Milliyetin haberi veris tarzi vede aptal fb yorumlarini falan gorunce
yuh diyorum, bir konu bu kadar anlasilmaz!!!
Bak anlatalim, Talu ister Arapla, ister Japonla, ister eskimo ile anlassin,
Galatasarayi baglayan birsey yok. Talu Türk ortagi ile TOKIye baglayici bir anlasma yapmis, yeni stadi yapip devlete verecek vede eski stadin yerine yaptigi ( mecidiyekoyun ortasi) gayrimenkul icinde 777 milyon dolar devlete birde kar payi verecek. Talu bu isi herhangi bir noktada birakirsa, cezai mueyyidesi var, hayatini karartirlar adamin. Yaptigi kisim kadari icin tek kurus alamadigi gibi, ihalede ondan sonra gelen firma biraktigi yerden devralir projeyi. Talu her caktigi civide ve de doktugu betonda bu ise daha cok gomuluyor. Ayrica yeni stadi bitirmeden para kazanacagi eski stadi bir an evvel yapip binalar dikme isine giremiyor. anladinizmi, avete capito ?? Simdi ister ihale yolsuzlugu davalari devam eden nihat ozdemir bir alt taseronun adamlarini ayartsin, ister basinda haberler uydurun, bu is oyle yada boyle bitiyor. Hem birde bakarsiniz Araplar 200-300 milyon dolar isim hakkida attirir , ikiz kuleyi dikemedik, bari burada adimiz olsun diye.
Stada gelince hergun onunden geciyorum, yaklasik en az %30-40 kismi yapilmis vaziyette, gece gunduz vincler calisiyor. Alttaki otopark alani tamamen bitti, saha seviyesine geldiler, üs tribünleri ve catiyi tasiyacak ana kolonlarida (benim cocuk demirlerini kastederek ''dikenlerini yapiyorlar diyor'9' dokmeye basladilar.
Dahada onemlisi yolun karsi tarafindaki buyuk otopark kompleksi bayagi tamamlandi. Metroda 3-5 ay icinde acilir.
KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK.
BU DA LINKI:
http://www.gazeteport.com.tr/EKONOMI/NEWS/GP_328363