Futbol boyle. 100% pozisyonlar girmeyince maglup oluyorsun, kimse bu sut defansa carpip girdi diye gol yok demiycek.Murat Uludağ wrote:Olmasın böyle gol arkadaş bu ne ya. Galip mi geldik şimdi? Ne oldu yani? Gol yiyince mi aklımız başımıza gelecek sürekli? Neyse artık bu goller umarım Baros ve Lincoln'ü takıma adapte eder. bu deplasman da bu şekilde bir şans olur.
Bulent abinin Lincoln'le dalgasini anlamiyorum. O sut girmese bile bu mac iyi oynadi lincoln. Kac tane gol pozisyonu yaratti. Atamadi Baros ve Nonda. Barosun golundeki ortayi kesti. Artik Bu mac icin en azindan asmayin adami.
11 adam birlesmis bir takim olmus. 3 5 2 oynamis son yillarda ilk defa goruyorum. 11 sakat var. Sakatliklari FT ye yoranlar var. Hic sevmesemde onun hatasi oldugunu dusunmuyorum. Yuklediyse kondusyon milli takim maclari kazandi, arda o sayede 15 milyonluk adam oldu, sivas'a uc gol attigi icin degil. Ayrica bu takimda gecen senede sakatliklar vardi.
Sakatliklar bu takimin en buyuk sorunudur. Once o halledilmeli. Gerekiyorsa idmanlari kisin, maclarda yedek takimda oynayin. Ama once herkez saglam bir 0 dan baslayalim su ise.