemi- 2007

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Locked
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Fevzi Lig TV'ye konusmus, memleketi Biga'dayken. Yonetimin yeni kaleci aramasina gerek yok, Aykut ve ben varken kale emin ellerde demis. Eger yeni bir transfer yapilirsa baska takima gitmek isterim demis.
Ozan Kaya
Posts: 535
Joined: Wed Sep 08, 2004 10:56 pm
Location: San Diego, CA

Post by Ozan Kaya »

Linderoth haberi dogruysa, hayirli olsun derim,
Tecrubeli futbolcu. :D
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Aslan Linderoth'u bitirdi
Sarı-kırmızılılar, 3.5 milyon Euro’ya bonservisini aldığı yıldıza yıllık 1 milyon Euro ödeyecek, sıra Lincolnde.

G.SARAY’DA hareket başladı, anlaşma sağlanan ilk isim Linderoth oldu. Uzun süredir Avrupa pazarında oyuncu arayan, Mondragon, Inamoto ve İliç gibi isimleri yollayan sarı-kırmızılılar ilk takviyeyi orta sahaya yaptı. Juninho’nun adının geçmesiyle büyük bir heyecana kapılan ancak bu oyuncuda hayâl kırıklığına uğrayan Cimbom, Kopenhag’ta forma giyen 1979 doğumlu İsveçli orta saha oyuncusu Linderoth’un işini bitirdi. Kulübüyle yapılan pazarlıklar sonucunda Linderoth’un bonservisi için 3.5 milyon Euro’ya el sıkışıldı.

ASLAN’I TERCİH ETTİ

YILDIZ oyuncuya ise yıllık 1 milyon Euro verileceği öğrenildi. Geçen sezon da G.Saray’ın gündemine gelen ancak ekonomik şartlar nedeniyle Inamoto da karar kılan Aslan 1 sezon gecikmeli de olsa Linderoth hayâlini gerçekleştirmiş oldu. Marsilya Kulübü’nün de istediği Linderoth’un sarı-kırmızılı kulübünü tercih etmesi yönetimi sevindirdi.

LİNCOLN DA YOLDA

YÖNETİM, transferde resmi imzayı attırmadan oyuncu açıklamamaya özen gösterirken Alman ekibi Schalke’de forma giyen Lincoln konusunda da önemli adımlar atıldığı öğrenildi. Brezilyalı yıldız ile yıllığı 3.5 milyon dolara prensipte anlaşma sağlandığı ve kulübü Schalke’yle sıkı pazarlıklar yapıldığı ifade edildi. Başkan Özhan Canaydın’ın çok iyi ilişkiler halinde olduğu Alman kulübünün başkanı Rehberg’le görüşmelerin devam ettiği Cimbom’un yıldız futbolcuyu renklerine bağlayabilmek için 6 milyon Euro’ya kadar çıktığı vurgulandı. Brezilyalı futbolcunun da Schalke 04 yetkililerine ayrılmak istemesini bildirmesi G.Saray’a her an imza atabileceği yorumlarına neden oldu.

Yurt dışında temaslarda bulunan başkan yardımcısı Adnan Polat ile Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in bu ikilinin durumunu önümüzdeki haftaya kadar netleştirmesi ve İstanbul’a getirip imza attırması bekleniyor. Ezeli rakipleri F.Bahçe’nin Roberto Carlos’u almasıyla zorunlu olarak harekete geçen G.Saray’ın aynı ayarda olmasa bile onun kadar ses getirecek Lincoln gibi bir yıldızı renklerine bağlaması bekleniyor.

Haber: GÖKMEN ÖZDEMİR

Volkan 'Aslan' gibi
G.Saray, Antalyaspor’un sol kanat oyuncusuyla prensipte el sıkıştı. Görüşmeler sürerken Cimbom, 2 milyon dolara kadar çıktı

YABANCI pazarında sıkı çalışmalar içinde olan G.Saray yerli pazarında da boş durmuyor. Kayserisporlu Gökhan Ünal için görüşmeler devam ederken Antalyasyorlu Volkan Yaman bitti gibi görülüyor. A Milli Takım formasını ilk kez kritik Yunanistan maçında giyen ve performansıyla büyük kulüplerin dikkatini çeken Volkan’la sarı-kırmızılılar her konuda anlaşma sağlandı. Sözleşmesi devam eden oyuncunun G.Saray formasını giymesinde tek engel kulübü Antalyaspor...

KALLİ ÇOK İSTİYOR

KÜME düşen Akdeniz ekibi, birçok kulübün istediği oyuncularını ucuza vermek istemiyor. G.Saray kulübü ise Volkan’ın bonservisini almak için 2 milyon dolara kadar çıkıyor. Tarafların önümüzdeki günlerde son kez masaya oturup Volkan Yaman’ın transferini netleştireceği belirtiliyor. Yeni teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın Orhan Ak’a sıcak bakmaması nedeniyle Volkan’da ısrar edildiği belirtiliyor. Genç yeteneğin ise “Benden bir sorun yok. Önemli olan kulüplerin anlaşması. Eğer onlar uygun görürse seve seve gelirim” dediği belirtiliyor.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Linderoth kimdir, nedir, necidir bilmem ama Volkan alınırsa sevinirim!
Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Farklı haber sitelerinde Linderoth transferinin tamamlandıgı yazılmıs. Bu elemana, Gorgen nin gectigi gibi 3.5 milyon Euro bonservis verildi ise uzulurum. Belhadj Lyon a 3.2 Euro ya gitti. Bizim haliyle cok ustunde bir rakam onermemiz lazımdı; ben bu oyuncuya degerdi diyorum.

Linderoth 2006 Isvec Milli takımında duran topları arka ve on direge ortalayan, cok kosan ve ara sıra kaleye sut ceken, disiplinli bir oyuncu izlenimi verdi. Ben hala bizdeki Mehmet lerin bu oyuncudan cok daha teknik ve en azından bu oyuncu kadar devamlılıgı olacagını dusunuyorum.

Bonservisi elinde olan oyuncular icinde Zenden e para kıyılır.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

LigTV'de simdi Fla$ diye gectiler, Tuncay yilligi 2.2 milyon pound'a (~4.34M USD) 4 yillik anlasma yapmis Middlesbrough ile!

Rakibin gucten dusmesi, ve de milli takim icin yurtdisi tecrubesi olan oyuncu sayimizin artmasi acisindan olumlu sanki. 4 yildan daha kisa yapabilse sanki daha iyi olurdu ama kendisi acisindan, nihai hedefi olan buyuk takimlarin 1-2 yil icinde almasi daha kolay olurdu herhalde. Emre'nin de gerci Newcastle ile olan anlasmasi uzun sureli idi sanirsam. Millette maaslari geciktirme dertleri olmadigi icin, uzun uzun imzalatabiliyorlar rahatca tabii!! :) (derken... simdi biraz daha detay verdiler, anlasmasinda ozel madde varmis, 5M GBP getiren alabilecekmis ilk yil sonunda)...
Özgür
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

VE TUNCAY ŞANLI F.BAHÇE'DEN AYRILDI!..


Hangi takımla anlaşacağı merak konusu olan ve günlerdir gündemden düşmeyen Fenerbahçeli Tuncay Şanlı'nın yeni takımını herkesten önce Maraton.Com.Tr açıklıyor.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve sarı lacivertli yönetimle yaptığı görüşmede yeniden anlaşma yapmaya yanaşmayan Tuncay Şanlı, İngiltere'nin Middlesbrough takımı ile anlaştı.

İngiliz takımıyla 4 yıllık sözleşme imzalayan yıldız oyuncu, yıllık 2 milyon 200 bin pound alacak.

Bu arada Tuncay'ın Middlesbrough'ya transfer olmasında öncü olan kişinin Anelka'nın menajeri olduğu öğrenildi.

Öte yandan İngiliz basınında çıkan haberlere göre Middlesbrough'nun Başkanı Keith Lamb'ın sarı lacivertli oyuncuya imza attırmak için İstanbul'a geleceği de iddia edildi.
Tuncay gayet iyi paraya uygun bir takima gidiyor. Banko oynar diye umuyorum. Ayni ciddiyeti surdururse adini kisa zamanda duyurur.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Mahmut Uslu'nun dediği gibi gerçekten Tuncay'ın beyni yıkanmış!

Yaklaşık 3.1 milyon euro var burda. Fenerin bundan 600 bin euro daha fazla teklif ettiğine inanmam!

Paşa sıpası Uslu'nun başlattığı Tuncay'ı karalama kampanyasına hız verir, taraftarın gözünden düşürürler..
Ozgur Huseyinoglu wrote:LigTV'de simdi Fla$ diye gectiler, Tuncay yilligi 2.2 milyon pound'a (~4.34M USD) 4 yillik anlasma yapmis Middlesbrough ile!

.
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Ismail Gezer wrote: Paşa sıpası Uslu'nun başlattığı Tuncay'ı karalama kampanyasına hız verir, taraftarın gözünden düşürürler..
Ozgur Huseyinoglu wrote:LigTV'de simdi Fla$ diye gectiler, Tuncay yilligi 2.2 milyon pound'a (~4.34M USD) 4 yillik anlasma yapmis Middlesbrough ile!

.
Evet zaten Aziz Yildirim "Birmingham'a gidecek" dedigi zaman sasirmistim, MIddlesborough daha iyi ve taninmis bir takim, taraftari rahatlatmak icin manyel veriyorlar herhalde. Para da gayet iyi, pound dikkatimi cekmemisti, epey farkediyor.
Ozan Ersoy
Posts: 3764
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:18 am
Location: NC, USA

Post by Ozan Ersoy »

FB'ye cok buyuk hasar. Gittikten sonra anlayacaklar degerini. Fener'de ruh kalmadi Alpay'in dedigi gibi. Lejyonerlerden takim kurup, takimin ruhunu, omurgasini elde tutamazsan gidecegin yer bir yere kadardir. Geldiginden beri tesislerde yatip kalkan, cok calisan, fazla aleme dalmayan bir topcu.

Teknik acidan Tuncay takimin Aurelio ve Appiah'la en cok kosan oyuncusuydu. FB'de kosmayanlarin sayisi da cok oldugundan etkisi buyuk olacaktir. Kanat oynayabilen ama asil yeri forvet olan bir oyuncu. Iki ayagiyla da sut cekebiliyor, kafaya cikabiliyor ve yasi da 25. Cok buyuk hata. Ve de bes kurus bonservis alamadan gidiyor.

Simdi Tuncay'i tu kaka yapacaklardir. E tabii cocuk ister parasini. 34luk Carlosa 6 milyon dolar, gol atamayan Kezman'a 5 milyon dolar, yuruyen Alex'e 4-5 milyon dolar ver, o da ister en azindan bir 4 milyon dolar. Vermezsen de gider, ben olsam ben de giderim. Hakettigimi almam onemli aksi takdirde salak yerine konmus olurum.

Milli takim icin de iyi olacaktir.

Seneye lig cok iyi olacak ;)

Ozan Ersoy
Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Bir kere olsun su karsı taraftaki klup adam gibi tebrik etmegi ogrenebilse!

FB nin oyuncumuz Tuncay a, oyuncumuz Tuncay ın FB ye kazandırdıları vardır. Kendisine hizmetlerinden oturu tesekkur ediyor, bol sanslar diliyoruz. Bu kadar mı zordur bunu soyleyebilmek? Yok beyni yıkanmıs, beyni sulanmıs, vs.

Bence cok akıllı davrandı, Avrupa vizyonu ve misyonu olmayan bir takımdan tereyagından kıl ceker gibi kurtuldu. Umarım basarılı olur, ve sporcu olgunlugu ve terbiyesini Ingiltere de gerektigi gibi alır, pekistirir. Kadıkoy de kalsaydı bunların pek olmayacagını verilen demec ve soylemlerden anlayabiliriz.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Murat Biricik wrote:Bir kere olsun su karsı taraftaki klup adam gibi tebrik etmegi ogrenebilse!

FB nin oyuncumuz Tuncay a, oyuncumuz Tuncay ın FB ye kazandırdıları vardır. Kendisine hizmetlerinden oturu tesekkur ediyor, bol sanslar diliyoruz. Bu kadar mı zordur bunu soyleyebilmek? Yok beyni yıkanmıs, beyni sulanmıs, vs.
,,,.
Hooijdonk'a yaptiklari ortada. Adam bunlari ipten aldi idi o sene.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mehmet Marsan
Posts: 1946
Joined: Sun Oct 27, 2002 12:52 pm
Location: Washington D.C.

Post by Mehmet Marsan »

Tolga Girici wrote:
Ismail Gezer wrote: Paşa sıpası Uslu'nun başlattığı Tuncay'ı karalama kampanyasına hız verir, taraftarın gözünden düşürürler..
Ozgur Huseyinoglu wrote:LigTV'de simdi Fla$ diye gectiler, Tuncay yilligi 2.2 milyon pound'a (~4.34M USD) 4 yillik anlasma yapmis Middlesbrough ile!

.
Evet zaten Aziz Yildirim "Birmingham'a gidecek" dedigi zaman sasirmistim, MIddlesborough daha iyi ve taninmis bir takim, taraftari rahatlatmak icin manyel veriyorlar herhalde. Para da gayet iyi, pound dikkatimi cekmemisti, epey farkediyor.
Tercihler Birmingham ve Middlesborough ise iyi secim yapmis. Keske Bir Londra takimina gidebilseydi. Yabanci bir sitede Emre'ye yakin olmak istiyor diye yazmisti. Biraz Turkiye kaynakli haber gibime gelmisti. Belki dogrudur.

Middlesborough en onemli silahlarindan Viduka'yi Newcastle'a kaptirdi. Umarim Tuncay sola sikisip kalmaz Forvete oynama firsati yakalar. Zaten o bolgede Ingiliz milli Downing oynuyor.
Ozan Kaya
Posts: 535
Joined: Wed Sep 08, 2004 10:56 pm
Location: San Diego, CA

Post by Ozan Kaya »

Hadi hayirlisi. Insallah orda basarili olur. :D
Savas Macun
Posts: 845
Joined: Wed Apr 07, 2004 9:46 pm
Location: Dubai
Contact:

Post by Savas Macun »

Beklenen gercekleshmis sonunda.Hayirli ugurlu olsun.

Yillardir manager'i ile planlayip ulasmak istedikleri noktada atilmis buyuk bir adim bu.Bundan sonrasi artik kendisine kalmis.Iki yil icersinde basarili olursa ondan sonra atlayacagi takimlar 1.sinif takimlar olur.

5 yildir oynuyordu bizde, bu sure icinde 3 sampiyonluk kazandik ve hepsinde cok katkisi olan bir oyuncuydu.Bugun geldigi durumu bence Daum'a borcludur.Herkesin cok elestirdigi, yanlis dedigi yerde oynatarak ona futbolun iki yonun ogretti.Bugun Tuncay'in savunma yonu olmasa Ingiltere'ye gidemezdi.

FB adina uzuldum ama Tuncay adina sevindim, insallah basarili olur da bizlerde gurur duyariz kendisiyle.

Tuncay'in bunu para icin yaptigini dusunmuyorum kesinlikle.2.2 Mio GBP cok gozuksede realitede bu rakamin netini bulmak icin tahmin ediyorum 35% dusmek lazim.Bu rakam da 2.8 mio usd eder.

Herkesin bir fiyati var,pazari var.Tuncay'a bugun pazar yaratan FB'dir, onun futboluna ve pazarina arti getiren FB'dir.Ancak Alex'i Alex veya Carlos'u Carlos yapan FB degildir.Bunlar hazir mamul ve fiyatlari belli.

...ki FB Turkiye standartlari uzerinde futbolcusuna fazlasiyla parasini veriyor diye dusunuyorum.Oyle olmasaydi Alex,Tuncay,Deniz,Mehmet Yozgatli ve gecen sene Aurelio gibi oyunculari kaparlardi Turkiye'de.Halbuki bu adamlarla sezon bitene kadar anlasma yapilmadi.Alex bosta, Yozgatli bosta(Schalke'ye gidiyor), Deniz bostaydi imzaladi.

Tuncay'in gitmesi kendi tercihidir, buna da saygi duyulmali ve kimse kimseyi suclamamali.

FB'nin de oturup aglayacak hali yok, Tuncay gider Roberto Carlos gelir.Boyle bir sirkulasyonu sagladiktan sonra oturup cok da fazla dusunmemek lazim.

Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
Locked