Bugün maç falan oynanmaz! Oynatılırsada bizim için hiç iyi olmaz. Puan kaybı ihtimalinin artması bir yana, sakatlık yaşanmasıda muhtemel! Artık kimseyi bu sağlık ekibinin güvenli ellerine emanet etmek istemeyiz heralde...

Moderator: Staff
Benim anlamadigim... bu isin kurali "Bir mac hava muhalafetinden dolayi oynanmazsa otomatik olarak 24 saat sonraya ertelenir, bu surede sahada oynanmasi icin temizleme calismasi yapilir, 1 gun sonra ayni saatte yine oynanmayacak surumda ise TFF tarafindan ileri bir tarihe ertelenir." seklinde degil miydi ? Kasimpasa ve Besiktas'in dun oynanmasi gereken maclari kardan ertelendigi gibi hemen TFF ileri bir tarihe erteledi dendi ve 24 saat bekletmedi temzilemeye de calismadilar.Murat Gökcigdem wrote: Turkiyedeki arkadaslar durumu daha iyi bilirler ama benim bu TFF, hakemi, gozlemci kurumuna hic guvenim yok.
Hic bir isi tam anlami ile kurulani gore islemine gore yapmiyorlar.
...
Frank Juventus'a gitmeyi aklina koymus herhalde. Nonda'yi kazanacak aklinca. Ama o sersem de birakin bende Lindy gibi oturdugum yerde para kazanatim diye elinden geleni ardina komuyor.Murat Fahrioglu wrote:Caner dusuruldu penalti.
Nonda gelip kalecinin uzerine vurdu!!!
Elanon duruken niye Nonda atti???