Transfer Gündemi- 2007

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Locked
Ozan Kaya
Posts: 535
Joined: Wed Sep 08, 2004 10:56 pm
Location: San Diego, CA

VOLKAN YAMAN G.SARAY'DA!..

Post by Ozan Kaya »

Galatasaray, Kayseri Erciyessporlu Orkun Uşak'tan sonra Antalyasporlu Volkan Yaman ile de anlaşmaya vardı. Geçen sezon Antalyaspor'da gösterdiği başarılı performansla üç büyüklerin transfer listesine giren Volkan gelecek sezon sarı kırmızılı formayı giyecek.

Galatasaray ile Antalyaspor arasında uzun süren pazarlık sonucunda bir milyon euro artı iki futbolcu karşılığında her iki takım yöneticileri anlaşmaya vardı.

Volkan'ı kadrosuna katan Galatasaray'ın bu hafta içinde de taraftarın sabırsızlıkla beklediği yıldız futbolcu Lincoln'ü İstanbul'a getireceği bildirildi
Maraton'un Haberi
Ozan Kaya
Posts: 535
Joined: Wed Sep 08, 2004 10:56 pm
Location: San Diego, CA

Post by Ozan Kaya »

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Ozan Ersoy wrote: Evet evet siz yazdikca ben de yazacagim. Su Jardel'i 16 milyona alip helikopterle indiren sessiz sedasiz is bitiren vizyon sahipleri degil mi? Serkan Aykut'a 8 milyon, Bulent Akin'a 7 milyon veren, Bruno gibi cok ise yarayan transferleri yapanlar.
...
Jardel Uzan'in hediyesi idi. Ba$kan yapalim seni diye agzina bir parmak bal caldilardi. O da bu gaz ile GS'ya reklam meklam ayagina hibe ile Jardel'in alinmasinda buyuk rol oynadi idi. Polat yuzbin dolarla kurtuldu. Ben o zaman Turkiyede idim tatil filan ayagina. Uzan top gibi patliyordu Turkiyede Telsim ile. Bir ak$am biri onune alip bununla sohbet etti TV'de. Atlatti idi ne kadar GS'a ba$kan olmak istedigini ve bunun icinde hicbir imkandan kacinmayacagni falan filan. Garibim yil sayiyordu ba$kan olabilmek icin. Galiba uye olduktan sonra bir 5 sene filan mi ne gecmesi gerekiyormu$. Faruk ile Cansun onu iyi kafeslemei$lerdi. Zaten kafalari bu i$e cok yaman cali$iyor. Eee gun ola devran done. E$ekten du$mu$ karpuza dondu. Yine Genc parti diye oturup kalkiyormu$. Birisi akil fikir verse bari.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Savas Macun
Posts: 845
Joined: Wed Apr 07, 2004 9:46 pm
Location: Dubai
Contact:

Post by Savas Macun »

Herkese Istanbul'dan selam.Kisi biraktik geldik ama burdaki sicaklar deli ediyor, geceleri uyumak bir dert.Bir de daha haziran'dayiz, temmuz nasil gecer bilemiyorum.Haftasonu birde col sicaklari geliyormus.


Ben yeni sezonu iple cekiyorum. Belki de uzun zamandir seyredemedigimiz guzel bir lig olabilir onumuzdeki sezon.GS cok akilli ve planli transferler yapiyor, BJK su RC kompleksinden kurtulup akli basina gelirse onlarda 1-2 tane iyi yabanci ile cok iddiali duruma gelebilir.

GS kaleyi halletti, orta sahasi tamam.Defansin gobegi ile oynamazsa eger iyi bir Santrafor ile cok iyi takim olur.Lincoln ve Rommedahl'in bittigini varsayarsak iyi bir sol bek ve 9 numara ile cok iyi 11 olustu.

Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
Davut Gerçekcioğlu
Posts: 138
Joined: Mon Jul 31, 2006 2:59 pm

Post by Davut Gerçekcioğlu »

Lincoln'e Zenit kancası!..
G.Sarayımızın uzun zamandır transfer etmek istediği Lincoln için Zenit kulübünün de devreye girdiği iddia edildi

Galatasaray, Alman Schalke takımında forma giyen Brezilyalı yıldız Lincoln'ün transferinde dev doğalgaz şirketi Gazprom'la karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz Ocak ayında Schalke ile 125 milyon euroluk ana sponsorluk anlaşması imzalayan Rus şirketi Gazprom'un yüzde 75 hissesine sahip olduğu Zenit Kulübü, sambacı için sürpriz bir şekilde devreye girdi.

Lincoln istemiyor

Gazprom'un, Schalke ile yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla Alman kulübüyle ortaklık kuran Zenit'in, Lincoln için 8 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği ortaya çıktı. Galatasaray'dan sambacı için 8 milyon euro bonservis isteyen Alman ekibinin, Zenit'ten gelen cazip öneri üzerine rotasını Rus ekibine çevirdiği vurgulandı.

Schalke'nin, Lincoln'ü 8 milyon euro karşılığında, Fatih Tekke'nin de top koşturduğu Zenit'e vermeye hazır olduğu, ancak Galatasaray'la kesin anlaşma sağlayan Brezilyalı futbolcunun, Rusya'ya gitmek istemediği kaydedildi. Alman ekibine mektup yazdığı ifade edilen Lincoln'ün, sarı-kırmızılı takımda forma giymek istediğini bildirdiği öğrenildi.


Kaynak: Milliyet

Bu işin suyu çıktı
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Alman basını da Lincoln transferiniTürk medyasına bakarak yapıyor.

dsf sporkanalı Lincoln transfer tamam mı? diye başlık attığı haberde referansı yine Türk medyası.
Lincoln change perfectly? Gelsenkirchen/Istanbul - the transfer of the Brazilian Spielmachers Lincoln of the FC Schalke 04 to the 14-maligen Turkish master Galatasaray Istanbul is obvious in dry cloths. Lincoln (l.), in the duel against Kruska, denied 83 BL plays for S04 like the newspaper "Milliyet" and further Turkish media reports, the club of the German coach Karl Heinz Feldkamp with Schalke on a transfer fee at a value of five million euro agreed. The king-blue did not confirm however so far the transfer of Lincoln to the Bosphorus. This message disclaimed however S04-Vorstand Josef Schnusenberg with Sport1.de immediately: "we had the last discussion with Galatasaray on Friday, since had I nothing more heard. It is not signed contract." Preliminary agreement signed in Turkey was reported that Lincoln, for whom the vice-master replaces originally eight million euro had required, already a preliminary agreement with Galatasaray signed and in the coming days in Istanbul will receive. The responsible persons of the Schalker had already signaled last to want to let the Brazilian pull. Schalke had originally offered an extension 2008 of the running out contract to Lincoln. But the 28-Jaehrige, the 2004 of the 1. FC Kaiserslautern came, forced a change into Turkey. Mueller talks plain language "if a player to play no longer here would like, then we are us all united that we should deliver it", had Mueller on the annual general meeting of the king-blue on Monday evening said. Thus table second of the season run off on the transfer market might become more active now. a "still another player" "we sufficient young players in the rear spar and" have getting, avowed Mueller. Above all the 18-jaehrige Mesut Oezil can become on view of the Schalker Spielmacher. "we will nevertheless become still active and still another player get", announced the manager

http://www.sport1.de/de/sport/artikel_1371241.html
Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Post by Kenan Atak »

CANAYDIN'DAN REKOR!..


G.Saray Başkanı, 2002’den beri 17 farklı ülkeden 24 yabancı futbolcuyu transfer ederek tarihi bir rekor kırdı

G.Saray Kulübü Başkanlığı’na 23 Mart 2002’de seçilen Özhan Canaydın, 5 yıllık sürede tam 24 yabancı getirerek ilginç bir rekor kırdı. Son olarak Cezayirli sağ bek Bouzid’i kadrosuna katan sarı-kırmızılı takımda Lincoln hariç Canaydın döneminde 17 farklı ülkeden tam 24 yabancı geldi. Cimbom, 1996-2001 yılları arasında 15 yabancı getirirken Canaydın ile aynı sürede bu rakamı neredeyse ikiye katladı.

Futbolda 3 olan yabancı sayısı 1998’de 4’e, 1999’da 5’e çıkartılırken sonraki 2 sezon da 6+2 kuralı uygulandı. Bu dönemde bir yıl başkanlık yapan Mehmet Cansun da 3’ü Jardel’e karşılık olarak 8 yabancı transer etmişti. 2002-03 sezonundan itibaren ise başkan Özhan Canaydın ile yabancı isim enflasyonu adeta tavan yaptı.

Bu sezon Linderoth ve Bouzid’i alan, Lincoln ile de Hagi’nin yerini doldurmak isteyen Canaydın, 5 Brezilyalı (Felipe, Christian, Pinto, Prates, Conceiçao) ile aradığını bulamadı. Arjantin’den Carrusca, Meksika’dan Almaguer başkanın Amerika’dan yaptığı diğer transferleriydi.

Canaydın ayrıca Japon İnamoto, İsrailli Revivo, Kamerunlu Song, Saidou, Senegalli Sarr, Cezayirli Bouzid’i Avrupa pazarı dışından getirdi. Frank de Boer, Heinz, İliç, Frank Ribery, Lukunku, Xaiver Canaydın’ın diğer flaş ama arızalı transferleri oldu.
--------------------------------------------------------------------------

Bu transferlerden GS ne kadar iceri girdi? Sirf 30 M Avro Ribery olayindan olasi kaybi GS'in. Kapusko 2.5 Milyon dolar, Kukunku 2.7 M dolar, Felipe 3.5 M dolar, Marek Kurek 2-2.5 Milyon dolar.....
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Post by Kenan Atak »

Bu arada Rommedahl söylentileri var. Acikcasi isterdim ama Danimarka basinina göre Olympiakos ve Rennes de devreye girmisler. Olympiakos hem Rommedahl hem Tomasson'u almak icin ugrasiyormus. http://www.dr.dk/Sporten/Fodbold/Int.fo ... 213217.htm
Eger Rommedahl'i alirlarsa Adnan Polat ve Fatih Göksen'e sapka cikaracgim bu yönetimde guvendigim yegane isimler zaten. Ama alabilecegimizi sanmiyorum Olympiakos'un elinden. Rommedahl Hasan Sas'tan kurtulmamiza vesile olur, son derece hizli oynayan bir oyuncu, arkasinda da Ugur olursa tipik bir alman-iskandinav ekolu izleriz. Keske olsa. Tomasson da begendigim oyuculardan.
Last edited by Kenan Atak on Thu Jun 21, 2007 3:33 pm, edited 1 time in total.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Davut Gerçekcioğlu wrote:Lincoln'e Zenit kancası!..
G.Sarayımızın uzun zamandır transfer etmek istediği Lincoln için Zenit kulübünün de devreye girdiği iddia edildi


Bu işin suyu çıktı
Bence Sergen'i alalim, su anda serbestmis, 2 ev 2 dukkan reddetmis buyuk takimda oynamak icin :) LIncoln serbest kalinca yine talip oluruz. :)
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Galatasaray Volkan Yaman için gün sayıyor !.. Sarı kırmızılılarda dün akşam ortaya çıkan “Volkan Yaman Galatasaray’da” iddiasının henüz tam anlamıyla gerçekleşmediği ama iki kulüp arasında bonservis pazarlığının sürdüğü ve anlaşmanın her an sağlanabileceği öğrenildi.



Konuyla ilgili olarak 3 cepheden de açıklamalar geldi.

CANAYDIN: “VOLKAN TAMAM, ANTALYA SIRADA”
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Volkan Yaman ile her konuda anlaştıklarını, Antalyaspor ile de anlaşmak üzere olduklarını söyledi. Radyospor’da Bülent Yüksel’e konuşan Canaydın “Transferler için çok çalışıyoruz. Anlaştığımız futbolcular dışında görüştüğümüz başka futbolcular da var. Önümüzdeki hafta transferlerin tamamını bitirmek istiyoruz. Volkan ile anlaştık kulübüyle anlaşma sağlak üzereyiz. Önümüzdeki hafta bütün transferlerin bittiğini açıklayacağız.” diye konuştu.

VOLKAN: “G.SARAY’A TABİİ Kİ GİDERİM”
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker de görüşmelerin sürdüğünü doğrularken, Volkan Yaman ise Galatasaray ile Antalyaspor’un anlaşmasını beklediğini söyleyerek “Herşey Antalyaspor’a bağlı” dedi.

Almanya’da sürdürdüğü tatili sırasında Ligtv.com.tr Haber Müdürü Erdem Erol’a konuşan Volkan Yaman, Galatasaray’a transferi konusunda “Daha netleşmiş birşey yok. Herşey Antalyaspor’a bağlı, onları bekliyoruz. Haftaya Antalya’ya gideceğim.” dedi.

Galatasarayla kesin olarak bir anlaşmaya varmadığını da söyleyen Volkan “Daha herşey kesin belli değil. Görüşmelerimiz oldu ama kesin netleşmiş birşey yok. Menajerim görüştü.” dedi.

Ancak genç futbolcunun sarı kırmızılı takımla henüz kesin anlaşmaya varmadığını söylemesine rağmen kulüplerin anlaşması durumunda Galatasaray’a gideceğini de kesin ve net bir dille söylemesi dikkat çekti. “Galatasaray kulübü Antalyaspor kulübüyle anlaşırsa o zaman giderim. Sonuçta 2 takımın menfaatlerine bakmak lazım. Antalyaspor futbolcusu olduğum için onlar okey derse giderim tabii, niye gitmeyeyim? Gitmem dersem yalan söylerim. Sonuçta biri Galatasaray biri Antalyaspor, biri Süper Lig diğeri 2. Lig.” diye konuştu.

Antalyaspor’a gönül borcu olduğunu belirten Volkan “Sonuçta Antalyaspor beni aldığı için bugünlere geldim. Volkan Antalyaspor’da Volkan oldu.” dedi.

Volkan ayrıca İstanbul takımları içerisinde de kendisini en çok isteyenin Galatasaray olduğunu, Beşiktaş’ın bir ara girişimde bulunup sonra ilgilenmediğini, Fenerbahçe’den ise bir hiç girişim olmadığını sözlerine ekledi.

Volkan sözlerini “Süper Ligde oynamam lazım. İstanbul takımı olması çok daha iyi olur.” diyerek tamamladı.
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Galatasaray are interested in taking Dennis Rommedahl from Charlton, according to club director Fatih Goksen.

Upon Charlton's relegation the Danish flyer made clear he had little interest in plying his trade in the Championship and it now looks as if the former PSV Eindhoven winger is ready to end his English sojourn.

Goksen has confirmed that he has engaged in preliminary discussions with Rommedahl's agent but it remains to be seen whether they can strike an accord with Charlton.

Should Rommedahl successfully complete a switch to Galatasaray then he will be joined in Turkey by fellow Scandinavian Tobias Linderoth, with the former Everton man having moved to the Istanbul-based club from FC Copenhagen.

"We are interested in Rommedahl but we have yet to reach any definite agreement. I don't want to go into details, but we have been in contact with Dennis Rommedahl's agent and have also spoken with his club," Goksen told 24timer.

"We think that Rommedahl would fit very well into our team - we need a player in his position and he has all the characteristics of a Galatasaray player."

http://home.skysports.com/list.aspx?hli ... p&channel=&
Ozan Ersoy
Posts: 3764
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:18 am
Location: NC, USA

Post by Ozan Ersoy »

Mehmet Gorgen wrote:
"We are interested in Rommedahl but we have yet to reach any definite agreement. I don't want to go into details, but we have been in contact with Dennis Rommedahl's agent and have also spoken with his club," Goksen told 24timer.

"We think that Rommedahl would fit very well into our team - we need a player in his position and he has all the characteristics of a Galatasaray player."

http://home.skysports.com/list.aspx?hli ... p&channel=&
Bu Fatih Goksen Kalli geldikten sonra aktif gorevinden istifa eden yonetici degil mi? Nasil GS adina gidip isler hallediyor?

Isime takilmayin arkadaslar bu transferi istemiyorum. Rommedahl taa PSV yillarindan beri dususte olan bir oyuncu. Hizlidir ama tazi veya cita misali. Bir iki depardan, kontrataktan sonra yorulur. Oyunun buyuk zamaninda kendini dinlendirir, saklanir. Savunma yonu hemen hemen yok gibidir.

PSV'den (Burayi duzeltiyorum MBorough'a gitti diye aklimda kalmis) Charlton'ya gittiginde sasirmistim, daha iyi bir kulube gidemedigine ama Ingiltere'deki performansini gorunce anladim. Orada da bir mac 3 gol atar, 10 mac yatardi. Orada da kume dusduler. Attigi attirdigi gollere bakin son 4-5 senede. Hasan Sas'in rakamlari daha iyidir toplamda. Zaten fiyati bonservisi bile bunu gosteriyor. Hasan Sas'i satmaya kalkin daha fazla para edecektir.

Kalli'nin takiminda yer alacagina inanmiyorum. Hizli mizli ama Kalli cogu mac yedek tutacaktir onu. Belki forvet olarak oynatir.

Ozan Ersoy
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Cemal Savas wrote:Alicigim,

Sanirim anlasamadiginiz konu basit. Siz Galatasarayin en kotu baskani ilan ettiginiz yonetimi savunmanin nedeni onu cok basarili buldugumuzdan degil, bu takimin daha oncede cok basarili yonetilmedigini hatirlatmak amac. Ben 1 puanla kumede kaldigimiz bir lig hatirliyorum, ben 14 sene sampiyon olamadigimiz donemide hatirliyorum. En kotu baskan tarifi sanirim goreceli.
FT, Milan yolunu tuttugunda Suren yonetimi ile agiz dalasina girdiginde yonetim hakkinda dusuncelerini, belese giden Emre ve Okan'in kendilerine yapilan saygisizligi anlatirken TV'den izledim.
Suren donemideki basarilarda kimin ne kadar payi oldugunu tartismak zor yalniz bildigim bu basarilarin GS'ye ekonomik getirisini gorebilmek cok zor olmasa gerek.
Bu takim basaridan basariya kosarken, senin tabirinle tarihinin en cok para kazandigi donemde tarihinin en agir borc batagina girdigi donemdir. Kupalar bir taraftan kazaniliyor, diyer taraftan icra memurlarini kulupte gormek olagan hale gelmisti. Futbolcular alacaklarini tahsil edemedikleri icin kampa girmiyordu.
Luce'nin 2.ci yilinda ilk devre sonunda FT'nin kapisini calip ters yuz olanlarida hatirliyorum. O, Luce o sene o saygisizliga ragmen CL'de gruptan cikarmisti bu takimi.

Istersen soyle bir dusun. Bir secim var. Bir tarafta, senin tabirinle tarihin en basarisiz yonetimi, diyer tarafta yenilikciler (buraya sonra donecegiz). Sayin Ozan'in dedigi gibi odun koysan mantiken secimi kazanmali ama olmuyor sence neden. Canaydin usta politikaci ? kongre uyeleri ihanet icinde ? yeni adaylar guvenilir olmamasi yani kulubu bunca borcun altina sokup ustune imzalarini kurtarmak amci ile $30M hisse senedi satip gidenler ?

Sence neden ???

Apsua Cemal
Sevgili Cemal,

Ilk once sana baska forumlarda girdigimiz iddialardan borclarimin temizlendigini saniyorum GS bu sene ilk ikiye giremeyince, ama yanlis hatirliyorsam ve borcluysam lutfen hatirlat.

Simdi su anlasamadigimiz noktaya gelelim, cunku bence yanlis yazmissin. Benim acimdan kim en kotu baskan cok onemli bir mesele degil, hatta manali bile degil. Amerikalilarin yuzyilin en iyi sporucsu, tum zamanlarin en kotu zarti, en bilmem ne zurtu merakini dunyaya yayilmasinin sonucunda bize de sirayet eden bir hastalik bu. Ben dahil bir suru insan kizginlikla Canaydin icin GS'in en kotu baskani falan demis olabilir ama cidden konusulan o degil. Tartismayi oraya cekmek bence mevzuyu saptirmak. Konu su: GS cok kotu yonetiliyor, boyle yonetilmeye devam ederse uzun yillar kotu durumda olacak.

Bu yukaridakiyle insan hemfikir olabilir, karsi olabilir ya da degistirerek yorumlar yapabilir. Ama benim acimdan konu buyken Suren'e, Cansun'a gitmek, bir puanla kumede kalmamiz, 14 sene sampiyon olmamiz falan tartismanin ozuyle alakali degil, cunku konu Canaydin'in GS'i iyi yonetip yonetmedigi.

Secimlerde neden baskasi secilmiyor bilmiyorum ama senin isaret ettigin sebep olmak zorunda degil. Basit bir ornek vereyim: George Bush isimli bir vatandas geldi ekibiyle dunyanin ortasina defi hacet etti, biz ve de cocuklarimiz ve muhtemelen onlarin cocuklari bu adamin icraatlerinin aci bedelini oduyoruz ve odeyecegiz. Adam dort sene bunu yapti, ardindan John Kerry diye bir adama karsi aday olup secim kazandi. Bana sorsan Bush'un karsisina da odun konulsa odunun bunu hakaret addetmesi gerekirdi, ama ne oldu, Bush kazandi. Bunun sebebi sence ne????

Karsisindaki aday Kerry'nin cok kotu olmasi mi? Hayir, bir suru yapisal etken var, sabaha kadar sayariz, ama herhalde cok az insan olayi Kerry'nin Bush'tan daha kotu baskan olacagin dusunululmesine baglar.

GS kongresinin Amerikan secmeninden daha aydin, daha sorumlu, daha bilincli falan oldugunu dusunmuyorum ben, sen dusunuyor musun?

Ayrica bu konuda neredeyse her postumda yazdigim ama kimsenin zahmet edip cevap vermedigi bir konu var. Gecmisi yeniden yazma yanilgisina karsi cok dikkatli olalim. Canaydin'i Suren'e bakarak, 14 sene ile karsilastirarak falan degil, kendi goreve gelirken verdigi vaatler ile degerlendirelim. Canaydin 2002 yilinda GS kongresinin karsisina cikip, klubun maddi yapisi bozuk, bana transfer ya da sportif basari degil bu durumu duzeltmem icin gorev vermenizi istiyorum deseydi, kimse bugun Canaydin'i elestirmekte hakli olmazdi, Marek, Kurek, Kapuska, Limonata diye. Ama 10 senede uc su kupa, bes bu kupa der, uc dunya yildizi der, sonra Inamoto, Carrusca yaparsan insanlar tepki gosterir, bence son derece hakli olarak. Ben Canaydin'i samimiyetsiz buluyorum, GS baskani olarak. Iyi giden seylerden pay alip, kotu gidenleri baskasina yukleme sevdasinda, ne taraftara ne kongreye durust degil, kendine dahi durust oldugundan emin degilim.

GS kongresi neden baskasina oy vermedigini bana degil kendine sorsun. Bush Kerry'den de Gore'dan cok daha kotu bir baskandi, ama seciliyor. GS eger gercekten Canaydin'dan daha iyi bir aday cikaramiyorsa bunu da dusunsun, ben dusunmeyeyim, kurum olarak dusunsun. Tipki Amerikalilarin uc-bes kaz kafalinin teknolojik agirlikli savas naralari ile uydurma sebeplerden cikarilmis bir savasta neredeyse 4000 olu, onbinlerce yarali verip (bir de ustune karsi taraftan yuzbinlerce insani oldurup, yaralayip, evsiz birakip bir ulke halkini kendilerine dusman etmeleri de cabasi) milyarlarca dolar harcadiktan sonra, ne yapalim, en iyisi Bushmus demek yerine siyasi sistemlerini sorgulamalari gerektigi gibi.

Ama herkese hakkaniyetle davranmaya calismak lazim. Bu seneki transferler iyi duruyor, iyi calisiyorlar. Kredisi Canaydin'a ait olmali. Bahsettigi projeleri de gerceklestirebilirse (ben supheliyim) onlarin da kredisi ona olur. Ama ondan otesi, tum zamanlarin en iyisi, kotusu falan bence gerceken anlamli tartisma konulari degil.

Yine yer harcadik bu konuyla, lutfen Lincoln'e donelim, kadro yapalim artik.

Ali
Hakan Bakircioglu
Posts: 494
Joined: Wed Oct 23, 2002 9:08 pm
Location: PA, USA

Post by Hakan Bakircioglu »

Volkan Yaman transferinde Antalya'ya verilmesi dusunulen oyuncular arasinda Cafercan ve Ferhat'in da adlari geciyor, tabii ne kadari dogru bilinmez. Acikcasi Volkan'in kalitesini tam bilemiyorum, ama eger bu genc oyuncularimizi bonservisleri ile vermeyi dusunuyorsak acaba deger mi? Ayrica yine adlari gecen Orhan Ak ve Cihan gibi futbolcularin, 2. Lig'de oynamak isteyeceklerini tahmin etmiyorum.

Hakan
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Hakan Bakircioglu wrote:... Acikcasi Volkan'in kalitesini tam bilemiyorum, ama eger bu genc oyuncularimizi bonservisleri ile vermeyi dusunuyorsak acaba deger mi? Ayrica yine adlari gecen Orhan Ak ve Cihan gibi futbolcularin, 2. Lig'de oynamak isteyeceklerini tahmin etmiyorum.

Hakan
Cihan ve Orhan Ak birinci ligde oynamayi hak ediyorlar mi diye de du$unseler iyi olur. Orhan Ak bu senenin yarisini sakat olarak gecirdi. Diger yarisinda da hali ortada idi. Kontratlarinda ikinci ligde oynayamam gibi bir madde olacagini sanmiyorum. Yeter ki Antalya GS'yin verdigi parayi onlara versin. bonservis'siz tipi$ tipi$ gitmeleri lazim. Bence Ferhat gayet rahatlikla verilebilir. Volkan Yaman ise milli takimda bile oynayabilecegini ispat etmi$ bir oyuncu. Ferhat ve Cafercan'in bu konuda ne gibi bir ozellikleri var. Hemen hemen bir hic. Tur$usunu mu kuracaklar. Cafercan bu sene kiralik degil mi idi.? Ne yapabildi? Duydunuz mu bir silkeleni$Ini. Kayseride bile dogru durust kendine yer bulamayan adamin GS A takiminda i$i ne? Ha sonra Orkun gibi saldigin e$ege esek yuku bonservis vereek almakta var i$in icinde. Adam gibi oturup du$unulecek konular bunlar. Bunu da yapacak teknik heyet. Ben bu kadar ovulen Ferhat'in da Gerets yuzunden telef oldugunu sanmiyorum. Adam bir FB macini kaldiramadi dupeduz.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Locked