O kadar emin olma, her yigidin bir yogurt yiyisi var, bizim baskan falza reklam ve soz adami degil, benim icinde bir umit var bu adamlara gereken mesajin verileceginden yana.Ufuk Sezekkaplan wrote: Yalnız benim tahminim bizim yöneticiler tv. seyretmiyor. Pazar akşamı konuşulanlardan kişmsenin haberi yok. Bu kadar sessizlik olmaz çünkü.
Aziz Yildirim LigTv'ye bir ara mesaj verdi, kablolari kesildi, bir de elemanlari polisten ciddi bir dayak yedi gecen sene SS'da.
Gercekten cok it herifler ama bunlar, dun mac tekrar izledim, Hacettepe'nin atlanan uc tane sari karti var sirf ilk yarida, Kewell topu kurtarmis macin basinda Hacettepe'li elle kesti resmen gozu onunde, ardindan yine Kewell'in rakibini gectikten sonra ayagina basildigi hayvanca bir faul var ama en korkuncu 47. dakikada Tozo/Koko/Zoko/Zozo isimli bir oyuncu (yarisinin ismi bu tipti, hangisi hatirlamiyorum) Meira tarafindan bicildi ve sari gordu. Meira bicmeden hemen once kendisini takip eden Baris'in yuzune tokat atiyor resmen, hakemin gozu onunde, hicbir aciklamasi, pozisyonla alakasi yok, dusundum, sari da degil, kirmizi kart olmasi lazim cezasi.
Bunlari gostermediler bile, habire Baris'in pozisyonu, Lincoln'un top sektirmesi konusuluyor programlarinda.
Cok sinsi ve igrenc insanlar bunlar, dusmanliktan reyting yapiyorlar, korukluyorlar, sirf kendi cikarlari icin, sonra da sahalarimizda baris olsun, sevgi olsun diye kendilerince adam kandiriyorlar, ama hakem konusup kim koruklemek icin programin baslamasini zor bekliyorlar.
FB ile isbirligi yapilsa harika olur, bu adamlari artik afise etmek lazim.
Ali