Hiç üzülmüyorum. Maçtan önce fark yemekten korkuyordum, maç sonunda BBC spikerlerinin Türkiye'nin hak eden taraf olduğunu, daha iyi oynadığını söylediklerini duydum. Bu maçlarla birlikte artık oyuncularımız kendilerine daha fazla güvenecek, ve baskın olan arabesk havadan biraz daha kurtulacağız.
Üzülmüyorum çünkü basın-yayın ve siyasetçilerin de katkısıyla, her güzel şeyde yapıldığı gibi bunun da b.ku çıkartıldı.
"Ana haber" bültenlerinde ilk haber olarak futbolla başlayıp saatlerce futbol tartışıldığını duyuyorum. Daha 2-3 gün önce birer gün arayla iki askerimiz şehit oldu, haber sitelerinde ufacık bir şekilde verilip yüzlerce futbol, siyasi geyik, dedikodu "haber" arasında kaybolup gittiler. Yıl sonuna doğru tarihin en büyük ekonomik krize gireceğimiz söyleniyor ama basın-yayında ekonomi gibi asıl önemli konularla ilgili bilgilendirici haberler ve izlenceler hazırlama sorumluluğunu duyan kimse yok.
İşte böyle bir ortamda, yenildiğimize hiç üzülmüyorum.
Duruma ayrıca Galatasaray açısından baktığımda da umutlanıyorum. Servet, Arda, M. Topal, H. Balta'nın yanında Ayhan, E. Güngör'e sahip olduğumuz için seviniyorum. Akıllı kararlarla bu takıma kaliteli takviyeler yapabilirsek bugün yaşadığımız heyecanı yakın zamanda Aslantepe'de de yaşayabiliriz.