Elano Ayhan'dan daha iyi. Iyi bir Mehmet Topal'in yaninda iyi is görur. Kewell konusunda sana katiliyorum. Elano'ya devamlilik lazim, oynatacaksin. Bir insani öylesine Brezilya milli takimina almazlar, ki o Brezilya son senelerin en iyi Brezilyasi diyorlar.Kerem Tezic wrote:En basidinden topla patlayici 'explosive' sekilde cikan kisa mesafede yol alan yok. Futbolun olmazsa olmazi. Graz'lilarin hemen hepsinde olan özellik bu. Kontraya cikislarina bakin cok net gözukuyor. Elano bosa para cok yazik. GS'in ihtiyaci olan adam degil. Kewell da öyle. Baros iyi oyuncu ama besleyen yok.
Bende bugun temel sorun ikili mucadelelerde takimin zayif kalmasi. Rakip takim tumunu kazandi gibi geldi bana. Ikili mucadeleleri kazanmadan mac alinmaz. Hakemlerin maca bu sekilde etken olduguna ilk kez göz sahidi oluyorum. Anlik olay, ve su tartistiklarimiz gume giderdi belki de. GS'da biraz kendini begenmislik var. Ne oldum budalasi gibi. Buna taraftar dahil. Sturm takimi GS'i iyi kitledi gözuksede siradan bir takim, hicbir özelligi olmayan bir takim. Hakemlere dua etsinler, bunu tekrar tekrar söyluyorum.
GS pas yapmayi ögrensin bir an evvel, ve kisa kornerleri birakin artik!