22.HAFTA Konyaspor-Galatasaray 0-1 (Karan)
Moderator: Staff
-
Hakan Şükür 2 tane çok net pozisyonu kaçırdı ilk yarı. Biri kaleciyle göbekten karşı karşıya, diğeri de altıpastan bomboş kafa. Ayrıca başka bi pozisyonda vurduğu top "kalecinin kontrolünde" direkten döndü, dönen topa Servet iyi vuramadı kaleci çıkardı topu.
Saha çok buzlu, zor bir ikinci yarı olacak.
Ugur
Ugur
-
-
-
Bence de orada kaleci cok iyi kontrol etti durumu, biraz dikkat etmesen iceri girebilir o tip toplar, en dogrusunu yapip direge carpmasna musaade etti.Ugur Sahin wrote:Hakan Şükür 2 tane çok net pozisyonu kaçırdı ilk yarı. Biri kaleciyle göbekten karşı karşıya, diğeri de altıpastan bomboş kafa. Ayrıca başka bi pozisyonda vurduğu top "kalecinin kontrolünde" direkten döndü, dönen topa Servet iyi vuramadı kaleci çıkardı topu.
Ugur
Ugur Persembe gunu kesin yok. Bu mac nasil biterse bitsin bir yoneticimiz cikip su federasyon karari hakkinda bu adamlari yerin dibine batirmazsa yaziklar olsun.
Pardon, ben yonetimin kim oldugunu unutmusum, stad yaptiriyorlardi onlar.
Bu nasil bir rezalettir yahu...
Bu arada: Utandir beni Umit! Yine tekrarlayayim, Bouzid mi kim girecekse son dakikalarada girip Batista'yi sedye ile cikarsin disari. Bir daha ki mac rakip iki kere dusunur, hakemler isini yapmiyor iste, kartsiz gelmis bugun, gosteremiyor.
-
-
-
-
-
- Site Admin
-
Yav mac biteli ne oldu,
Lideriz 0 - 1
Arda Kasimpasa macinda cezali, iyi de oldu
Lincoln efendiyi oynarken goruruz
Belki Kasimpasa'yi tek basina yener
Topal oynar, bunyesi guclu
Ugur'un durumuna bakmak lazim, 2-3 hafta oynamazsa kotu
Gecmis olsun
Lideriz 0 - 1
Arda Kasimpasa macinda cezali, iyi de oldu
Lincoln efendiyi oynarken goruruz
Belki Kasimpasa'yi tek basina yener
Topal oynar, bunyesi guclu
Ugur'un durumuna bakmak lazim, 2-3 hafta oynamazsa kotu
Gecmis olsun
Last edited by Mehmet Gurdal Cetin on Mon Feb 18, 2008 4:05 pm, edited 1 time in total.
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
-
FENERASYON a kapak olsun en onemli deplasmanimizi hasarsiz atlattik. Bundan sonra l'gde oynayacagimiz maclarimiz Sivas haric ya Ist ya Ankara da.
Bu takim bu mucadele hirsi ile Almanya da yenilmeyecek gibi duruyor. Ben cok umitliyim!
Bu sahada futbol bu kadar oynanir. Aslanlari kucakliyoruz.
Bu takim bu mucadele hirsi ile Almanya da yenilmeyecek gibi duruyor. Ben cok umitliyim!
Bu sahada futbol bu kadar oynanir. Aslanlari kucakliyoruz.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
-
Muhtesem bir Umit Karan seyrettik. Tebrik ediyorum kendisini. Macin adamiydi. Siradaki gelsin...
Siradaki gelsin derken rakiplerden bahsetmiyorum. Hizaya gelen futbolcularimizdan bahsediyorum. Simdi sira Lincoln'e mi Sabri'ye mi yoksa Hasan Sas'a mi geldi?
Macin en kotu adami Hakan Sukur'du. Acik ara. Fersah fersah...
Ugur'a uzuldum, ciddi diyorlar durumu.
Ozan Ersoy
Siradaki gelsin derken rakiplerden bahsetmiyorum. Hizaya gelen futbolcularimizdan bahsediyorum. Simdi sira Lincoln'e mi Sabri'ye mi yoksa Hasan Sas'a mi geldi?
Macin en kotu adami Hakan Sukur'du. Acik ara. Fersah fersah...
Ugur'a uzuldum, ciddi diyorlar durumu.
Ozan Ersoy